Πέτρος Μακρής said:δεν καταλαβαινω αυτο που λετε για το φαγητο. εφαγα σε μερικα φοβερα εστιατορια. το καλυτερο ηταν ενα γκουρμε διπλα στο ποταμι. το ελεγαν κατι σαν ΚΑΜPΑ ή καπως ετσι.
Δημοκηδής said:Ήμουν την προηγούμενη εβδομάδα για επαγγελματικούς λόγους,
αν είσαι φαν της κλασσικής υπάρχουν εξαιρετικές (και με προσιτό εισιτήριο) παραστάσεις στο 'ρουντολφίνουμ', στην κρατική όπερα και στο κρατικό θέατρο (εξαιρετικές και οι αίθουσες).
αν δεν είσαι, υπάρχουν κάτι -tourist oriented- παραστάσεις στο δημαρχείο και σε κεντρικές εκκλησίες με πρόγραμμα τύπου ''μότσαρτ μπεστ, κλπ' όπου οι γενικώς μη σχετικοί με το άθλημα γνωστοί μου, λένε πως πέρασαν καλά.....
Όσο για φαγητό, πιστεύω ότι εάν βγείς λίγο από το 'κέντρο' τότε υπάρχουν αξιόλογες προτάσεις, προτίμησε τα αυθεντικά εστιατόρια της αλυσίδας που λειτουργεί η ίδια η 'Πίλσεν ουρκέλ'....... Επίσης οι τιμές για φαγητό / μπύρα είναι πάμφθηνες σε σχέση με Αθήνα......
Η καρτα μνημης που εχω ειναι 128MB μονο οποτε θα παρω τον σκληρο μαζι για σιγουρια.θεωρητικά δεν έχεις πρόβλημα, στις βαλίτσες σίγουρα.
καλά πόσες θα βγάλεις?
Σπύρο οι κακές γλώσσες είπαν οτι η Soprano ηταν λίγο ..καχεκτική και δεν μπορούσε να την αγκαλιάσει....ολόκληρη ο Mario Cavaradossi.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.