Ναι τα προσφερει.....Ευχαριστω παιδια
Τελικα ρε παιδιαγια, να μην ανοιγω νεο θεμα, αυτο το 780G με ενα ήσυχο & οικονομικο (τουλαχιστον σε Watt) CPU οπως ο 4850e ειναι καταλληλο για HTPC η´ μυθος?
Πολυ μας το "λανσαρουν" αυτο το πακετο (780G για HTPC).
Θελω ενα pc καθαρα για χρηση ΗΤPC Nα παιζει δηλαδη avi,mp3,dvd,mkv,BluRay,καθολου games και να ειναι αθορυβο...
Τα προσφερει αυτα το 780 με εναν 4850e?
Ευχαριστω & παλι petasis.
αρα λοιπον δεν εχουμε επιταχυνση στα mkv με τη συγκεκριμενη ΜΒ.... Δηλαδη οσο αναφορα τα mkv ειναι σαν μια κοινη ΜΒ που ολη τη δουλεια για την αναπαραγωγη την κανει η cpu....
Mε powerdvd εχεις δοκιμασει να παιξεις τα matroska που δε σου παιζουν?
EΔΩ ο τυπος με PowerDVD Ultra - Hardware acceleration enabled και εναν 5000+ (2,6GHz) μας λεει οτι το μηχανημα πεταει :BDGBDGB53: στην αναπαραγωγη h.264... η' μηπως με h.264 εννοει mp4 αρχεια κ οχι mkv??....
Αληθεια mkv στα 720 σου παιζει? Αυτα που δε σου παιζουν τι bitrate εχουν?
Εχω κολλησει, δε θα παιζει συχνα 1080 mkv το μηχανημα αλλα μιας κ το φτιαχνω τωρα ειναι κριμα.
Στο καινούριο τεύχος του hitech έχει ανάλογο άρθρο όπου αναφέρει ότι τα mkv αρχεία στους τετραπύρηνους επεξεργαστές χρησιμοποιούν και τους τέσσερις πυρήνες οπότε η χρήση της cpu πέφτει αρκετά σε αυτούς...Και αν πας σε 4πύρηνο (όχι και τόσο σημαντικό για εμένα) να προσέξεις το ρολόι: δεν παίζουν ρόλο οι πυρήνες, αλλά ο χρονισμός τους.
Σε ευχαριστω akren :ernaehrung004:
Αληθεια τι με ποια codecs εκανες τις δοκιμες ?
Εγω με εναν 5200 βλεπω τα παντα χωρις σπασιματα και αλλα περιεργα....(χρηση μονο για ταινιες)
Τωρα για παιχνιδια και με δεδομενη την on board gpu θα σου προτεινα κατι πιο ισχυρο: 8650 και ανω...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.