Ποια 37άρα οέο;

Γιατί ξύνεσαι...????...αν έχεις φαγούρα ...είναι από τη θάλασσα..πήγαινε να κάνεις ένα μπάνιο...:SFGSF8:

:flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Ποια 37άρα οέο;

Βρήκα την 42άρα στο Πλαίσιο της Μεταμόρφωσης. Άντε πάλι αύριο μετά τη δουλειά να ρίξω μια ματιά...

Η 42άρα βρε ...ήταν στο δίπλα διάδρομο στο MEDIA ποτάμι (δίπλα σε μια SAMSUNG)...και έπαιζε κανονικά...δεν είχε χαλάσει....(την τελευταία φορά που είχα πάει, τη μέρα που άρχιζε το EURO)...

Υ.Γ.: Κατά τη γνώμη μου, το αναλογικό σήμα που μοιράζεται στις τηλεοράσεις του συγκεκριμένου καταστήματος είναι απαράδεκτο....δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα για καμία τηλεόραση...άσχετα μάρκας, τιμής, διάστασης plasma, LCD ...κ.λ.π.

Re: Απάντηση: Re: Ποια 37άρα οέο;

Έμεινα πολύ ώρα και έπρεπε να φύγω. Δεν πήγε βέβαια το μυαλό μου κιόλας. Και σήμερα ο Alpha τους έδειχνε χάλια...

Η 42άρα βρε ...ήταν στο δίπλα διάδρομο στο MEDIA ποτάμι (δίπλα σε μια SAMSUNG)...και έπαιζε κανονικά...δεν είχε χαλάσει....(την τελευταία φορά που είχα πάει, τη μέρα που άρχιζε το EURO)...

Υ.Γ.: Κατά τη γνώμη μου, το αναλογικό σήμα που μοιράζεται στις τηλεοράσεις του συγκεκριμένου καταστήματος είναι απαράδεκτο....δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα για καμία τηλεόραση...άσχετα μάρκας, τιμής, διάστασης plasma, LCD ...κ.λ.π.

Πήγα σήμερα ΠΛΑΙΣΙΟ Μεταμόρφωσης.
Είχε στην μία μεριά τις 40άρες και μερικές 37άρες που έπαιζαν BlueRay. Με το που με βλέπει ο πωλητής προσπαθούσε να με πείσει για Full HD. Πολύ εξυπηρετικός έβγαλε και μέτρο να μετρήσουμε κάποιες TV στο πλάτος.
Με εντυπωσίασε το φωτινό των LCD. Να και η 42PX40. Ποιο σκοτεινή από τις πανάκριβες LCD που ήταν δίπλα της - βέβαια υπήρχε και μία Samsung 40άρα στα +350 ευρώ που της έριχνε στα αυτιά - αλλά το ίδιο εντυπωσιακή. Ούτε που το κατάλαβα ότι πρόκειται για panel 1024x768, μα με τίποτα. Μόνο στο ένα μέτρο το καταλάβαινες.
Έχετε την 42PX40 σε 37? Όχι η απάντηση.
Τέλοσπάντων του λέω ότι θέλω να βλέπω επίγεια και κάνα DVD ούτε που μου πρότεινε τις πλάσμα. LCD των 100Hz μου έλεγε και μου δείχνει δύο. Μία Toshiba 37Z3030DG στα 1200 ευρώ - πολύ εντυπωσιακή - και μία Samsung LE37A656AIF που την είχε σε 40άρα και ήταν από τις καλύτερες.
Μου έκανε εντύπωση η φωτεινότητά τους και σε σχέση με την Panasonic.
Του λέω αν μπορεί να βάλει Mega στις 3 αυτές. Βάζει και το pixeliasma και η απλυσιά πήγε σύννεφο. Η Panasonic κυρία... Του λέω "το βλέπεις; Δεν συγκρίνονται με την Plasma για αυτό που θέλω". Απ "Αν τις ρυθμίσεις και αυτές το ίδιο θα δείξουν". "Το ίδιο ισχύει και για την Panasonic στα BlueRay" του απαντάω. Εκεί πρέπει να μου έριξε το πρώτο καντήλι από μέσα του - βοήθειά μας.
Μου κάνει μια σούμα των μοντέλων μου γράφει και τις τιμές - δεν υπάρχει η Panasonic σε 37άρα έτσι; Έτσι μου λέει.
Κάτω από την Toshiba ως δια μαγείας η 37PX80! Και αυτή τι είναι του λέω; Εκεί πρέπει να μου έριξε το δεύτερο καντήλι από μέσα του...
Έπαιζε DVD από κεραία... τι να καταλάβω...
Ξενέρωσα που ήταν χαμηλά - στο μάτι τις έχουν - και έβλεπα τις 40άρες και 42άρες και μου φάνηκε μικρή... Καλή πάντως και αυτή, πολύ καλή.
Και θέλω να πω ότι τα παιδιά του ΠΛΑΙΣΙΟΥ είναι ευγενέστατα και με είχαν στα ώπα ώπα. Συγχαρητήρια για τις υπηρεσίες που προσφέρουν - ακόμα και αν καμμιά φορά θέλουν να σε κατευθύνουν λίγο παραπάνω...

