ποια 40αρα να διαλέξω?

kevag

New member
20 February 2008
83
καλησπέρα, ειμαι καινουργιοs στο φόρουμ κ θα ήθελα τα φωτα σαs στην επιλογη τηλεορασηs (για 40αρα λεω). απόσταση θέασηs 2,5 μετρα, εωs 1500 ευρώ, 40%τηλεοπτικό σημα 40%dvd κ laptop, 20% nintendo wii. ευχαριστώ

δεν ειμαι να παραγγέλνω απο εξωτερικο. θα προτιμησω την εγχωρια αγορά

προσπαθώνταs να βρω την χρυση τομή με το ετερον ημιση (που ηθελε σαφωs μικρότερη τηλεόραση) με βλέπω προs toshiba που την ελκυει περισσοτερο σχεδιαστικα κ να αποφυγω κ μελλοντικη γκρίνια

προσπαθώνταs να βρω την χρυση τομή με το ετερον ημιση (που ηθελε σαφωs μικρότερη τηλεόραση) με βλέπω προs toshiba που την ελκυει περισσοτερο σχεδιαστικα κ να αποφυγω κ μελλοντικη γκρίνια
Δεν έχεις και άδικο.
Κι εγώ το πάγωσα το θέμα γιατί δεν τα βρήκαμε μεταξύ μας!

Δεν έχεις και άδικο.
Κι εγώ το πάγωσα το θέμα γιατί δεν τα βρήκαμε μεταξύ μας!

Πως επιτρεπετε στις γυναικες να εχουν αποψη πανω σε θεματα τεχνολογιας .........δεν το καταλαβαινω.
a078.gif

Να πω οτι προκειτε για κανενα ψυγειο, καμμια κουζινα ,κανενα πλυντηριο να πω εν ενταξει , αλλα στην Τιβι ?
Με τι προσοντα ? με το πως θα φαινετε στο σαλονι μας ? η το πως θα παιζει την Μαρια την ασχημη?
Τελικα το ισχυρο φυλο εχει γινει φερραρι πλεον.......... το αλογακι ειναι μονιμα σε σουζα:flipout::flipout::flipout:

φαντασου να μαθει η γυναικα σου οτι μπηκες σε φορουμ με την ερωτηση : Ποια 40αρα να διαλεξω
Αντε να την πεισεις οτι μιλας για τηλεοραση

πάλι καλά που δεν ψάχνω για 26αρα. εκει θα ηταν χειρότερα τα πράγματα!!!. για να επιστρεψω στο θέμα ομωs, μαλλον για την toshiba 40xf355 προσανατολιζο μαι εκτοs συγκλονιστικου από αποψη τιμηs απροοπτου

πάλι καλά που δεν ψάχνω για 26αρα. εκει θα ηταν χειρότερα τα πράγματα!!!. για να επιστρεψω στο θέμα ομωs, μαλλον για την toshiba 40xf355 προσανατολιζο μαι εκτοs συγκλονιστικου από αποψη τιμηs απροοπτου

Για κοιτα μηπως μπορεις να αλλαξεις το πρωτο γραμμα και το κανεις Ζ αντι για Χ .
Θα παιζει καλυτερα τις σαπουνοπερες .-bye-

η αλλαγη όμωs απο Χ σε Ζ δικαιολογεί το επιπλέον κόστοs των 500 ευρώ? είναι τόσο σημαντικέs οι διαφορέs στη θέαση?

500 ευρω!!!! no no no no .........καλο ειναι και το Χ .
Αμα ειναι για 500 ευρω παιρνεις και την Χ3500 που ειναι και το πρωτοτυπο και οχι κλωνος .

Αμα ειναι για 500 ευρω παιρνεις και την Χ3500 που ειναι και το πρωτοτυπο και οχι κλωνος .

Μπα, ο "κλώνος" δείχνει και πιο καλά, είναι και πιο όμορφος, είναι και πιο φτηνός! Και δεν είναι και Sony (πλεονέκτημα και αυτό)!

Πάρε την 40ZF355. Το καλύτερο value for money σήμερα.

Μπα, ο "κλώνος" δείχνει και πιο καλά, είναι και πιο όμορφος, είναι και πιο φτηνός! Και δεν είναι και Sony (πλεονέκτημα και αυτό)!quote]

Για το πιο ομορφο και το οτι δειχνει πιο καλα δεν θα πω κατι
Οπως επισης δεν θα μιλησω και γιαα τους loosers της υποθεσης HD format
Kατα τα αλλα ναι..ειναι φτηνη
Αν σου αρεσουν τα φτηνα παρτη..

Mano την κυρια που ανεβασες σε φωτο πιο πανω και να με παρακαλουσε εγω δεν...ουτε να την δω..ο λογος ειναι οτι ειναι ξανθια(αν δεχοταν να τα βαψει για μενα τοτε ισως να την προσεχα λιγο..ως τοτε θα ζω με τον κλωνο της γιατι ειναι πιο ομορφος,πιο sexy και τον λενε και Χαρικλεια)

Last edited:
..ως τοτε θα ζω με τον κλωνο της γιατι ειναι πιο ομορφος,πιο sexy και τον λενε και Χαρικλεια
Να υποθέσω πως όταν τα έγραφες αυτά η γυναίκα σου ήταν δίπλα. :p

ΥΓ: Αστειεύομαι φυσικά. ;)