Ποια απο της δύο ? sony kdl-46w2000 η sony kdl 46v2000 ?

p23os

New member
10 March 2007
25
παιδιά γειά σας .
εχω καποιο δίλημμα ποια απο της δυο sony να διαλέξω. θέλω να ξερω αν αξιζει τα λέφτα της η sony KDL - 46W2000 που την έχω βρεί 2,698,00 € στο net-electric.gr η την sony KDL- 46V2000 ΠΟΥ την έχω βρει 1.899,00 € ?
και επειδή θελω να ξέρω αν αξίζει να δώσω τα 800 € παραπάνω γαι την w2000 ?
ευχαριστω ....

Εξαρτάται για τη χρήση την οποία τη θές.Πάντως προσωπική μου άποψη αξίζει περισσότερο η W.

Aν την θες πιο πολυ για τηλεοπτικα καναλια και DVD τοτε παρε την V , αν σκοπευεις να αγορασεις HD DVD- Blu Ray η την θελεις για παιχνιδια (PS3) τοτε παρε την W.

Πραγματικά βλέπω περισσοτερο nova kai thelo na ksero an ekei yparxei diafora kai perossotero athlitika.

euxaristo

Ειναι γενικα παραδεκτο οτι οι Full HD δεν δειχνουν το ιδιο καλα με τις ΗD Ready σε Standard Definition (=τηλεοπτικο σημα , DVD) καθως πρεπει να κανουν upscale την αναλυση PAL που ειναι (στην καλυτερη περιπτωση) 720*576 σε 1920*1080 που σημαινει οτι χρειαζεται αυξημενη επεξεργαστικη ισχυ και επισης οτι οι ατελειες στην εικονα θα ειναι πιο ορατες.
Αυτο δεν σημαινει οτι η W2000 δεν δειχνει καλα σε Standard Definition, αλλα η V2000 θα δειχνει καλυτερα.
H κατασταση αντιστρεφεται σε Hi Definition υλικο που η αυξημενη αναλυση σημαινει αυξημενη λεπτομερεια και ευκρινεια.-bye-

H nova βλέπεται στις 25 ίντσες ενός CRT , σε κάθε άλλη περίπτωση, απλά χειροτερεύει ...

Για τα αθλητικά , ίσως πρέπει να αλλάξεις προτεραιότητα και να δεις το θέμα με τα 100hertz ...