Ποδοσφαιρικα πρωταθληματα,υπαρχει τροπος?

Οπότε με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια (σουπερλίγδα και τσουλού σε πολύ χαμηλή τιμή) δεν...

μα αν τα πάρεις και τα 2 πακέτα μαζί πάλι πιο χαμηλή τιμή σου βγαίνει απ την τρισκατάρατη και έχεις και ΟΛΑ τα αθλητικά κομπλέ (αν εξαιρέσουμε το μπασκετ)....

Πάντως νομίζω πως ο πιο φθηνός τρόπος για αν έχεις τα περισσότερα πρωταθλήματα είναι Tring (για αγγλικό και ελληνικό) και Al Jazeera (για ισπανικό,ισπανικό κύπελλο,ιταλικό,CL, FA και Carling Cup, Ολλανδικό, Πορτογαλικό,Γερμανικό κύπελλο κα). Γερμανικό τζάμπα στο Dubai sports.

Πάντως νομίζω πως ο πιο φθηνός τρόπος για αν έχεις τα περισσότερα πρωταθλήματα είναι Tring (για αγγλικό και ελληνικό) και Al Jazeera (για ισπανικό,ισπανικό κύπελλο,ιταλικό,CL, FA και Carling Cup, Ολλανδικό, Πορτογαλικό,Γερμανικό κύπελλο κα). Γερμανικό τζάμπα στο Dubai sports.

Συμφωνω. Με 130€ για Τring + 120€ για Al Jazeera Sport (1-10 και 2 HD) εχεις τα παντα!-bye-

τα ματσ του στοιχειματος μεσω ιντερνετ??

γεια και απο μενα! ξερει καποιος αν υπαρχει τροπος να βλεπω αγωνες του στοιχηματος μεσω ιντερνετ? δεν με πειραζει σε τι γλωσσα ειναι ο εκφωνητης. επισης ψαχνω να βρω ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να βγει σημα επιγειας τν και νοβα μαζι σε πολλες τν! οποιαδηποτε πληροφορια βοηθα! ευχαριστω!!!:-)

με τρεις μήνες συνδρομή βλέπεις την λίγkα την δίκια μας; έχει τα κανάλια sport ναι η όχι...

Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα την βοήθεια σας εν όψη του αυριανού αγώνα Μπαρτσελώνα-Ρεάλ Μαδρίτης.Υπάρχει η δυνατότητα να δω τον αγώνα σε κάποιον από τούς HotBird ή Astra 19.2 που στοχεύει το πιάτο μου;

Από hotbird σίγουρα το al Jazeera sport.Μπές όμως στο www.liveonsat.com να ενημερωθείς για το ποια κανάλια θα δείξουν το παιχνίδι

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια αλλά απ' ότι βλέπω δεν το δείχνει πουθενά FTA σ' αυτούς τους δορυφόρους που έχω εγώ.