Re: Απάντηση: Πληροφορίες Switcher
ΑΑΑ εκεί το πήγαινες....
Το να αφήνεις όμως το Access Point χωρίς encryption είναι και ένας πολύ ωραίος τρόπος για να "ψαρεύεις" υποψήφια θύματα και να κάνεις το μηχάνημα του κονσερβοκούτι. Δεν παίζουν με αυτά, πρόσεχε. Και μην κάνεις κάτι που δεν θα ήθελες να στο κάνουν.
Και εγκυκλοπαιδικά, το ότι έχεις κάνει association σε ένα Access Point δεν σημαίνει ότι είσαι και ένας authenticated χρήστης του συγκεκριμένου δικτύου.
οχι ρε σεις νταξει απλα ετυχε ολος τυχαιος μα παντελως τυχαιος να συνδεθω με ενα ξεκλειδωτο δυκτιο wifi της γειτονειας μου ...και απο σημα παμε μια χαρα.. ...
εντελως για εκπαιδευτικους σκοπους παραμενω ακομα......πανω εκειαλλα
το mac δεν εχει βρει κανενα workgroup ενω οταν το συνδεω με την ethernet βρησκει το δικο μου και κανω filesharing κλπ απλα ηθελα να ξερω αν ο ιδιοκτητης του δυκτιου θα καταλαβει οτι ειμαι πανω του ....
ο ιδιοκτητης εχει αφησει το wifi του εντελως ξεκλειδωτο απλα connect εκανα ...
ΑΑΑ εκεί το πήγαινες....
Το να αφήνεις όμως το Access Point χωρίς encryption είναι και ένας πολύ ωραίος τρόπος για να "ψαρεύεις" υποψήφια θύματα και να κάνεις το μηχάνημα του κονσερβοκούτι. Δεν παίζουν με αυτά, πρόσεχε. Και μην κάνεις κάτι που δεν θα ήθελες να στο κάνουν.
Και εγκυκλοπαιδικά, το ότι έχεις κάνει association σε ένα Access Point δεν σημαίνει ότι είσαι και ένας authenticated χρήστης του συγκεκριμένου δικτύου.