Ποβλημα με οθονη 37pfl9732

asteios21

New member
14 September 2007
15
Καλησπερα σε ολους.Εχω την 37PFL9732 μερικους μηνες τωρα και ολα ηταν μια χαρα αλλα το μονο που με χαλαγε ηταν το μαυρο της και ειπα να την πειραξω λιγο. Πηγα στο SERVICE MENU και αλαξα το τυπο τησ οθονης και την ξαναναψα αλλα δεν δειχνει τιποτα παρα μονο ηχω.Υπαρχει καποισ τροποσ να την ξανα αλλαξω?μπορει καποιος να βγαλει καποιες φωτο απο το service menu για να μπορεσω στα τυφλα να παω και μα την ξανα αλλαξω?Ευχαριστω για οποια βοηθεια.

Καλησπερα σε ολους.Εχω την 37PFL9732 μερικους μηνες τωρα και ολα ηταν μια χαρα αλλα το μονο που με χαλαγε ηταν το μαυρο της και ειπα να την πειραξω λιγο. Πηγα στο SERVICE MENU και αλαξα το τυπο τησ οθονης και την ξαναναψα αλλα δεν δειχνει τιποτα παρα μονο ηχω.Υπαρχει καποισ τροποσ να την ξανα αλλαξω?μπορει καποιος να βγαλει καποιες φωτο απο το service menu για να μπορεσω στα τυφλα να παω και μα την ξανα αλλαξω?Ευχαριστω για οποια βοηθεια.

φιλε μου δυστυχως δεν δειχνει τιποτα γιατι αλλαξες την διαχειρηση του πανελ και το κανει αυτο για να μην το καψει.βρεσ καποιο με την ιδια να σου δωσει τα βηματα στα τυφλα μηπως και καταφερεις να αλλαξεις τον αριθμο του πανελ ,προσοχη μονο αν ξερεις τον σωστο αριθμο, αλλιως θα πρεπει με καποιο τροπο να το πεις στο σερβις για να σου περασουν με ειδικο μοντουλ τις ρυθμισεις η και να αλλαξουν το ψηφιακο κυκλωμα. στην δευτερη περιπτωση θα πρεπει να πετυχεις καποιον καλοβολο απο το σερβις για να την περασει στην εγγυηση φυσικα.

Παρε τηλ. το καταστημα που την πηρες και το σερβις και πες οτι ξαφνικα εσβησε και δεν αναβει.

Αν σε ρωτησουν αν την πειραξες κανε τον Κινεζο και πες οτι δεν ξερεις τιποτα.-bye-

Ευχαριστω για της απαντησης παιδια.Αλλα απορω δεν υπαρχει καποιος κατοχος της ιδιας tv στο φορουμ?Μηπως εχει το ιδιο service menu με την 32 9603

Φίλε asteios21, γιατί πείραξες το SERVICE MENU? Τόσο καιρό δεν φωνάζουμε ότι εκεί μέσα δεν πειράζουμε τίποτα, πλην των επαγγελματιών που ξέρουν τι να πειράξουν??? Ααααααχχχχχχ.....
Ψάξε μέσα στο φόρουμ τους κατόχους της σειράς 9732 και παρακάλεσε από κάποιον να μπει στο service menu της δικιάς του τηλεόρασης, να γράψει τις default τιμές και να τις περάσεις μετά στη δική σου.

δες τα PM.-bye-