Ποιά από τις δύο Samsung;

chriskon76

New member
27 March 2011
15
γεια σας φιλοι ψανχω να αγορασω τηλεοραση μεχρι 40 ιντσες, για το σαλονι, περισσοτερο βλεπουμε το προγραμμα των καναλιων και λιγες ταινιουλες. Απο το φορουμ καταλαβαινω οτι οι samsung ειναι μαλλον οι καλυτερη λυση , και η ποιοτητα της ειναι εγγυημενη ως αναφορα την αποδοση εικονας και των φορματ που υποστηριζει ως media player. Ψαχνοντας βρηκα και κατεληξα σε αυτες
http://www.pixmania.gr/gr/gr/05051805/art/samsung/Τηλεοραση-lcd-le40c650.html

http://www.pixmania.gr/gr/gr/06935514/art/samsung/Τηλεοραση-led-ue37c6000.html

http://www.pixmania.gr/gr/gr/04997178/art/samsung/Τηλεοραση-lcd-le40c630.html
παρακαλω η οποιαδηποτε βοηθεια σας θα μου ειναι πολυτiμη καθως ειμαι ασχετος απο την νεα τεχνολογια στις τηλεοράσεις

Απάντηση: ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ SAMSUMG

Φιλε μου εγω θα σου προτεινα να κοιταξεις την samsung LE 40 C 750. Για πολλους λογους. Ειναι 200 hz ολα απο το πανελ, 3D-fullhd, δοκιμασμενη CCFL-τεχνολογια που "βαζει" κατω πολλες LED, και απιστευτος ρεαλισμος. Μπες στο www.skroutz.gr και δες την. Ξεκιναει η τιμη της απο 919 ευρω και ανεβαινει. Μπες και στο www.fullhd.gr και δες οσα θα ηθελες να μαθεις για τηλεορασεις και τεχνολογια με "λιγα" βηματα και σχετικα πολυ "ευκολα". Πιστευω πως σε βοηθησα. Αν αφιερωσεις 2-3 μερες στο fullhd.gr θα "δεις" πολλα.

Re: ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ SAMSUMG

Ειναι και οι τρεις σειρα 6 αλλα καλυτερη απο τις τρεις σε εικονα και δυνατοτητες ειναι η 650.

Απάντηση: ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ SAMSUMG

Θα σου προτεινα κι εγω την c750,ειμαι κατοχος μιας 40αρας απο τα χριστουγεννα.Εχω παρακολουθησει παρα πολλες ταινιες απο εξ.σκληρο σε 720 και 1080 blu ray με τελευταια το TRON legacy και ακομη η εικονα της μ' εντυπωσιαζει.Απο εκει και περα αν το εχεισ ψαξει και εχεις κατασταλαξει αποκλειστικα και μονο σε αυτες τις τρεισ που προτεινεις δεν μενει παρα να πας σε καποιο καταστημα να τις δεις απο κοντα και να τσιμπησεις αυτη που σου κανει click(θα σου προτεινα να πας saturn γιατι πρεπει να ειναι τα μονα που εχουν τα τηλεχηριστηρεια στις tv ωστε να παιξεις με τις ρυθμισεις).

κατασταλαξα σε αυτες τις τρεις μιας και οι samsung εχουνε καλη ποιοτητα στην εικονα και μπορω να διαθεσω μεχρι 700 ευρω τις παραπανω τις βρίσκω και αρκετα φθηνοτερα.Σε αυτα τα χρηματα τι καλυτερο απο τις παραπανω μπορω να βρω;

Last edited:

Σε LCD, μέχρι τα 700 ευρώ, δύσκολα θα βρεις καλύτερη λύση από τη Samsung C650. Σε περίπτωση που κοιτάξεις και για plasma υπάρχουν αρκετές λύσεις μέσα στο budget σου, όπως η φετινή Panasonic U30 .

