"Ποδαράκια" για ενισχυτή.

kourepai

New member
19 March 2009
65
Ελλάδα
Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ποδαράκια ενισχυτή (θέλω να μεταδίδουν όσο το δυνατόν λιγότερους κραδασμούς) για μία βάση που φτιάχνω για το πικάπ μου??? Θα με βόλευε πολύ αν μπορούσα να τα βρω στην Ελλάδα.

Ναι, καταλαβαίνω. Ξύλο η βάση και ξύλινο το έπιπλο. Αλλά οτιδήποτε που να είναι για συσκευή πιθανότατα μου κάνει.

Απάντηση: Re: "Ποδαράκια" για ενισχυτή.

Ναι, καταλαβαίνω. Ξύλο η βάση και ξύλινο το έπιπλο. Αλλά οτιδήποτε που να είναι για συσκευή πιθανότατα μου κάνει.

καλημερα,θα συνιστουσα κωνους ,εγω τετοια βαζω παντου,γιατι καθαριζει αισθητα ο ηχος (βεβαια ο πειραματισμος παντα εχει το λογο,γιατι στο σπορ αυτο δεν ειν ολα συνταγη)

Re: Απάντηση: Re: "Ποδαράκια" για ενισχυτή.

καλημερα,θα συνιστουσα κωνους ,εγω τετοια βαζω παντου,γιατι καθαριζει αισθητα ο ηχος (βεβαια ο πειραματισμος παντα εχει το λογο,γιατι στο σπορ αυτο δεν ειν ολα συνταγη)

Μου κανουν σαφέστατα, αλλά η ερώτηση μου παραμένει: που μπορώ να βρώ τέτοια ποδαράκια??? Σώσε με καλέ μου άνθρωπε!

Re: Απάντηση: Re: "Ποδαράκια" για ενισχυτή.

Μου κανουν σαφέστατα, αλλά η ερώτηση μου παραμένει: που μπορώ να βρώ τέτοια ποδαράκια??? Σώσε με καλέ μου άνθρωπε!

Πήγαινε μια βόλτα από τον Ρίτσο στην Ομόνοια οδός Γερανίου

έχει πολλά και διάφορα ... όσο αντέχει η τσέπη σου

εκτος απο το ριτσο,που ειναι ενα απο τα πιο σωστα εξοπλισμενα καταστηματα,σε οτι αφορα αξεσουαρ,μπορει να βρεις και στον ορφεα (κατα καιρους εχω δει κωνους της project και της symphonic line)