- 19 June 2006
- 809
Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και δύο θήλεα, αδελφή και πεθερά, φαγώθηκαν για ψηφιακή μηχανή. Δίνουν (έκαστη) μέχρι 200-220 ευρώ.
Μη ρωτάτε τι φωτογραφίες θα τραβάνε. Συνηθισμένα πράγματα - γιορτές, εκδρομές, εκδηλώσεις κ.λπ. Καλό είναι να υπάρχει μενού στα ελληνικά.
Έριξα μια πρόχειρη ματιά στις Canon (μόνο και μόνο γιατί έχουν ελληνικά μενού, δεν ξέρω αν έχουν και άλλες) και βρήκα δύο-τρία κομμάτια. Θέλω τη γνώμη σας (που, άλλωστε, μου ήταν πάντα πολύτιμη στις επιλογές μου).
Canon IXUS 100 IS
Canon PowerShot SX120 IS
Σε υψηλότερη κατηγορία τιμής (παίζει λίγο και αυτή η πιθανότητα) μου άρεσε ιδιαίτερα η Canon PowerShot SX200 IS.
Πώς βρίσκετε τις επιλογές μου; Στις ίδιες τιμές παίζει κάτι καλύτερο;
Σας ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο να με διαβάσετε.
Μη ρωτάτε τι φωτογραφίες θα τραβάνε. Συνηθισμένα πράγματα - γιορτές, εκδρομές, εκδηλώσεις κ.λπ. Καλό είναι να υπάρχει μενού στα ελληνικά.
Έριξα μια πρόχειρη ματιά στις Canon (μόνο και μόνο γιατί έχουν ελληνικά μενού, δεν ξέρω αν έχουν και άλλες) και βρήκα δύο-τρία κομμάτια. Θέλω τη γνώμη σας (που, άλλωστε, μου ήταν πάντα πολύτιμη στις επιλογές μου).
Canon IXUS 100 IS
Canon PowerShot SX120 IS
Σε υψηλότερη κατηγορία τιμής (παίζει λίγο και αυτή η πιθανότητα) μου άρεσε ιδιαίτερα η Canon PowerShot SX200 IS.
Πώς βρίσκετε τις επιλογές μου; Στις ίδιες τιμές παίζει κάτι καλύτερο;
Σας ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο να με διαβάσετε.