η 37αρα led μηπως θα εχει καλυτερη ποιοτητα εικονας; η διαφορα με την 650 ειναι 70 ευρω

Oταν λεμε "LED" εννοουμε LCD στην συγκεκριμενη περιπτωση με λεντακια στα πλαγια αντι για λαμπες CCFL.

Edge-LED_More1.jpg

Δεν αξιζει τον κοπο να πεσεις 3" και να παρεις τηλεοραση με χειροτερη εικονα μονο και μονο για το ονομα.

Μαλλον προς την c650 κλεινω και την εντοπησα στο technixx στην σε καλη τιμουλα, εχει αγορασει κανενας απο εκει να μου πει; απο οσο καταλαβα κυκλοφορουνε c650 με διαφορετικα πανελ και συνεπως διαφορετικη ποιοτητα εικονας. Σε ποια καταστηματα αν γνωριζετε μπορω να βρω τα καλα πανελ και ποιος ειναι ο τυπος τους;

Last edited:

Τα s-pva είναι τα ''καλά''...τώρα που θα τα βρεις είναι άλλο θέμα.

στη συσκευασια δεν υπαρχει καποια ενδειξη που να αποκαλυπτει ποιο πανελ εχει τη τηλεοραση;

στη συσκευασια δεν υπαρχει καποια ενδειξη που να αποκαλυπτει ποιο πανελ εχει τη τηλεοραση;

Όχι, μόνο αν την ανοίξεις μπορείς να δεις για το panel.

Όχι, μόνο αν την ανοίξεις μπορείς να δεις για το panel.

αμα την ανοιξεις απο την συσκευασια εννοεις;

Δεδομενου οτι σε αρκετα καταστηματα, σου εχουν και μια ανοιχτη πανω απο τον σωρο αυτων που ειναι προς πωληση, τι μπορουμε να κοιταμε για να το καταλαβουμε;

J

αμα την ανοιξεις απο την συσκευασια εννοεις;

Δεδομενου οτι σε αρκετα καταστηματα, σου εχουν και μια ανοιχτη πανω απο τον σωρο αυτων που ειναι προς πωληση, τι μπορουμε να κοιταμε για να το καταλαβουμε;

J

Ναι αυτό εννοώ.
Αν κοιτάξεις στο πλάι (δεξιά) γράφει τον κωδικό της TV. Από εκεί μπορείς να καταλάβεις το panel.
Version "A" panels: AC01, AC02, AC03, AC04, AA01, AA02, AA03, AA04 and BA01 all come from AU Optronics
  • Version "S" panels: SQ01, SQ02, SQ03, SQ04, SS01, SS02, SS03, SS04 and SX03 are made by Samsung
  • Version "C" panels: CN01, CN02, BN01 and BN02 stand for CMO, according to one reader who found yet another MVA panel on his 32''.
http://www.digitalversus.com/panel-switching-samsung-tvs-we-know-so-far-news-15457.html

Υ.Γ. Το ότι η μια ανοιχτή έχει ένα συγκεκριμένο panel δεν σου εγγυάται ότι και η κλειστή θα έχει το ίδιο.

Και γω παντως θα σου προτεινα την C750....

...και το μονο που εχεις να κανεις ειναι να παρακολουθησεις λιγο τις προσφορες.

Πχ καπου διαβασα οτι ο Κωστοβολος στο Mall ειχε βγαλει ειδικη προσφορα 20% εκπτωση στις Tv.....αρα πιθανα η τιμη της 40αρας C750 να ειναι στα λεφτα που λες.

Τωρα που ερχονται τα καινοργια μοντελα της Samsung.....ΟΤΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ εχει μενει θα ξεστοκαρεται με προσφορες......αποψη μου λοιπον, κανε λιγο υπομονη και ψαξιμο και θα την βρεις σε καλυτερη τιμη....παρακολουθα και το skroutz.gr καθε μερα και ολα γινονται