Πληρώσατε τέλη κυκλοφορίας?

μέσα λοιπόν στη γενική κατάρρευση αυτού του μπουρδέλου - που πλέον δε θα έχει ούτε φανάρι ελέω MIESENS- πήρε το μάτι μου χτες σ'ένα κ@λοκάναλο τον "υπηρέτη των δύο αφεντάδων" (ΔΝΤ - ), γνωστό ως ΓΤΠ, να συγχαίρει εαυτόν, μιλώντας σε κάποια ευρωπαϊκή πόλη, μπροστά σε καμμιά 500αριά χειροκροτητές και χειροκροτούντες, επειδή "στις τελευταίες εκλογές, η πλειοψηφία των Ελλήνων έδωσε την έγκρισή της και στήριξε την πολιτική μας" ... μέχρι πρότινος, θεωρούσα κατάρα σ'έναν τόπο τον "κυβερνητικό συνδικαλισμό". ωχριά όμως μπροστά στον "κυβερνητικό κρετινισμό" που έχει ενσκήψει στη χώρα ...

Είστε κορόιδα κύριοι.......:D

Εγώ πηγαίνω από τα στενά..... εκεί δεν έχει φανάρια.....:D

Μάλλον άσχετο, αλλά προχτές μπαίνοντας από Πλακεντίας στην Αρπαχτή Οδό για Ελευσίνα, το φανάρι ενώ λειτουργούσε, ήταν για πάντα κόκκινο...

...με αποτέλεσμα αφού περίμενα για 5 λεπτά σαν τον λαλάκα, με μια ουρά πίσω μου να κορνάρει, γιατί έχει και κάτι κάμερες εκεί και δεν είμαι σε φάση που μου περισσεύουν tips για την τροχαία, να περάσω με κόκκινο κοιτώντας, σε μια διασταύρωση που δεν είναι και ό,τι πιο ασφαλές...

..υποθέτω ότι αν μου βγάλαν καμια αναμνηστική, δε θα μπορώ να ισχυρισώ ότι το φανάρι δε λειτουργούσε σωστά..

Last edited: