πληροφοριες συμβατοτητας αποτελεσματος

TASOSTSI

New member
15 November 2008
18
εχω ενα ενυσχητη τις sony STR-DE875 εχω συνδεση 2 μπροστινα audio spectrum studio 50 και σκεφτομαι να παρω κεντρικο audio spectrum AVC-3 περιφερειακα audio spectrum την σειρα sirene και για subwoofer τις yamaha το YST-SW515 θα ηθελα να μαθω αν θα εχω καλο αποτελεσμα και στην μουσικη αλλα και στις ταινιες ευχαριστω πολυ

εχω ενα ενυσχητη τις sony STR-DE875 εχω συνδεση 2 μπροστινα audio spectrum studio 50 και σκεφτομαι να παρω κεντρικο audio spectrum AVC-3 περιφερειακα audio spectrum την σειρα sirene και για subwoofer τις yamaha το YST-SW515 θα ηθελα να μαθω αν θα εχω καλο αποτελεσμα και στην μουσικη αλλα και στις ταινιες ευχαριστω πολυ

Μιά χαρά αποτέλεσμα θα έχεις...μου αρέσει ο συνδιασμός που λες....προχώρα και καλώς ήρθες κοντά μας.

Re: Απάντηση: πληροφοριες συμβατοτητας αποτελεσματος

Μιά χαρά αποτέλεσμα θα έχεις...μου αρέσει ο συνδιασμός που λες....προχώρα και καλώς ήρθες κοντά μας.[/q για το subwoofer (YST-WE515 ) μου ειπαν οτι στην μουσικη μπουκωνει αληθευει ? θα μπορεσει ο ραδιο ενισχυτης μου να τα παιξει ολα (str-de875)

νομιζω οτι το sirene ειναι δυσκολο ηχειο για πισω (και ειναι νομιζω πολυ καλο για να παει πισω). κοιτα κανενα αλλο απο την σειρα.

μπορειτε να μου πειτε κατι αλλα σαν και αυτα που προτεινα ? εχω ενυσχητη sony STR-DE 875 και μπροστινα audio spectrum studio 50 κωλονες και σκεφτομαι να παρω sub YAMAHA YST-SW515 ευχαριστω

Απάντηση: Re: πληροφοριες συμβατοτητας αποτελεσματος

μπορειτε να μου πειτε κατι αλλα σαν και αυτα που προτεινα ? εχω ενυσχητη sony STR-DE 875 και μπροστινα audio spectrum studio 50 κωλονες και σκεφτομαι να παρω sub YAMAHA YST-SW515 ευχαριστω

Εαν παράλληλα δεν μας δώσεις και κόστος που μπορείς να κινηθείς δουλειά δεν γίνεται...

Το πολυ 1400 ευρω για κεντρικο sub και περιφερειακα 2 για πισω ευχαριστω

κρατας τα audio spectrum και τα συνδεεις σαν "Α" στον sony.

με 1400 αγοραζεις μια πενταδα* + sub, (αρκετα και πολυ αξιολογα υπαρχουν), και εχεις και καλυτερο σετ για μουσικη και καλυτερο σετ για home cinema.

* κατι σε "μικρα" ηχεια, να μην γεμισει και ο τοπος
(πχ focal dome, Β&W m1, κλπ)