Ποιά 2.1 ;;

Τα soundsticks με κλειστά μάτια και αυτιά :)

Τα έχω στο iMac μου και είναι καταπληκτικα, χωρια ότι απο design δε παίζονται (σε αυτη τη τιμή τουλάχιστον)
 
Εγω παντως εαν ηταν να διαλεξω αναμεσα σε αυτα τα 2,τα harman σιγουρα δεν θα ηταν η πρωτη μου επιλογη για τους εξης λογους...

α)Η edifier ειναι χρονια στην πιατσα και ξερει να φτιαχνει ηχοσυστηματα, και οχι φουτουριστικα u.f.o ηχεια σαν τα soundsticks.
Δεν λεω οτι δεν ειναι καλα αλλα αλλη φαση τα edifier..
Aσε που τα soundsticks III φορανε τους ιδιους drivers με τους προκατοχους Ι και ΙΙ,δηλαδη καμμια διαφορα στον ηχο τους με τα προηγουμενα μοντελα.

β)Τα edifier εχουν control pod οπως και τα z5500 για να τα χειριζεσαι και απο εκει εκτος απο το pc...

γ)Εχουν τηλεχειριστηριο,μιλαμε για τρομερη ευκολια εαν θες να δεις μια ταινια αραχτος στο κρεββατι σου και βαριεσαι να σηκωθεις για να χαμηλωσεις/δυναμωσεις..

δ)Το ποιο σημαντικο απο ΟΛΑ ειναι οτι μπορεις να τα συνδεσεις μεσω οπτικης και coaxial...
Που να το βρεις αυτο στα soundsticks??
Πες εγω σου λεω οτι αυριο/μεθαυριο παιρνεις ενα playstation ρε αδερφε,εχεις και μια tv στο δωματιο σου και θες τα edifier να αναλαβουν τον ηχο..
Με τα edifier εχεις και το pc σου μονιμα συνδεδεμενο αναλογικα η coaxial και το playstation με την οπτικη.
Με τα soundsticks θα ψαχνεσαι να βρισκεις αντατορες και θα βαζεις/βγαζεις καλωδια...
 
αν δεν εχεις χωρο τα πρωτα,αν εχεις ανεση χωρου το δευτερο.Και τα δυο ειναι καλα,ετσι και αλλιως ομως μην περιμενεις να ακουσεις καλο ηχο σε μουσικη τουλαχιστον.Αν θελεις να ακους καλα μουσικη κανονικα ηχεια και εναν μικρο ενισχυτη ή καποιο ενεργο ηχειο αλλα πανω απο 180-200 ευρω.
 
Last edited:
Έχω εδώ και 7-8 χρόνια τα Creative I-Trigue L3500 στα οποία έχει αρχίσει να τα ''φτύνει'' το ρυθμιστικό έντασης και να μην υπακούει (αυξομειώνει ένταση όπως γουστάρει).
Επειδή λοιπόν με βλέπω για νέα ηχεία, τα Edifier S530 ή ακόμη και τα Edifier S330 δεν θα ήταν αναβάθμιση σε σχέση με τα παλιά μου Creative; Ειδικά για τα S530 έχω διαβάσει καλά διαδικτυακά λόγια.

Τα Edifier δεν είναι προτιμότερα από λύσεις όπως CREATIVE GIGAWORKS T3 ή Logitech Z 623;
 
Έχω εδώ και 7-8 χρόνια τα Creative I-Trigue L3500 στα οποία έχει αρχίσει να τα ''φτύνει'' το ρυθμιστικό έντασης και να μην υπακούει (αυξομειώνει ένταση όπως γουστάρει).
Επειδή λοιπόν με βλέπω για νέα ηχεία, τα Edifier S530 ή ακόμη και τα Edifier S330 δεν θα ήταν αναβάθμιση σε σχέση με τα παλιά μου Creative; Ειδικά για τα S530 έχω διαβάσει καλά διαδικτυακά λόγια.

Τα Edifier δεν είναι προτιμότερα από λύσεις όπως CREATIVE GIGAWORKS T3 ή Logitech Z 623;


Xωρις να εχω ακουσει καποια απο αυτα που ανεφερες πιστευω οτι τα edifier κανουν την διαφορα σε σχεση με τα logitech και τα creative..
Eιχα στο παρελθον creative 5καναλα και τωρα εχω τα z5500,αλλα εαν εβρισκα τοτε που εψαχνα ηχεια τα s550 σε προσιτη τιμη να τα φερω απο εξωτερικο
http://www.edifier-international.com/products/edifier-multimedia/s550
θα τα ειχα προτιμησει με κλειστα τα ματια απο τα z5500.
Οπως και να το κανουμε η edifier φτιαχνει πιο σοβαρα ηχοσυστηματα..
Μεγαλο ρολο παιζει και εαν φορας καποια καρτα ηχου και οχι την onboard..
Mε μια καρτουλα τα ηχεια κελαηδανε καλυτερα εννοειται...
 
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι λόγω βάρους πρέπει να στα στείλουν με μεταφορική και όχι κούριερ.