Ποδοσφαιρικοι Ελληνικοι αγωνες 23/9

Εγώ πάντως με κινητό 1,20 και DREAMBOX 7020 δεν το πιάνω, αν και κατεβαίνουν άλλες συχνότητες από τις 12,5 μοίρες.

Re: Απάντηση: Ποδοσφαιρικοι Ελληνικοι αγωνες 23/9

Εγώ πάντως με κινητό 1,20 και DREAMBOX 7020 δεν το πιάνω, αν και κατεβαίνουν άλλες συχνότητες από τις 12,5 μοίρες.

τι περιοχη νομο κτλπ?

γενικα κατεβαζεις καποιες συχνοτητες απο 12.5 επισις ποιο δεκτη εχεις βαλει
τον 800αρι,κατεβαζω συχνοτητες αλλα πρην στο ματς του παοκ ειχα snr 8.5db ενω τωρα εχω 5,5 και καποιες στιγμες εξαφανιζεται τελιως το σημα

Αθήνα, κέντρο.

φιλε η ο δεκτης αδυνατει να πιασει χαμηλες συχνοτητες η δεν ξερω τι ρυθμισεις χρειαζοντε στον δεκτη σου το καναλι κατεβαινει ανετα

Last edited:
Και εγω τον αγώνα του ΠΑΟΚ τον είδα άνετα αλλά τωρα το σήμα είναι πολύ χαμηλό. Φίλε leo06 μάλλον πρέπει να δούμε τι φταίει.....

Ευχαριστώ πολύ. Θα προσπαθήσω για τις ρυθμίσεις, αν και έχει πιάσει χαμηλές συχνότητες σε κανονικά κανάλια.

Ευχαριστώ πολύ. Θα προσπαθήσω για τις ρυθμίσεις, αν και έχει πιάσει χαμηλές συχνότητες σε κανονικά κανάλια.

πολλα μπορει να φταινε και διστιχος θα πρεπει μονος σου να βρεις τη λυση
ακομα και ενα lnb ενα καλωδιο ακομα και το tuner Του δεκτη
γνωμη μου ειναι να δανιστεις ενα δεκτη αλλο οποιονδηποτε η αν εχεις να τον ενωσεις απο το loop και να προσπαθησεις να πιασεις καποια χαμηλη συχνοτητα απο καποιο feed στο μελλον με τον αλλο και να κανεις μια συγκριση

δοκιμασε το και σκετο χωρις loop γιατι υπαρχουν και δεκτες που δεν δουλευει
αν κι δεν νομιζω ο 800 να εχει τετοιο προβλημα

δοκιμασα το feed με τη λξη του ημιχρονου αλλά δεν πήρα σήμα σε dreambox 500.
Πάτρα με 80αρι κινητό.

Τελικά δεν πιάσατε το HD του ΟΑΚΑ πουθενά ?????

Έμαθα και σας λέω, η HD μετάδοση έφυγε για Αυστραλία για το ABC 2 το οποίο είναι επίγειο ψηφιακό...... οπότε !!!!!!

κανάλια σε διάφορους δορυφόρους που εκπέμπουν για όση ώρα διαδραματίζεται ενα γεγονός μεταδίδοντάς το...
με τη λήξη του χάνονται χωρίς σήμα

"ταϊζουν" τον κόσμο που δεν έχει να "φάει" εν ολίγοις;)

δηλαδη το καλυτερο ειναι να εχεις μοτερακι κ εχεις βρει την υγεια σου.γνωριζεισ καποιο site στο οποιο εκπεμπονται αυτα τα ευκαιριακα feeds.??να υποθεσω πως δεν ειναι κρυπτογραφημενα??

Απορία το feed ήταν 16:9 ή όχι ; ρωτάω γιατί με τον ΠΑΟΚ στην φάση με το ακυρωθέν γκολ δεν φαίνεται στην κάμερα ο βοηθός , ενώ άμα ήταν 16:9 θα φαινόταν ...

ΥΓ πικραμένος εδώ ...

Τελικά δεν πιάσατε το HD του ΟΑΚΑ πουθενά ?????Έμαθα και σας λέω, η HD μετάδοση έφυγε για Αυστραλία για το ABC 2 το οποίο είναι επίγειο ψηφιακό...... οπότε !!!!!!

Η μετάδοση μπορεί να έγινε από δέσμη δορυφόρου που δεν λαμβάνεται στην Ελλάδα π.χ. NSS6 at 95E δέσμη Αυστραλίας όπως δηλαδή μεταδίδεται ο Ant1 pacific ή από άλλο δορυφόρο και δέσμη ,που η λήψη της δεν είναι συνηθισμένη στην Ελλάδα αν και μπορεί όμως να γίνει λήψη πχ feed c-band του Telstar 10 στις 76Ε ή κάποιου από τους Thaicom ή από κάποιον άλλον δορυφόρο που μπορεί να ληφθεί στην Αυστραλία , οπότε ...