Ποια @@@@ βαλανε φωτια παλι ;;;;;

Οι φωτιές μπαίνουν και θα μπαίνουν όσο υπάρχει ο ισχύων νόμος.
Ο νόμος αυτός είναι που καίει τα δάση κι όχι οι άνθρωποι.
Είναι νόμος δέλεαρ για την οικοπεδοποίηση των δασών.
Μην ξεχνάμε ότι όπου κάηκαν δάση ξεφυτρώσανε βίλλες. Δεν είναι τυχαίο.
Καλύτερα να ασχολούμαστε με το πως θα βρούμε τρόπο να μην μπαίνουν φωτιές παρά με το πως θα τις σβήσουμε όταν ανάψουν. Που έτσι κι αλλιώς δεν τα καταφέρνουμε.
Ξαναλέω ότι αν ήταν να κερδίσω κι εγώ μια περιουσία μεγάλη καίγοντας ένα δάσος και κάνοντάς το οικόπεδα, ευχαρίστως θα το έκανα.
Προτιμότερο απ´ το να δουλεύω σαν τον μ@λ@κ@ για τα όσα προς το ζειν.
Αλλά δεν έχω καμμιά ιδιοκτησία σε δάσος. Κρίμα.

Το παρήγορο στην περίπτωση της περιοχής της Κασσάνδρας από ότι διάβασα είναι ότι έχει χαρτογραφηθεί και περαστεί στα μητρώα του κτηματολογίου κατα 100%. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι νέα οικόπεδα δεν μπορούν να προκύψουν στην εν λόγω περιοχή, εκτός και αν αποχαρακτηριστούν οι δασικές εκτάσεις που κάηκαν. Αν όμως γίνει αυτό τότε θα ξέρουμε ποιοι ακριβώς είναι οι υπεύθυνοι...

Kαι αν ξέρεις ποιοί είναι οι υπεύθυνοι, τί θα τους κάνουμε?
Θα τους κλάσουμε μια μάντρα αμελέτητα

Re: Απάντηση: Ποια @@@@ βαλανε φωτια παλι ;;;;;

Μελίδης Μιχάλης said:
Οι φωτιές μπαίνουν και θα μπαίνουν όσο υπάρχει ο ισχύων νόμος.
Ο νόμος αυτός είναι που καίει τα δάση κι όχι οι άνθρωποι.
Είναι νόμος δέλεαρ για την οικοπεδοποίηση των δασών.
Μην ξεχνάμε ότι όπου κάηκαν δάση ξεφυτρώσανε βίλλες. Δεν είναι τυχαίο.
Καλύτερα να ασχολούμαστε με το πως θα βρούμε τρόπο να μην μπαίνουν φωτιές παρά με το πως θα τις σβήσουμε όταν ανάψουν. Που έτσι κι αλλιώς δεν τα καταφέρνουμε.
Ξαναλέω ότι αν ήταν να κερδίσω κι εγώ μια περιουσία μεγάλη καίγοντας ένα δάσος και κάνοντάς το οικόπεδα, ευχαρίστως θα το έκανα.
Προτιμότερο απ´ το να δουλεύω σαν τον μ@λ@κ@ για τα όσα προς το ζειν.
Αλλά δεν έχω καμμιά ιδιοκτησία σε δάσος. Κρίμα.

Tο δάσος που κάηκε υπάρχει ήδη κατεγραμένο οπότε και δεν γίνεται να καταπατηθεί εκτός και αν «βοηθήσει» η πολιτεία...

Θεοδωρόπουλος Δημήτρης said:
Kαι αν ξέρεις ποιοί είναι οι υπεύθυνοι, τί θα τους κάνουμε?
Θα τους κλάσουμε μια μάντρα αμελέτητα

Μπορείς να μην τους ψηφίσεις στις επόμενες εκλογές. Βασικά μόνο αυτό μπορείς να τους κάνεις. Όλα τα άλλα που σκέφτομαι, όσο αποτελεσματικά και να είναι, δεν συνάδουν με το γράμμα του νόμου.

