Πλήρωσε Ελληνα άλλη μια φορά...!!

sakisxas

Supreme Member
7 September 2006
5,384
C:\Greece\Komotini
Οι Μουσουλμάνοι και το τέμενος στο Βοτανικό

PLATEIA%20KOTZIA%201.jpg

Σε όλα τα Κράτη της Ευρώπης προσπαθούν να αναβάλλουν την κατασκευή και ανέγερση Τεμένων αλλά στην Ελλάδα συμβαίνει εντελώς το αντίθετο.

Αφού βρισκόμαστε στην πτώχευση και με το ΔΝΤ στην πλάτη μας και την οικονομική δυσπραγία με ανεργία – φτώχεια – και περικοπές μισθών και συντάξεων απ’ όλους τους πολίτας, η Χώρα μας εγκρίνει την καταβολή 16 εκατομμυρίων ευρώ για την ανέγερση Τεμένους στον Βοτανικό προς ικανοποίηση των Θρησκευτικών αναγκών των Μουσουλμάνων Λαθρομεταναστών που παρανόμως μένουν και κατέλαβαν την χώρα μας και που δημιουργούν του κόσμου τα προβλήματα με τα Γκέτο σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Ελλάδος, με την εγκληματικότητα που τους χαρακτηρίζει από ληστείες – φόνους – ναρκωτικά – διαρρήξεις – πορνεία και κοινωνικές εντάσεις που δημιουργούν μεταξύ των φιλησύχων Ελλήνων πολιτών, που βρίσκονται όμηροι μέσα στις γειτονιές και τα σπίτια τους.

Μα είναι δυνατόν η Ελλάδα που βρίσκεται μέσα στο χείλος της πτωχεύσεως να διαθέτει το ποσόν των 16 εκατομμυρίων Ευρώ για τις θρησκευτικές ανάγκες όλων των παρανόμων Λαθρομεταναστών που ήρθαν στην Ελλάδα και να στερείται η Χώρα μας και να περικόπτει Νοσοκομειακές δαπάνες και φάρμακα, να μειώνει συντάξεις και μισθούς και να σπαταλάμε χρήματα διά τους παράνομους Μουσουλμάνους Λαθρομετανάστες;

Ο Μουσουλμανικός Λαός που έχει τεράστιες καταθέσεις χρημάτων στις Τράπεζες από το άφθονο πετρέλαιο που έχουν οι χώρες των, γιατί δεν αναλαμβάνουν εξ ιδίων την κατασκευή του Τεμένους εφ’ όσον τους παραχωρήσαμε δωρεάν το οικόπεδο στον Βοτανικό;

Είναι να τρελαίνεται κανείς με τις ενέργειες αυτές της Κυβερνήσεως του Γεωργίου Παπανδρέου που προσπαθεί να βάλει τάξη στο ξεχαρβάλωμα του Κράτους, ενώ παράλληλα συνεχίζει τις άσκοπες δαπάνες. Οι Μουσουλμάνοι διατηρούν στην Αθήνα 40-50 χώρους, στέκια όπου εξασκούν τα θρησκευτικά καθήκοντά τους και στα οποία η Αστυνομία δεν έχει πρόσβαση σ’ αυτά.

bairam_4.jpg

Πώς θα ελέγχει το τεράστιο τέμενος του Βοτανικού που θέλουν να κατασκευάσουν και θα συγκεντρώνονται σ’ αυτό Μουσουλμάνοι από όλες τις χώρες της Ευρώπης και της Ασίας, οι ΟΥΑΧΑΜΠΙΤΕΣ φανατικοί Μουσουλμάνοι, μαζί με τους ΤΑΛΙΜΠΑΝ του Μπιν Λάντεν. Η ομαλή λειτουργία και ησυχία της κοινωνικής ζωής των Ελλήνων θα βρίσκεται στα πυρά των διαφιλονικουμένων Μουσουλμανικών ομάδων που θα συγκεντρώνονται στο Τέμενος του Βοτανικού;

Τα όρια της φιλοξενίας των Ελλήνων έχουν περάσει κάθε έννοια φιλοξενίας και καταλήγουν στην υποδούλωση της χώρας μας στους λαθρομετανάστες από όλα τα μέρη της Γης που εισέρχονται στη χώρα μας με απώτερο σκοπό να εφαρμόσουν τα σχέδια της Παγκοσμιοποιήσεως που δεν είναι άλλα από τη διάλυσή μας ως οντότητα Κράτους και την υποδούλωσή μας στην πολυπολιτισμικότητα.

ΧΡ. ΣΕΡΠΙΩΤΗΣ
http://www.elora.gr/portal/greece/5-hellas/2698-2010-12-20-15-23-15

Καλα στον Βοτανικο θα γινει ? Σατανικο σχεδιο Βωβου. Αφου αναβαλλεται το Μολ θα τα παρει απο το τεμενος :D

Ωστε η ελευθερη ωρα λεει οτι οι Μουσουλμανοι κατελαβαν τη χωρα μας. Και αναρωτιομουν τι να λεει η ελευθερη ωρα τους καιρους που ζουμε. Καθενας με τον πονο του.

Καλα στον Βοτανικο θα γινει ? Σατανικο σχεδιο Βωβου. Αφου αναβαλλεται το Μολ θα τα παρει απο το τεμενος :D

Σιγά μην αφήσει ο Λάτσης τον Βωβό να κάνει Μόλ δίπλα στη Ομόνοια...

Παντως σε περιπτωση δημοψηφίσματος (λέμε τώρα...) νομίζω πως θα έβγαζε 90% κατά! Επίσης, όπως και τα ΧΥΤΑ, ενα τζαμί είναι κάτι που δεν θα το θέλει κανένας περίοικος και όπου και να γίνει ...αναμένονται κινητοποιήσεις κατοίκων εναντίον του!
Νομίζω ότι ειναι δίκαιο να γίνει κάπου, αλλά όχι με έξοδα του ελληνικού κράτους! Αυτό ειναι το σκάνδαλο για μένα, ας πληρώσουν οι Σαουδάραβες, στην Βοσνία έχουν ρίξει δισεκατομμύρια για τζαμιά!

Παντως σε περιπτωση δημοψηφίσματος (λέμε τώρα...) νομίζω πως θα έβγαζε 90% κατά! Επίσης, όπως και τα ΧΥΤΑ, ενα τζαμί είναι κάτι που δεν θα το θέλει κανένας περίοικος και όπου και να γίνει ...αναμένονται κινητοποιήσεις κατοίκων εναντίον του!
Νομίζω ότι ειναι δίκαιο να γίνει κάπου, αλλά όχι με έξοδα του ελληνικού κράτους! Αυτό ειναι το σκάνδαλο για μένα, ας πληρώσουν οι Σαουδάραβες, στην Βοσνία έχουν ρίξει δισεκατομμύρια για τζαμιά!

AYTO ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ!

ΕΥΝΟΗΤΟΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΙ ΛΟΓΟΙ.

Απάντηση: Re: Πλήρωσε Ελληνα άλλη μια φορά...!!

ΚΑΝΗΣ ΛΑΘΟΣ. ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΟΘΙΑ......:flipout:

Nαι..γέλα τώρα.
Οταν θα κάνουμε τα γιουσουφάκια..τοτε να δεις γέλια.

AYTO ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ!

ΕΥΝΟΗΤΟΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΙ ΛΟΓΟΙ.

Γιατι να μην πληρωσουν το κόστος οι Σαουδάραβες; Στις ΗΠΑ ή την Αυστραλία τις ελληνορθόδοξες εκκλησιες οι έλληνες δεν τις χτίζουν; (Με την έννοια της χρηματοδότησης). Ειμαι τόσο βλάξ και δεν καταλαβαίνω τον λόγο; Να το χρηματοδοτήσουν λεω, όχι να αποτελει ...σαουδαραβικό έδαφος!

MA AYTO ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ. ΗΘΕΛΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ Ν ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΛΠ.
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΩΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΠΡΑΤΤΕΙ.
ΑΠΛΑ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΗ ΑΠ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Re: Απάντηση: Re: Πλήρωσε Ελληνα άλλη μια φορά...!!

Nαι..γέλα τώρα.
Οταν θα κάνουμε τα γιουσουφάκια..τοτε να δεις γέλια.

ΔΗΛΑΔΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ?

MA AYTO ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ. ΗΘΕΛΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ Ν ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΛΠ.
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΩΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΠΡΑΤΤΕΙ.
ΑΠΛΑ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΗ ΑΠ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Μα αυτό έτσι κι αλλιώς θα γίνει μετά! Οι έλληνες τις περιοχής θα φεύγουν και θα πουλούν τα σπίτια τους ενω θα τα αγοράζουν μουσουλμάνοι, οπότε γύρω απο το τζαμί θα δημιουργηθεί ένα "muslim town". Δεν μπορείς να εμποδίσεις κάποιον να πουλήσει το σπίτι ή το οικόπεδό του, ούτε κάποιον άλλο να το αγοράσει, αν επιπλέον θα έχεις πληρώσει και το τζαμί απο τον κρατικό προυπολογισμό θα έχεις χάσει και τα λεφτά και θα έχεις δώσει ένα κακό παράδειγμα μεροληπτικής αντιμετώπισης (αφού δεν πληρώνεις αντίστοιχα για εκκλησίες, συναγωγές κλπ κλπ).
Παντως οι ξύπνιοι περίοικοι δεν θα πουλήσουν αλλά θα νοικιάσουν και μάλιστα θα δούν ενοίκια που ούτε στον ύπνο τους δεν θα έβλεπαν, δεν θα έχει μόνο αρνητικά για μιά περιοχή ένα τζαμί...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πλήρωσε Ελληνα άλλη μια φορά...!!

ΔΗΛΑΔΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ?

Μη συσχετιζεις 2 διαφορετικά πράγματα φίλε μου.
Το τι επικρατεί στην Θράκη εδώ και χρόνια,αν δε το ξέρεις καλά να κάνεις να τα διαβάσεις.
Δεν είμαι Κομοτηναίος,αλλά ζω χρόνια εδώ,και είδα πράγματα που εαν μου τα λέγανε δε θα τα πιστευα.
Απλώς δε θέλω,το κέντρο της Ελλάδος,η πρωτευουσα,να μετατραπει σε ενα απέραντο Βαλκανικό και οχι μόνο Μουσουλμανικό Προσκυνητήριο.
Το εαν κάνουμε τα γιουσουφακια η οχι,σε πληροφορώ σίγουρα οτι οχι...αλλά δεν θα αργήσει η μέρα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πλήρωσε Ελληνα άλλη μια φορά...!!

Μη συσχετιζεις 2 διαφορετικά πράγματα φίλε μου.
Το τι επικρατεί στην Θράκη εδώ και χρόνια,αν δε το ξέρεις καλά να κάνεις να τα διαβάσεις.
Δεν είμαι Κομοτηναίος,αλλά ζω χρόνια εδώ,και είδα πράγματα που εαν μου τα λέγανε δε θα τα πιστευα.
Απλώς δε θέλω,το κέντρο της Ελλάδος,η πρωτευουσα,να μετατραπει σε ενα απέραντο Βαλκανικό και οχι μόνο Μουσουλμανικό Προσκυνητήριο.
Το εαν κάνουμε τα γιουσουφακια η οχι,σε πληροφορώ σίγουρα οτι οχι...αλλά δεν θα αργήσει η μέρα.

Ωραία υπογραφή...Ήδη νιώθω ασφαλέστερος μπροστά στον εθνικό κίνδυνο που πλησιάζει με την κατασκευή Τζαμιού...

Last edited:
Αλλά είπαμε στις εντυπώσεις και στην εικόνα είμαστε πρώτοι.

Σε ποια λοιπόν ευρωπαική πρωτεύουσα δεν υπάρχουν τζαμιά μιας και το αρχικό άρθρο το αναφέρει και ως επιχείρημα;

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΕΑΝ ΘΕΛΗΣ.

Έχω την εξής απορία: εάν κάποιες χιλιάδες από εμάς πάμε ως λαθρομετανάστες στην Άγκυρα και κάνουμε και μία διαδήλωση στη κεντρική πλατεία ζητώντας από το τουρκικό κράτος να μας κτίσει μία εκκλησία, τι νομίζετε ότι θα γίνει;
Θα μείνει κανένας ζωντανός;

ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΟΡΙΟ.
ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πλήρωσε Ελληνα άλλη μια φορά...!!

Ωραία υπογραφή...Ήδη νιώθω ασφαλέστερος μπροστά στον εθνικό κίνδυνο που πλησιάζει με την κατασκευή Τζαμιού...

To πρόβλημα ποιο είναι;
Η υπογραφή..η το απόσπασμα που παρέθεσες;
Να την αφαιρέσω αν σε κάνει να νοιώθεις κάπως...