S serreos73 AVClub Addicted Member 28 June 2006 2,429 ΑΘΗΝΑ-ΑΛΙΜΟΣ 1 December 2008 #1 ενας φιλος μου προκειται να παει για 6 μηνες στην Σουηδια στην πολη Linkoping και ψαχνει καποια βοηθεια ή πληροφορια για να βρει σπιτι να μεινει. Γνωριζει καποιος οτιδηπωτε που θα μπορουσε να τον βοηθησει? ευχαριστω
ενας φιλος μου προκειται να παει για 6 μηνες στην Σουηδια στην πολη Linkoping και ψαχνει καποια βοηθεια ή πληροφορια για να βρει σπιτι να μεινει. Γνωριζει καποιος οτιδηπωτε που θα μπορουσε να τον βοηθησει? ευχαριστω
supersonic Μέλος Σωματείου 17 June 2006 49,679 1 December 2008 #2 ρώτα το μέλος cd318.. http://www.avclub.gr/forum/member.php?u=12127
kostagg Senior Member 25 March 2008 330 Κορινθία 1 December 2008 #3 Δες το www.blocket.se Είναι μόνο στα σουηδικά οπότε κάνε τα κάτωθι αν δεν γνωρίζεις την γλώσσα Στην αρχική σελίδα κλικ στο ostergotland Στην επιλογή alla kategorier διάλεξε lagenheter για διαμέρισμα ή villor & radhus για μονοκατοικία και πάτα sok Στην σελίδα που θα σου ανοίξει πάτα linkoping ή την περιοχή που ενδιαφέρεσαι Δεν ξέρω αν σε βοηθάει αλλά είναι μία καλή αρχή για να πάρεις μία ιδέα για σπίτια και τιμές Άυριο ίσως ξέρω κάτι παραπάνω
Δες το www.blocket.se Είναι μόνο στα σουηδικά οπότε κάνε τα κάτωθι αν δεν γνωρίζεις την γλώσσα Στην αρχική σελίδα κλικ στο ostergotland Στην επιλογή alla kategorier διάλεξε lagenheter για διαμέρισμα ή villor & radhus για μονοκατοικία και πάτα sok Στην σελίδα που θα σου ανοίξει πάτα linkoping ή την περιοχή που ενδιαφέρεσαι Δεν ξέρω αν σε βοηθάει αλλά είναι μία καλή αρχή για να πάρεις μία ιδέα για σπίτια και τιμές Άυριο ίσως ξέρω κάτι παραπάνω