Πληροφορίες Switcher

Re: Απάντηση: Πληροφορίες Switcher

οχι ρε σεις νταξει απλα ετυχε ολος τυχαιος μα παντελως τυχαιος να συνδεθω με ενα ξεκλειδωτο δυκτιο wifi της γειτονειας μου ...και απο σημα παμε μια χαρα.. ...
εντελως για εκπαιδευτικους σκοπους παραμενω ακομα......πανω εκει :P αλλα
το mac δεν εχει βρει κανενα workgroup ενω οταν το συνδεω με την ethernet βρησκει το δικο μου και κανω filesharing κλπ απλα ηθελα να ξερω αν ο ιδιοκτητης του δυκτιου θα καταλαβει οτι ειμαι πανω του ....
ο ιδιοκτητης εχει αφησει το wifi του εντελως ξεκλειδωτο απλα connect εκανα ...

ΑΑΑ εκεί το πήγαινες....

Το να αφήνεις όμως το Access Point χωρίς encryption είναι και ένας πολύ ωραίος τρόπος για να "ψαρεύεις" υποψήφια θύματα και να κάνεις το μηχάνημα του κονσερβοκούτι. Δεν παίζουν με αυτά, πρόσεχε. Και μην κάνεις κάτι που δεν θα ήθελες να στο κάνουν.
Και εγκυκλοπαιδικά, το ότι έχεις κάνει association σε ένα Access Point δεν σημαίνει ότι είσαι και ένας authenticated χρήστης του συγκεκριμένου δικτύου.

Δαμιανέ τώρα έχεις Mac.. Μην μασάς..

Hack the Planet !!!

-bye-

ρε σεις ...αν δουλευε το kismac στο macbook τωρα θα ειχα μπει και στ υπολοιπα 9 wifi που εντοπιζει .....
αλλα δεν υποστιριζει το kismac την καρτουλα του mac kgrrrrrr

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πληροφορίες Switcher

ΑΑΑ εκεί το πήγαινες....

Το να αφήνεις όμως το Access Point χωρίς encryption είναι και ένας πολύ ωραίος τρόπος για να "ψαρεύεις" υποψήφια θύματα και να κάνεις το μηχάνημα του κονσερβοκούτι. Δεν παίζουν με αυτά, πρόσεχε. Και μην κάνεις κάτι που δεν θα ήθελες να στο κάνουν.
Και εγκυκλοπαιδικά, το ότι έχεις κάνει association σε ένα Access Point δεν σημαίνει ότι είσαι και ένας authenticated χρήστης του συγκεκριμένου δικτύου.

πως ακριβως θα καταφερουν να μου κονσερβοκουτιασουν το mac ακι απο πισι??? .....εδω το δικο στο δικο μου δυκτιο με ethernet και δεν μπορω να δω το mac αλλα μπορω αποα υτο να δω τα αλλα ελεος?

Ρε δεν αφήνετε τα χάκινγκ λέω εγώ... κυκλοφορεί και internet police. Δαμιανέ αγόρι μου, "κουτζάμ" MacBook πήρες και θέλεις δωρεάν διαδίκτυο.... τσκ. τσκ. Ασε τα πειράματα γιατί άμα σε πάρουν χαμπάρι μπορεί και να στο ξεκάνουν!

καλα ρε σεις σας ειπα για καθαρα εκπαιδευτικοςυ σκοπους δεν θα το ξανα κανω :(

Mac os x preview...

Το παρακάτω κείμενο ..ειναι μια παρουσιαση του mac os x μου, σε εναν ελληνικο πορταλ......θα ηθελα να σας ευχαριστισω ολους για την βοηθεια στοργη και κατανοηση (λολ πως τα λεω ) που μου δειξατε ως baby switcher...
απο την πρωτη στιγμη που πειρα το macbook ηθελα να γραψω ενα τετοιο κειμενο preview και να κανω ενα βιντεακι ..αλλα νομιζω μου βγηκαν καπως προχειρα...:BDGBGDB55: τελος παντων ...ειπα να το παρουσιασω και εδω..μιας και εδω ξεκινησα τα πρωτα μου βηματα / απορειες...οποτε να και που εχω καταληξει : :BDGBDGB53: :firstprize:
Φυσικά ο καθένας μπορεί να βρει πληροφοριες μεσο γουγλη για τα mac απλα σκεφτηκα να κανω μια παρουσιαση με την δικη μου προσωπικη (παραφωνη) νοτα....