Α να επανορθώσω. Η Toshiba έπαιζε αξιοπρεπέστατα τα αναλογικά. Πάρα πολύ καλή αν και ακριβή. Υπήρξαν και κάποια άλλα μοντέλα που γυρίσαμε στο Mega και ήταν για τα γέλια.

Έχω εξελίξεις στο θέμα του σύνθετου.
Απίστευτο και όμως αληθινό, το σύνθετο δυαλύεται σε τρία κομμάτια, εκ των οποίων τα δύο έχουν ακριβώς τις ίδιες διαστάσεις (ΠxYxΒ) και μπορούν να ενωθούν και να πάνε στον τοίχο δίπλα, αφήνοντάς μου ελεύθερο το χαμηλό κομμάτι με πλάτος 1,40 που έχει και δύο θέσεις για DVD και συρτάρια!
Άρα πάω για 40-42", στα 3,5+ μέτρα και με το ίδιο budget (max 1100).
Υποψήφιες φίλες μου τις κρύες νύχτες του χειμώνα.
Panasonic TH42PX80
Samsung LE40M86
και φυσικά ότι άλλο προκύψει από προσφορά τον επόμενο 1,5 μήνα.

Πως μπορώ να αλλάξω τον τίτλο του thread?

Last edited:
Δες αν θέλεις και την Philips 42PFL7603 που είναι Full HD και μπορείς να την βρεις με 1200 . Η αν το ambilight παει χαμένο λόγω έπιπλου, υπάρχει και η 7403 με 100Hz.

Θα γράψω περισσότερα στο thread της 7603 μετά τις σημερινές δοκιμές (ήρθε ήρθε! :BDGBGDB55:)

Λοιπόν αγόρασα την 40V3000 στα 888 ευρώ. Άριστη σε όλα της και ευχαριστημένος από το SD σήμα της. Ακόμα δεν έχω δοκιμάσει HD μου λείπουν καλώδια και διάφορα.
Χώρεσε στο σύνθετο αφού πρώτα το έκανα δύο κομμάτια. Αποσυναρμολόγηση και συνδέσεις τηλεόρασης σε μία ώρα.
Αλλά ρε παιδιά... τεράστια, δεν μπορώ να την συνηθίσω με τίποτα! 24ώρες μετά και μου φαίνεται το ίδιο τεράστια. Δεν ξέρω πως θα είναι τα DVD αλλά πάλι, πολύ μεγάλη... Στο κατάστημα μου φαίνοταν μικρή, εδώ χαλάει κόσμο, αν βάλεις και τίποτα δυναμικούς τόνους χρειάζεσαι αντιληακό στα 4 μέτρα.

Απάντηση: Re: Ποια 37άρα οέο;

Στα 4 μετρα σου φαινεται μεγαλη η 40αρα?:chinscratch:

Εμενα γιατι μου φαινεται μικρη η 46αρα στα 3.3 μετρα?:rifle:

Καλοριζικη και σε κανα μηνα το πολυ τα ξαναλεμε για το ποια ειναι μεγαλη και τι δεν μπορεις να συνηθισεις:flipout::flipout: