ΠΟΙΑ 26 ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ?

"...........Η συντριπτικά μεγάλη πλειοψηφία δεν είναι ειδικοί και ο καθένας πετάει το μακρύ του και το κοντό του, όπως γίνεται και σε μια παρέα στην καφετέρια............"

Μεγαλε Αινσταιν αν δεν σαρεσει αυτο το φορουμ μπορεις να πας οπου θες ή και στο σπτι σου ακομα.......

και δεν ειναι κακο να καταπινεις που και που τον εγωισμο σου και να λες και ενα συγνωμη ρε παιδια ειχα τα νευρα μου....αυτο επειδη σεβομαι οτι εισαι γραμμενος απο το 2007 και περιμενα να εχεις απειρη ευγνωμοσυνη στο θεο και στα υπολοιπα μελη που υπαρχει αυτο το site και ενημερωνομαστε και λυνουμε τα προβληματα μας ....εστω που αλλος λεει το μακρυ του (εγω ειμαι αυτος) και αλλος το κοντο του.....

Τέλος ρώτησα με λιγα λόγια εάν υπάρχει 26 με 100ΗΖ καθώς οι εξελίξεις και η τεχνολόγια προχωρά γρήγορα και κάθε μέρα εμφανίζονται νέα προιόντα.

Όντως οι τεχνολογία εξελείσεται με ραγραίους ρυθμούς,αλλά επειδή πλέον το αγοραστικό κοινό των 26'' είναι πολύ περιορισμένο,δεν υπάρχει ποικιλία μοντέλων.Αντιθέτως...6 ίντσες παραπάνω και υπάρχουν δεκάδες μοντέλα να επιλέξεις...

"...........Η συντριπτικά μεγάλη πλειοψηφία δεν είναι ειδικοί και ο καθένας πετάει το μακρύ του και το κοντό του, όπως γίνεται και σε μια παρέα στην καφετέρια............"

Μεγαλε Αινσταιν αν δεν σαρεσει αυτο το φορουμ μπορεις να πας οπου θες ή και στο σπτι σου ακομα.......

Δεν είπα ότι δε μ' αρέσει. Όχι όμως ότι είναι και σχολείο, χαβαλέ κάνουμε και ανταλλάσουμε απόψεις σαν καταναλωτές, όχι σαν ειδικοί.

Τώρα για το που θα πάω μετά το forum δε θα σου πω, γιατι θα μιλήσω άσχημα.

Τα παιδια τα ειπαν ολα.

26" πλεον ποιοτικες δεν υπαρχουν γιατι πολυ απλα η αγορα εχει πρακτικα καταργησει το μεγεθος αυτο.

Απο 22-23" παμε πλεον σε 32" και απο εκει και πανω υπαρχουν ποιοτικες τηλεορασεις.

Αυτο το σκοπο ειχε και η ερωτηση μου αν μπορεις να πας σε 32" ωστε να παρεις την 32C650 με 100 Ηz και εικονα αναλογη με αυτο που ζητας.

Σε αυτη την ερωτηση θα μπορουσες να απαντησεις "δεν χωραει 32αρα εκει που θα την βαλω" και να τελειωσει το θεμα. Αντι "εγω σας ζητησα 26αρα και εσεις δεν απαντησατε" κτλ. λες και ειμαστε υπηρετες του μεγαλου μαχαραγια.

[/QUOTE]Kαλησπερα.Για την LG 26LE5500 Τι λετε? Που ειναι και Full HD και 100hz! Σκεφτομαι να την παρω,προβληματιζομαι ομως εαν παιζει τις ταινιες απο το USB.Υπαρχει καποιος κατοχος να μου πει?

Υ.Γ 26αρα ειπαμε θελω! μην ξεχνιομαστε! χαχχαχαχ

:violent-smiley-030:
ευχαριστω για την απάντηση αλλά
ΟΤΑΝ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΑ 26 ?
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 26 ΤΑΔΕ....................................

http://www.loewe-uk.com/uk/support-c...ct-finder.html
οτι καλυτερο . συμπληρωσε στην αναζητηση 26 ιντσες και οτι αλλο χαρακτηρηστικο θελεις (π.χ 100 hz full hd χρωμα ) και θα σου βγαλει μοντελο.

http://www.loewe-uk.com/uk/support-contact/product-finder.html
οτι καλυτερο . συμπληρωσε στην αναζητηση 26 ιντσες και οτι αλλο χαρακτηρηστικο θελεις (π.χ 100 hz full hd χρωμα ) και θα σου βγαλει μοντελο.
Μπααα τα μοντελα σε 26αρα που με βγαζει σε χαρακτηριστικα ειναι υποδιεστερα της LG 26LE5500

Το θέμα είναι ότι συνολικά η ποιότητα επεξεργασίας της εικόνας είναι ποιοτικότερη από αυτή της LG,για αυτό και η διαφορά της τιμής.

Τελικά ο PSAXNO TV BRHKE TV :huh2:
Μην μας αφήνεις στην αγωνία μας εμάς τους υπόλοιπους θεατές :itsme: