Πληροφοριες για Πραγα?

Λοιπον επεστρεψα.
Αφου εφτιαξα και το τηλεφωνο του σπιτιου μπορω να μπω και απο εδω.

Η μονη λεξη που περιγραφει το πως περασαμε ειναι καταπληκτικα.

Υπεροχη πολη, τελειως διαφορετικη απο αυτο που βλεπω εδω στην αθηνα.
Πηγαμε επισης στο Cesky Krumlov, που ηταν υπεροχο, γραφικοτατο, και στο Karlovy Vary.

τραβηξα περιπου 260 φωτογραφιες και 2 ωρες βιντεο. Αυτο που θα ηθελα να μαθω ειναι πως να μετατρεψω τις φωτογραφιες για να μπορεσω να τις ανεβασω. Εχω το Photoshop.

καλησπερα.Καταρχην να ευχαριστησω τον παναγιωτη μουρελο,που μου εδωσε διαφορες πληροφοριες,μιας κ τις ειχε φρεσκιες απο το ταξιδι του...
Επειδη κατα 99% παω κ εγω τα χριστουγεννα με το ετερον ημισυ κ εχω μπερδευτει με τα διαφορα πακετα που παιζουν,θα ηθελα να μου προτεινετε καποια πρακτορεια(ακουσα οτι καθε πρακτορειο εχει μια "εξειδικευση" σε καποιους προορισμους).Για να μου μη θεωρηθει διαφημιση,στειλτε μου π.μ.
Επισης,καποιο site που να εχει reviews απο ταξιδιωτες για ξενοδοχεια...

Αν πας για λίγες μέρες, πάντως, καλύτερα να προτιμήσεις την Πρωτοχρονιά. Έχει πολύ περισσότερο τζερτζελέ.

@Ντινος 1972
ρε παιδια,τι δυσκολο?Τη δευτερα που μας περασε,εβγαλαν τα πακετα,τα περισσοτερα ταξιδιωτικα πρακτορεια!!!Για 5 μερες θα παμε,αλλα χριστουγεννα βολευει περισσοτερο.(εξαλλου οι τιμες στα πακετα ειναι πιο τσιμπημενες για πρωτοχρονια)
Κανα πρακτορειο τωρα...?

Κοιτα στα πρακτορεια που λες.

Μαλιστα......
Κριμα...Κατι τετοιες απαντησεις χαλανε την εικονα του κατα τα αλλα,εξαιρετικου forum(πλεον κ παγκοσμιως βραβευμενου).
Εγω ζητησα,ΟΠΟΙΟΣ ξερει,απο προσωπικη εμπειρια ή απο γνωστο,να μου προτεινει καποιο πρακτορειο που να εχει μεινει ευχαριστημενος κ εσυ μου απαντας το παραπανω......
Τι να πω....

Ευχαριστω παντως αυτους που εστειλαν π.μ...

Μαλιστα......
Κριμα...Κατι τετοιες απαντησεις χαλανε την εικονα του κατα τα αλλα,εξαιρετικου forum(πλεον κ παγκοσμιως βραβευμενου).
Εγω ζητησα,ΟΠΟΙΟΣ ξερει,απο προσωπικη εμπειρια ή απο γνωστο,να μου προτεινει καποιο πρακτορειο που να εχει μεινει ευχαριστημενος κ εσυ μου απαντας το παραπανω......
Τι να πω....

Ευχαριστω παντως αυτους που εστειλαν π.μ...

φίλε μου κάνεις λάθος, δεν χαλάνε καμιά εικόνα...
αντιθέτως ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ.

Όπως άλλωστε είπες έλαβες πμ...

Στο φόρουμ αυτό όπως και σε άλλα τις πληροφορίες δεν τις απαιτούμε.

μπορεις να μου πεις,σε ποιο σημειο,απαιτησα πληροφοριες?
"ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ" Απο τι ακριβως?
Απαντησεις,οπως "κοιτα στα πρακτορεια που λες",πιστευεις οτι προσφερουν θετικα?

Όπως θα είδες στο thread προηγήθηκαν δεκάδες απαντήσεις στο αίτημα του φίλου Παναγιώτη.
Στη δική σου περίπτωση πήρες κάποιες απαντήσεις (και περισσότερες από ότι δήλωσες με πμ).
Γιά μένα το "Κανα πρακτορειο τωρα...?" μου ακούστηκε σαν απαίτηση. ή αν θέλεις υπερβολική οικειότητα, την οποία τουλάχιστον εδώ την κερδίζεις με το χρόνο.

Προστατεύεται το φόρουμ όταν είμαστε διακριτικοί στις επιλογές μας και τα καλά λόγια, όσο ειλικρινή και να είναι, διότι οι καιροί είναι πονηροί.

Τέλος
θεωρώ το
"κοίτα στα πρακτορεία" μιά πολύ ταιριαστή απάντηση στο:
"Κανα πρακτορειο τωρα...?"

Προηγηθηκαν οντως πολλες απαντησεις,αλλα καμια δεν σχετιζοταν με αυτο που ρωτησα.
Οντως,αν απομονωσεις την φραση μου"κανα πρακτορειο τωρα"ακουγεται σαν απαιτηση,βλεποντας ομως συνολικα τα 2 post μου,δεν νομιζω να βγαινει αυτο το συμπερασμα.
Τελος,αναλογως με το χρονο που εισαι γραμμενος στο site ή με τα post που εχεις,καθοριζονται το υφος κ γενικα αυτα που μπορεις να γραψεις?Για να γινω πιο συγκεκριμενος,αν το post μου,το εγραφε καποιος με 400 posts,δεν θα φαινοταν απαιτητικο?Αν ειναι ετσι,για τον ιδιο λογο,οσοι εχουμε λιγα post(που μπορει να ειναι κ επιλογη μας να ποσταρουμε μονο οταν μπορει η απαντηση μας να προσφερει καποια βοηθεια ή πληροφορια για τους υπολοιπους)θα επρεπε να το παρουμε στραβα.
Πιστευω λοιπον οτι ολοι εχουμε ιδιο δικαιωμα να ρωταμε,απανταμε,ανεξαρτητου του χρονου εγγραφης κ αριθμο post.H οικειοτητα εχει νοημα μονο οταν αναφερεσαι προσωπικα σε καποιο αλλο μελος,οπου εκει παιζει ρολο κ η προσωπικη γνωριμια που μπορει να εχεις.
Θα περιμενα παντως,σαν moderator,να μην επικροτεις κ επιβραβευεις απαντησεις οπως του ntinos
Τελειωνοντας,ζητω συγνωμη σε οσους το post μου φανηκε σαν απαιτηση.

Δεν σας ξεχασα.
εχω αρκετες φωτογραφιες για ανεβασμα, ομως περιμενω να συνδεθει η ADSL που εχω κανει αιτηση, αφου προσπαθησα να ανεβασω με pstn που εχω και περιμενα κανα μισαωρο χωρις να γινει τιποτα. Μολις ειμαι ετοιμος θα ανοιξω θεμα στο photo gallery.

Δεν σας ξεχασα.
εχω αρκετες φωτογραφιες για ανεβασμα, ομως περιμενω να συνδεθει η ADSL που εχω κανει αιτηση, αφου προσπαθησα να ανεβασω με pstn που εχω και περιμενα κανα μισαωρο χωρις να γινει τιποτα. Μολις ειμαι ετοιμος θα ανοιξω θεμα στο photo gallery.

Σε περιμένουμε γιατί εάν δεν ανεβάσεις εσύ ποιός τελικά θα ανεβάσει?-bye-