Ποια 37άρα ???

• Φωτογραφική συνάντηση στην Αθήνα!

Αυτό το Σάββατο, στις δέκα το πρωϊ (10:00) στο Πάρκο Τρίτση. Λεπτομέρειες και συμμετοχές εδώ.

CENTRAL

AVClub Addicted Member
30 June 2006
1,819
ATHENS
Παίδες βοήθεια!

Αν τελικά καταλήξω σε 42 ίντσες ξέρω ποια pion... εεεεεε.... εννοούσα τηλεόραση θα πάρω...

Επειδή πρέπει όμως να εξαντλήσω την πιθανότητα να κάνω τη δουλειά μου με μια 37άρα που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο, θέλω τη γνώμη σας...

Sharp, Samsung, Philips ή κάτι άλλο???

ΤV 40%
DVD 40% (SD)
HD πηγή δεν υπάρχει προς το παρόν...

money <2000 euro

Θεωρητικά πρέπει να ρθει!!Λες να μην τη φέρει η αντιπροσωπεία όπως έκανε με την 37PX70?

Από αυτούς όλα να τα περιμένεις!
Εδώ δεν έχουν φέρει ακόμη την 32LXD700...
Δεν ξέρω τι να πώ..
Α και εαν την φέρουν είναι ικανοί να την φέρουν τον Ιούνιο του 2008 !
χιχιχιχιχι

Αυτή η Panasonic με τα ηχεία στο πλάι φτάνει το μήκος μιας 42άρας τελικά οπότε για μένα ακυρώνει το όποιο πλεονέκτημα...

Κάποια άλλη πρόταση???

Προς το παρόν φαίνεται να έχουμε επιλογή μεταξύ των 2 Sharp (RD2 & XD1E)

Θεωρητικά πρέπει να ρθει!!Λες να μην τη φέρει η αντιπροσωπεία όπως έκανε με την 37PX70?

εδω βαλαμε μεσον για να δουμε απο κοντα την 42px70 και μιλαμε για το Ηρακλειο οχι για καμια μικρη επαρχιακη πολη.

Re: Απάντηση: Ποια 37άρα ???

Ρίξε μια ματιά και στην Philips 37PF9731. Η τιμή της έχει πάρει την κάτω βόλτα, έχει υψηλό WAF και αν πας σε LCD νομίζω πως είναι πολύ καλή επιλογή.

Κι αυτή με προβληματίζει στο μήκος (έχει μεγάλα Πλαϊνά...)

Η 9732 μου αρέσει για να πω την αλήθεια (αν και με τη Philips δεν πολυτρελαίνομαι γενικα)

εδω βαλαμε μεσον για να δουμε απο κοντα την 42px70 και μιλαμε για το Ηρακλειο οχι για καμια μικρη επαρχιακη πολη.

Κατάλαβα.....Πάλι ελλάδα......:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry: