Πλυσιμο κουρτινων

PETRAN said:
1. Δεν πλένονται στο πλυντήριο οι μεταξωτές! θέλουν οπωσδήποτε καθαριστήριο...
2. Οι υπόλοιπες πλένονται κανονικά στο πλυντήριο...
αν έχεις πρόγραμμα για κουρτίνες είσαι οκ, αν όχι τότε βάλτο στα ευαίσθητα!
3. Δίπλωσε τες και μετά βάλτες να πλυθούν.. θα καθαρίσουν εξίσου καλά αλλά θα τσαλακωθούν λιγότερο...
4. Μην κάνεις ξέβγαλμα.. αν έχεις απλώστρα ή σχοινί στο μπαλκόνι σου βγάλτες απο το πλυντήριο με τα νερά του χωρίς στύψιμο γιατί αλλιώς θα παιδευτείς άσχημα στο σιδέρωμα...
5. Δεν χρειάζεται προστατευτική σακούλα...
6. Χρησιμοποιείς κανονικό απορυπαντικό..

Αυτά..-bye-

Μιά χαρά τα λές, μπορεί να βάλει και ειδικό απορυπαντικό για κολάρισμα κουρτινών που έχουν όλα τα S.M. Και όσο για το δίπλωμα ισχύει για όλα σχεδόν τα ρούχα, σεντόνια, πετσέτες κ.λ.π..λιγότερη ώρα στο σιδέρωμα. Συμβουλές της μαμάς..

Μνήμη said:
Μιά χαρά τα λές, μπορεί να βάλει και ειδικό απορυπαντικό για κολάρισμα κουρτινών που έχουν όλα τα S.M. Και όσο για το δίπλωμα ισχύει για όλα σχεδόν τα ρούχα, σεντόνια, πετσέτες κ.λ.π..λιγότερη ώρα στο σιδέρωμα. Συμβουλές της μαμάς..

Ακριβώς!
Κι εμένα τα περισσότερα η μάνα μου τα'πε...:grinning-smiley-043

Επίσης αν τις κρεμάσετε στην θέση τους νοπές τότε δεν θα θέλουν καν σιδέρωμα...

George C said:
Επίσης αν τις κρεμάσετε στην θέση τους νοπές τότε δεν θα θέλουν καν σιδέρωμα...
Ναι εκει συγκλινουν τελικα οι αποψεις και τα RTFM.
Αυριο ξεκιναμε..

Κάποτε είπα να βάλω πλυντήριο όταν η μάνα μου ήταν στο νοσοκομείο για καιρό.
Έβαλα μέσα απορυπαντικό TIDE αλλά δεν ήξερα ότι είναι μόνο για το χέρι και δεν πρέπει να μπαίνει στο πλυντήριο.
Οι αφροί που έβγαλε ήταν τόσοι που κόντεψε να σκάσει το πλυντήριο και γέμισε η κουζίνα με αφρούς και σαπουνάδα.
Άστα να πάνε. Τελικά με βοήθησε η γειτόνισα.
Έκαστος εις το είδος του.
Που λέει και η διαφήμηση γνωστού καφέ που αρχίζει από "παπα" και τελειώνει σε "άλος" .

Μια χαρά νυκοκοιρούλες μου είστε όλοι! Μπραβο!
Πάντως, αν φοβάσαι το πλυντήριο, η λύση είναι απλή. Τις βάζεις, μια-μια εννοείται, στη μπανιέρα γεμάτη με νερό και λίγο απορρυπαντικό και τις αφήνεις ένα 24ωρο. Αυτό, αφού πρώτα τις έχεις ξεπλύνει λιγάκι να φύγουν οι πολλές σκόνες. Μετά τις απλώνεις όσο γίνεται λιγότερο διπλωμένες και μετα σιδερώνεις. Μπορείς βέβαια να τις κρεμάσεις και ασιδέρωτες, αλλά αυτό εξαρτάται από το αποτέλεσμα που θέλεις να έχεις.

Ελα ρε Θηριο ΔΕΝ σε περνω χαμπαρι !!!!!!!!

βαλτες μεσα ριξε φυτοφαρμακο στριφτο το κουμπι και δωσε γκαζι !!!!!!!!!

η ΑΝΝΑ πιο πανω κατι ξερει .....

Χαιρετισματα στην Κυρα !!!!!! και με τη ΝΙΚΗ !!!!!

Αυτό δεν είναι φόρουμ.Ειναι πολυ-εργαλείο:flipout: :flipout: .Απο τα καλύτερα thread της κατηγορίας.
Ας το αποθηκευσει κάποιος,και μόλις μάς την ...λένε τα κορίτσια ,τσούπ να αναδύεται το thread πρός απάντησή τους.:ernaehrung004: :ernaehrung004:

Σπύρος Σούρλας said:
Αυτό δεν είναι φόρουμ.Ειναι πολυ-εργαλείο:flipout: :flipout: .Απο τα καλύτερα thread της κατηγορίας.
Ας το αποθηκευσει κάποιος,και μόλις μάς την ...λένε τα κορίτσια ,τσούπ να αναδύεται το thread πρός απάντησή τους.:ernaehrung004: :ernaehrung004:

:flipout: :flipout: :flipout:
Σε λίγο θα ζητάτε και συνταγές...!

Είναι αυτό που λένε ...
"η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά!!"
ή
"είμαι άντρας και το κέφι μου θα κάνω...
και θα πλύνω κι ένα πιάτο παραπάνω!!"

Άντρες όλου του κόσμου ενωθείτε...
Μην λυγίζετε στον γυναικείο ζυγό!!!

(Δευτέρα σήμερα, μην με παρεξηγείτε...)