Ποδόσφαιρο σε HD.

AlexT_

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,458
Θεσσαλονίκη
Δυστυχώς δεν το εντόπισα νωρίτερα.
Το γερμανικό κανάλι ANIXE HD που εκπέμπει απο τον Αstra στις 19,2 μεταδίδει σε μαγνητοσκόπηση τον αγώνα της Bundeliga Schalke 04 – VfB Stuttgart σε 1080i.
Η μετάδοση ξεκίνησε στις 21:15 ώρα Ελλάδας.

Σε κάθε περίπτωση θα μεταδοθεί σε επανάληψη αργότερα το βράδυ (28.03.2007) στις 02:20 ώρα Ελλάδας και αύριο το μεσημέρι 28.03.2007 στις 15:30 ώρα Ελλάδας.

Οσοι παρακολουθήσετε τον αγώνα γράψτε μας τις εντυπώσεις σας.

(απο την ιστοσελίδα του καναλιού)

άντε να αποσβέσουμε σιγά-σιγά τα μηχανάκια μας

Καταλάθος ανοίγοντας τον δέκτη μετά απο περίπου 3 μήνες !!!!! έπεσα πάνω στον αγώνα. Είδα γύρω στα 20 λεπτά, και μου ξαναήρθε στο μυαλό το WC2006 το καλοκαίρι. Φοβερή εικόνα και κίνηση, εάν και με μικρά προβλήματα με πιξέλιασμα κυρίως στο background και σε λίγα σημεία του χόρτου. Γενικά πάντως, απόλαυση. Ψάχνω να κλέψω κανέναν με skyHD, αλλα άν δεν βρώ θα περιμένω την δικιά μας 15-20 χρόνια!!!!

ΥΓ: Άνοιξα τον δέκτη για να φτιάξω την ώρα που ήταν μιά ώρα πίσω και με μπέρδευε.....

Last edited:
Οι Γερμανοί φαίνεται πως ετοιμάζονται για την Bundesliga σε HD από το συνδρομητιικό Premiere.
Κι εγώ παρακολούθησα αρκετές φορές τον συγκεκριμένο αγώνα , αφού παρουσιάζονται ακόμα,μικρά κομμάτια του αγώνα σε μορφή διαφημιστικού trailer.
Όσο αφορά την εικόνα, ιδιαίτερα ανάγλυφη αλλά με πολλά προβλήματα Pixelation, σε ενοχλητικό σημείο. :tdown:
Καμμία σχέση με τα movie trailes που δείχνει το ίδιο κανάλι μετά από λίγο.

Αντε με το καλο να ανεβει ο Astra 1L ο οποιος θα αντικαταστηση τον παλιο Astra 1E και να γεμισει με σημα τα δορυφορικα πιατα μας μιας και θα ειναι ο πιο φιλικος Astra απο ολο τον στολο -bye-

Αντε με το καλο να ανεβει ο Astra 1L ο οποιος θα αντικαταστηση τον παλιο Astra 1E και να γεμισει με σημα τα δορυφορικα πιατα μας μιας και θα ειναι ο πιο φιλικος Astra απο ολο τον στολο -bye-

Πότε με το καλό; -bye-

Αρχες Μαίου πετάει ο 1L , αν όλα πάνε καλά θα εκπέμψει προς τα τέλη Ιουνίου

Λιγο ασχετος και εγω. Εγω πιανω astra hotbird με 1 σταθερο πιατο και 2 lnb. Ο Astra 1L θα αντικαταστησει τον Astra που βλεπω εγω ή καποιον αλλο astra?

Οταν λέμε στην καθομιλουμένη ότι πιάνουμε Astra αυτό σημαίνει ότι κάνουμε λήψη ενός συμπλέγματος δορυφόρων που εκπέμπουν απο την τροχιακή θέση των 19,2 μοιρών ανατολικά.
Αυτή τη στιγμή απο την πολύ δημοφιλή θέση των 19,2 Ε εκπέμπουν οι Astra 1Ε, 1F, 1G, 1H, 1KR και 2C.
Ο επερχόμενος 1L θα αντικαταστήσει πλήρως τον 1Ε.
Τη μεγάλη χαρά θα μας προσφέρει ο 1Μ σε ένα περίπου χρόνο που θα αντικαταστήσει τον 1F.

Ασχετο αλλα οταν εψαχνα για να βαλω sky hd κατι το οποιο τελικα δεν εκανα μου ειχανε πει οτι θα πρεπει να γυρισω το πιατο μου σε αλλη θεση. Μιας και πιανω astra (ποιον δεν ξερω) θα επρεπε λογικα να μην αλλαξω θεση οπως το λες μιας και απο οτι καταλαβα ο ενας δουφορος δινει σημα στον αλλον κλπ. Τωρα η αλλαγη θεσης του πιατου για να πιασω αλλον astra δεν την καταλαβα ειναι αληθεια.

Η σειρά Αστρα 1 εκπέμπει απο τις 19.2 μοίρες ανατολικά.

Η σειρά Αστρα 2 (sky uk) εκπέμπει απο τις 28.2 μοίρες ανατολικά.

Για αυτό χρειάζεσαι διαφορετική σκόπευση ή διαφορετικά πιάτα.

Για τους τυχερούς κατόχους συμβατών δεκτών και όπως αναφέρεται και στην σχετική σελίδα που παραθέτω παρακάτω ,αύριο το βράδυ 21:45 θα μεταδοθεί από το sat1HD free to air ο αγώνας Βέρντερ Βρέμης-ΑΖ Άλκμάαρ .
Σπεύσατε!!

http://liveonsat.com/daily.php?star...t_yyyy=2007&end_dd=12&end_mm=04&end_yyyy=2007

το κακό είναι ότι το πρώτο παιχνίδι τέλειωσε 3-0, οπότε μάλλον ενδιαφέρον μηδέν! :BDGBGDB55: