Ποιά είναι η χειρότερη science-fiction ταινία που έχετε δεί?

Απάντηση: Re: Ποιά είναι η χειρότερη science-fiction ταινία που έχετε δεί?

Επειδη μου αρεσει το ειδος εχω δει πολυ σαβουρα. Μου ερχεται ομως αυτοματα το παρακατω γιατι το ειδα σε αιθουσα και μαρτυρησα μεχρι να τελειωσει...

51FR4E5E31L._SS400_.jpg

μακραν η χειροτερη ξεπερνα και το postman του κεβιν κοστνερ.

Δεν ήξερα από πού να φύγω με το κινηματογραφικό Stargate. Όταν έμαθα ότι βγήκε και σειρά, αναρωτιόμουν... "γιατί";

Το Strange Days με τον Ralph Fiennes μου είχε φανεί μεγάλη μπούρδα, κι' όμως ακόμα θυμάμαι σκηνές του με συμπάθεια...

Λιγο το οτι ο καθενας γραφει μια μλκια λιγο οτι το κοινο του sci-fi ειναι καπως παραξενο, ο χωρος του sci-fi εχει να επιδειξει απιστευτα κουλα... ειδικα σε ταινιες μετα το 90 (γιατι οι προηγουμενες ειναι και λιγο cult πλεον, ειδικα οι b, λ.χ. το They Live ).

Δεν θα αναφερθω στις διαφορες μεταμεσονυχτιες "πατατες" που βαζουν τα καναλια γιατι και αυτες καμια φορα "αγγιζουν" το cult... (εκτος απο μερικες με τον Van Damme οπως το Universal Soldier: The Return
που δεν παλευεται με τιποτα...)
Απο τις χειροτερες που εχω δει ειναι ολα τα Starship Troopers (κριμα γιατι ηταν απο βιβλιο του Robert A. Heinlein αν δεν κανω λαθος, και η πρωτη ειχε και σκηνοθετη τον Paul Verhoeven).

Απάντηση: Re: Ποιά είναι η χειρότερη science-fiction ταινία που έχετε δεί?

Απο τις χειροτερες που εχω δει ειναι ολα τα Starship Troopers .

attachment.php

Αυτό έψαχνα φίλε (με πρόλαβες) «Ο πόλεμος των κατσαριδών» και όλα τα sequels του, χειρότερο και από το BATTLEFIELD EARTH!!!

Όσο για το They Live αν εξαιρέσουμε το κοινότυπο τέλος της, νομίζω ότι πρόκειται για εργάρα τουλάχιστον όσον αφορά την υπόθεσή της (με κοινωνικοπολιτικές προεκτάσεις)!!!

Attachments

• starshiptroopers_l.jpg
    starshiptroopers_l.jpg
    33.7 KB · Views: 119
Last edited:
Re: Απάντηση: Ποιά είναι η χειρότερη science-fiction ταινία που έχετε δεί?

Το Strange Days με τον Ralph Fiennes μου είχε φανεί μεγάλη μπούρδα, κι' όμως ακόμα θυμάμαι σκηνές του με συμπάθεια...

Εγώ θυμάμαι την ειρωνική αναφορά της ταινίας αυτής, στην ταινία του Μορέττι (δεν θυμάμαι αν είναι το Caro diario ή το Aprile). Πολύ πλάκα.

Johnny Mnemonic

Σα δεν ντρέπεσαι! Ταινία βασισμένη σε βιβλίο του Gibson είναι η χειρότερή σου; :damnyou:

Εγώ πάντος αυτό με τις κατσαρίδες έχω διαγράψει από το μυαλό μου... Ούτε πως λεγόνταν δε θυμάμαι... :flipout:

Το Starship Troopers το πρώτο είναι θεϊκό!!!! Σαρκασμός και μαύρο χιούμορ για τα αμερικανάκια και τις ιδιοτροπίες τους (η σκηνή με τις αράχνες που ξεσκίζουν ανθρώπους και το δείχνει η ΤV ενώ αντίθετα λογοκρίνουν το αντίστοιχο που κάνουν σε μια... αγελάδα τα λέει όλα!!!) και τα σποτάκια για να καταταγείς.... σούπερ! Απο τα αγαπημένα μου!! Όπως επίσης και το Event Horizon! Απο σαβούρες τι να πρωτοθυμιθώ. Πιστέυω είναι τόσο χάλια που απλά δε θυμόμαστε τους τίτλους....

Σα δεν ντρέπεσαι! Ταινία βασισμένη σε βιβλίο του Gibson είναι η χειρότερή σου; :damnyou:

Εγώ πάντος αυτό με τις κατσαρίδες έχω διαγράψει από το μυαλό μου... Ούτε πως λεγόνταν δε θυμάμαι... :flipout:

Εσυ δηλαδη χαρηκες ετσι οπως το υλοποιησανε ?

Μπας και θυμασαι τον Ντολφ Λουγκραν να κανει τον Street Preacher ??

:flipout:

Ο Βεγγος μιλαμε οτι ειναι δραματικος ηθοποιος μπροστα του.

Re: Απάντηση: Ποιά είναι η χειρότερη science-fiction ταινία που έχετε δεί?

Τι λέτε για το "Ζούν ανάμεσά μας"?

Aπο τις καλυτερες που εχουμε δει.

Μαθημα επιστημονικης φαντασιας.

Η σκηνή με την μεταφορά των εξωγήινων από τη γη στο πλανήτη τους ώς φωτοβολίδες είναι πραγματικά αξέχαστη.

Οχι και το Starship Troopers στα αθλια, με τιποτα!!
εμενα μου αρεσε, doulia Verhoven σιγουρα πιο ενδιαφερουσα απο Robocop.
Το Mars attacks (Tim Burton παρακαλω) μαλιστα θα το εβαζα εκει οπως και το Wild, wild west (Will Smith), Super mario brothers (Bob Hoskins!!).
e

Οχι και το Starship Troopers στα αθλια, με τιποτα!!
εμενα μου αρεσε, doulia Verhoven σιγουρα πιο ενδιαφερουσα απο Robocop.
Το Mars attacks (Tim Burton παρακαλω) μαλιστα θα το εβαζα εκει οπως και το Wild, wild west (Will Smith), Super mario brothers (Bob Hoskins!!).
e

To Mars Attacks μην τον κρίνεις σαν επιστημονική φαντασία. Η ταινία ήταν μια φάρσα που καυτηρίαζε πολλά και διάφορα κοινωνικοπολιτικά θέματα... απλά οι εξωγήινοι ήταν η "βιτρίνα" της...

Last edited:
Προσωπικά θεωρώ ίσως την χειρότερη ταινία που έχω δει το AI (Artificial Intelligence) του Spielberg. Ακόμα και το παιδί που μας την είχε φέρει τότε σπίτι να την δούμε σε dvd μας ζήτησε συγγνώμη μετά την ταινία!!!