ξανα εγκαταστασηΠροχθες που περασα στη φλας το νεο nabilo το Video Enhancement ηταν στη θεση του, τωρα που περασα εξπεριμενταλ στη φλας, ΒΑ 4.9.7 στο στικ δεν το βρησκω στο nabilo, τι κανω??:FSGSFGS4:
ξανα εγκαταστασηΠροχθες που περασα στη φλας το νεο nabilo το Video Enhancement ηταν στη θεση του, τωρα που περασα εξπεριμενταλ στη φλας, ΒΑ 4.9.7 στο στικ δεν το βρησκω στο nabilo, τι κανω??:FSGSFGS4:
δοκιμασε να το κανεις εγκατασταση και στο experimentalΤιποτα ρε γμτ, δεν το βλεπω, τρεις φορες το περασα και τιποτα, unistall ομως μπορω να το κανω!!!
Με nabilo 0.11 το ψάχνω κι εγώ να το βρω.....Εβαλα το .ipk στο /tmp το εγκατέστησε κανονικά και μετά τζίφος.
Ούτε στα plugins είναι (πράσινο menu) , ούτε στα μπλε, ούτε στο System-Menu που είναι το Auto resolution.
Οταν πάω να κάνω uninstall packages μου το δείχνει όμως διαθέσιμο για uninstall.
Τάσο, το plugin έτσι όπως έρχεται δεν κάνει τίποτα. Ο χρήστης πρέπει να παραμετροποιήσει τις τιμές προσαρμόζοντας τες στο μέσο προβολής του.Τέλος πάντων, σε όσους δουλεύει μπορούν να μας πουν αν όντως κάνει βελτίωση στην εικόνα;
Τουλάχιστον να ξέρουμε, αν είναι να το κάνουμε uninstall να μην παιδευόμαστε άδικα.
τι δεν δουλευει γινεται εγκατασταση?Εμενα παιδια ακομα δεν μου δουλευει πειτε μου ενα να βαλω με barry allen και δωστε μου αλλη μια το link με την τελευταια εκδοση του plug.!
![]()
Thanks leo για το link οταν λεω δεν δουλευει.. κανω εγκατασταση και μου λεει το newnigma να κανει restart GUI και του λεω ok και μολις γυρισει δεν βρισκω τιποτα στο μενου! Στην flash εχω experimental καπου διαβασα οτι πρεπει να το κανω και εκει install πρεπει??τι δεν δουλευει γινεται εγκατασταση?
http://dreamboxupdate.com/opendream...videoenhancement_2.6git20091023-r0_mipsel.ipk
και εγω newnigma εχω και δουλευει οκThanks leo για το link οταν λεω δεν δουλευει.. κανω εγκατασταση και μου λεει το newnigma να κανει restart GUI και του λεω ok και μολις γυρισει δεν βρισκω τιποτα στο μενου! Στην flash εχω experimental καπου διαβασα οτι πρεπει να το κανω και εκει install πρεπει??
Και παλι thanks για το link θα δοκιμασω και θα πω!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.