(η βαρεμαρα ξανα χτυπα λολ)

τελος παντων...
εφτιαξα ενα βιντεακι.... εχει αρκετα μειον...αλλα μην με βριζετε ειναι homemade και made on a mac 100%

ειναι μια γρηγορη ...αρκετα ...γρηγορη θα ελεγα...παρουσιαση ..του mac os x μου οπως το εχω φορτωσει εγω..αλλα δειχνει ..νομιζω ολα οσα τα πραγματα (προγραμματα) που χρεισημοποιουντε ευρεως...(..σκοτωνω την ορθρογραφια το ξερω..)

τα mac os x ειναι ενα λογισμικο που ειναι οσο απλο φαινετε..
οταν θα πρωτο ελθετε σε επαφη μαζι του...εχοντας στο μυαλο σας ..την windows(τετραγωνισμενη) λογικη θα προσπαθησετε να το πατησετε κατω..να πειτε ..επα παλιο μηχανημα ..δεν γινετε κατι θα μου κρυβεις..κατι θα βρω... μα σιγα σιγα ανακαλυπτει κανεις οτι ..ειναι απλα mac κανε αυτο που του λες...και το συμαντικοτερο..αβιαστα και ..ανενοχλητα χωρις κυνδινους χωρις φοβους...
μπορω να σας πω οτι μετα απο λιγο καιρο χρησης του mac εχω γινει ποιο ..χαλαρος και επιεικης .προς το pc μου ....

Απλοτητα:
Θελετε να εγκαταστησετε μια εφαρμογη?
την κατεβαζετε απο το ιντερνετ και απλα την σερνετε στο φακελο με τα application θελετε να την βγαλετε? απο τον φακελο την πετατε στον καδο..και τον αδειαζετε..τελιωσε αυτο ηταν...

θελετε να βρειτε οτιδιποτε στο mac? ακομα και ονομασιες option πχ να δειτε που ειναι τα settings για το bluetooth απλα πατε στo spotlight..και γραφεται bluetooth.. θα μπορουσα να σας αριθμο ενα σωρο...πραγματα ...αλλα θα κατεβει σεντονι η σελιδα...οποτε απλα παμε στο ψητο.... βιντεο και εικονες!!!!
(δεν μπορω να κρατηθω αλλα περιτω να σας πω οτι βιντεο- εικονες - web editing γινετε παιχνιδακι των 2 κλικ τοσο για ..παιδια 7 χρονων και ασχετους οσο και για επαγγελματιες !!!!!!!!)

Παρουσιαση:

http://www.youtube.com/watch?v=vSzYL26902k

Mac Os X + Windows XP + msn messenger live + Internet Explorer 7 + Windows Media Player 11
http://img401.imageshack.us/my.php?image=picture1tg5.png

Photobooth effects + me + some photos
http://img404.imageshack.us/my.php?image=picture2yw5.png

All windows Snap
http://img404.imageshack.us/my.php?image=picture3vc4.png

Dashboard + widgets
http://img341.imageshack.us/my.php?image=picture4mf8.png

Αυτα λοιπον απο μενα ..τωρα βεβαια θα μου πειτε .. so what? ... αλλα ενταξει οτι νομιζει ο καθε νας...
δεν τα χαριζουν κιωλας τα mac.. ..αν και πλεον για τα intel based και την δουλεια που κανουν η τιμη ειναι ακρως προσιτη......
περισοτερες πληροφοριες απο τον εκπροσωπο την apple. (δαγκωμενου μηλου) στην ελλαδα...RAINBOW ( ου μπλεξεις )

στο www.edustore.gr για φοιτητες...ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ... εστω και χωρις να κανετε login για να δειτε τα νεα...(βγηκαν μωλις χτες και θα σας χαροποιησουν ιδιαιτερα)

και

www.applestore.gr για τους κοινους θνητους...
επισης ..χτες εγινε και μια κοινηση απο την αντιπροσωποια την ου μπλεξεις..οπου εξισωθηκαν οι τιμες των αγγλικων ..mac με των ελληνικων..(δλδ τα ελληνικα πηγαν προς τα κατω..που ηταν ακριβα..και γενικοτερα καποιες αλλαγες στις τιμες...σε αλλα προιοντα ...)

καλη τυχη ..και
ΑΓΟΡΑΣΤΕ MAC....... πιστεψτε με!!!!!!

τωρα που το διαβασατε...
...μην βαρατε ολοι μαζι ..ενας ενας..
και τα γιαουρτια παρακαλω να ειναι φρεσκα μην πετατε οτι και οτι!!!