Photis said:
Μπορείς να μην τους ψηφίσεις στις επόμενες εκλογές. Βασικά μόνο αυτό μπορείς να τους κάνεις. Όλα τα άλλα που σκέφτομαι, όσο αποτελεσματικά και να είναι, δεν συνάδουν με το γράμμα του νόμου.
Δεν θέλω να το πολιτικοποιήσω αλλά αν νομίζετε ότι τα πράγματα αλλάζουν με τις ψήφους...

Βασικά είναι το μόνο ουσιαστικό "όπλο" που έχει ο πολίτης στη διάθεσή του απέναντι σε αυτό που ονομάζουμε Κυβέρνηση. Αν η κυβέρνηση πάρει αποφάσεις σε ένα ένα θέμα που μας αφορά, και εμείς κρίνουμε ότι είναι αντίθετες προς αυτό που πιστεύουμε ως κοινωνικό ώφελος, θα έλεγα ότι θα είμαστε συνυπεύθυνοι αν τους ξαναδώσουμε την ψήφο μας...

Photis said:
Βασικά είναι το μόνο ουσιαστικό "όπλο" που έχει ο πολίτης στη διάθεσή του απέναντι σε αυτό που ονομάζουμε Κυβέρνηση. Αν η κυβέρνηση πάρει αποφάσεις σε ένα ένα θέμα που μας αφορά, και εμείς κρίνουμε ότι είναι αντίθετες προς αυτό που πιστεύουμε ως κοινωνικό ώφελος, θα έλεγα ότι θα είμαστε συνυπεύθυνοι αν τους ξαναδώσουμε την ψήφο μας...

Συμφωνώ απολύτως αλλά πρακτικά δίνεις την ψήφο σου σε άλλους που είναι μια από τα ίδια οπότε...

Τσάκωνας Βασίλης said:
Γκάλοπ: Με τι πιστεύετε ότι θα αλλάξει ο κόσμος?
Δυστυχώς δεν νομίζω ότι αλλάζει...
Eκτός και αν κανένα τραγικό και τεράστιο γεγονός επηρρεάσει την ανθρωπότητα και τους φέρει όλους πιό κοντά...

Απάντηση: Re: Ποια @@@@ βαλανε φωτια παλι ;;;;;

Photis said:
Το παρήγορο στην περίπτωση της περιοχής της Κασσάνδρας από ότι διάβασα είναι ότι έχει χαρτογραφηθεί και περαστεί στα μητρώα του κτηματολογίου κατα 100%. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι νέα οικόπεδα δεν μπορούν να προκύψουν στην εν λόγω περιοχή, εκτός και αν αποχαρακτηριστούν οι δασικές εκτάσεις που κάηκαν. Αν όμως γίνει αυτό τότε θα ξέρουμε ποιοι ακριβώς είναι οι υπεύθυνοι...
Δυστυχώς δεν είναι έτσι. Το μόνο μέρος που περάστηκε στο κτηματολόγιο (πιλοτικά) είναι η περιοχή του δήμου Συκιάς στο δεύτερο πόδι.

Όποιος προσπαθήσει να περάσει τις εκτάσεις στο κτηματολόγιο την άλλη μέρα έχει πέσει...

Έριξε και ένα μπουρίνι και τα πήρε όλα παραμάζωμα.

Ευτυχώς δεν ήταν μεγάλο και την πλήρωσε ένα astra και μερικά ακόμη αυτοκίνητα.

Ευτυχώς συνέβη λίγες μέρες μετά την πυρκαγιά και πήρε δημοσιότητα.

Οπότε ίσως κάποιοι ασχοληθούν για να μην ψάχνουν οι Χαλκιδικώτες το Χειμώνα τα σπίτια τους στ'ανοιχτά.

Είπαμε βέβαια "ίσως".

Διότι μπορεί να μη γίνει τίποτα, να γίνει το έλα να δεις και να λένε "ο καιρός μας αιφνιδίασε".

ελπίζω να ήταν εκείνο το άστρα που ήταν μπροστά μου χτες στο πακέτο....

μα τι στόκος ρε παιδί μου...
όταν πριν την Ποτίδαια γίνονται οι λουρίδες μία, αυτός και άλλοι δύο καβάλησαν την διπλή γραμμή και ΕΚΕΙ.....
πήγαιναν γιά ένα τέταρτο διπλή σειρά.
Ούτε μπρος ούτε πίσω....
Διπλή.....

Photis said:
:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Υπάρχουν νόμοι αλλά και παραθυράκια για την νόμιμη καταπάτηση των νόμων.
Πρέπει να πούμε παραδείγματα;
Tα βλέπουμε και τα ακούμε κάθε μέρα.
Εδώ πας κάποιον στα δικαστήρια γιατί σε εξαπάτησε (με αποδείξεις) και βρίσκεις τον μπελλά σου και βρίσκεσαι κατηγορούμενος και σου ζητάει και τα ρέστα. Και είναι και νόμιμος.
Ένας δικηγόρος θα ξέρει πολύ καλύτερα να μας πει τέτοια.
Αλέξη Τρυφωνίδη, Τάκη Σωτηρόπουλε για λέγετε.

Μελίδης Μιχάλης said:
Υπάρχουν νόμοι αλλά και παραθυράκια για την νόμιμη καταπάτηση των νόμων.
Πρέπει να πούμε παραδείγματα;
Tα βλέπουμε και τα ακούμε κάθε μέρα.
Εδώ πας κάποιον στα δικαστήρια γιατί σε εξαπάτησε (με αποδείξεις) και βρίσκεις τον μπελλά σου και βρίσκεσαι κατηγορούμενος και σου ζητάει και τα ρέστα. Και είναι και νόμιμος.
Ένας δικηγόρος θα ξέρει πολύ καλύτερα να μας πει τέτοια.
Αλέξη Τρυφωνίδη, Τάκη Σωτηρόπουλε για λέγετε.

τι να πουν ;;;;;;; εχω δικο μου παραδειγμα με απατεωνα που μου χρωσταει 180.000 δρχ εδω και 13 χρονια δικαστηκε ειναι ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ στο ΔΗΜΟΣΙΟ στο Νοσοκομειο Ιωαννινων εχει ΑΟΥΝΤΙ στο ονομα του και ΔΕΝ εχει μπορεσει η κουφαλα η Γιαννιωτικη δικαιοσυνη να του αποσπασει ουτε δεκαρα για να με αποζημιωσει ........ :slapface: :slapface: :slapface: :slapface:

ενεργο πρωην μελος ΝΔ και τωρα μαλον Χρυσαυγητης .... και ταχα μου Ηλεκτρονικος στο Νοσοκομειο Ιωαννινων .... ο τυπος !!!!!!!!!!!

Last edited:
..και για να επανέλθουμε στο θέμα, να τι μου ήρθε σήμερα στο mail μου:

xalkidiki.jpg

Μακάρι να μπορούσα να βάλω ενα κιλό smilies... αλλά δεν είναι αστείο..

Δημήτρης Δημητρακούδης said:
..και για να επανέλθουμε στο θέμα, να τι μου ήρθε σήμερα στο mail μου:

:grinning-smiley-043 καλο και τουτο αλλα μηπως ειναι φωτομονταζ; Εξαλλου εχει και ενα κινητο πανω που νομιζω οτι δεν θα επρεπε να το δειχνουμε χωρις κανενα ελεγχο κτλ

santon said:
:grinning-smiley-043 καλο και τουτο αλλα μηπως ειναι φωτομονταζ; Εξαλλου εχει και ενα κινητο πανω που νομιζω οτι δεν θα επρεπε να το δειχνουμε χωρις κανενα ελεγχο κτλ

Σωστό αυτό, έγινε το απαραίτητο edit..

santon said:

....... φτου να παρει ....

το δικο μου νουμερο βαλανε .....:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: