S Suncityd7 Established Member 18 October 2011 132 11 May 2012 #1 Καλησπερα. Μπορει καποιος να μου πει τη διαδικασια εισαγωγης ταινιων (avi, mkv με ξεχωριστους υποτιτλους) και πως αναπαραγονται; Χωρις σπασιμο του ipad και χωρις μετατροπη των αρχειων. Ευχαριστω Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Καλησπερα. Μπορει καποιος να μου πει τη διαδικασια εισαγωγης ταινιων (avi, mkv με ξεχωριστους υποτιτλους) και πως αναπαραγονται; Χωρις σπασιμο του ipad και χωρις μετατροπη των αρχειων. Ευχαριστω Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
spyrmak Supreme Member 19 February 2007 4,748 Aθηνα 12 May 2012 #2 χωρις μετατροπη εδω και πολυ καιρο με εφαρμογες απο το app store oplayer lite ,oplayer HD lite , yxplayer lite (1,2 και 3 )
χωρις μετατροπη εδω και πολυ καιρο με εφαρμογες απο το app store oplayer lite ,oplayer HD lite , yxplayer lite (1,2 και 3 )
Γιαννης Σπυρου AVClub Fanatic 22 June 2006 35,308 NEO HRAKLEIO 13 May 2012 #3 Η καλυτερη εφαρμογη ειν;ι το avplayer hd
S Suncityd7 Established Member 18 October 2011 132 13 May 2012 #4 Με αυτες τις εφαρμογες εισαγουμε τις ταινιες στο ipad η μονο τις αναπαραγουμε; δηλαδη δεν μπλεκουμε με itunes; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Με αυτες τις εφαρμογες εισαγουμε τις ταινιες στο ipad η μονο τις αναπαραγουμε; δηλαδη δεν μπλεκουμε με itunes; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
spyrmak Supreme Member 19 February 2007 4,748 Aθηνα 14 May 2012 #5 θελει itunes προφανως ... συνδεεις το ipad στον υπολογιστη itunes -->ipad πας στην καρτελα apps κατω κατω file sharing αριστερα θα δεις τις εφαρμογες που εχουν file sharing επιλεγεις και μετα drag n drop στη δεξια στηλη ...
θελει itunes προφανως ... συνδεεις το ipad στον υπολογιστη itunes -->ipad πας στην καρτελα apps κατω κατω file sharing αριστερα θα δεις τις εφαρμογες που εχουν file sharing επιλεγεις και μετα drag n drop στη δεξια στηλη ...
panosxgr Supreme Member 24 June 2006 8,604 15 May 2012 #6 Απάντηση: Re: Ποιά είναι η διαδικασία εισαγωγής ταινιών ; Γιαννης Σπυρου said: Η καλυτερη εφαρμογη ειν;ι το avplayer hd Click to expand... Συμφωνώ απόλυτα με τον Γιάννη. Από τις εφαρμογές που αξίζει κάποιος να αγοράσει και να έχει στο iPad του για να βλέπει τα βίντεό του.
Απάντηση: Re: Ποιά είναι η διαδικασία εισαγωγής ταινιών ; Γιαννης Σπυρου said: Η καλυτερη εφαρμογη ειν;ι το avplayer hd Click to expand... Συμφωνώ απόλυτα με τον Γιάννη. Από τις εφαρμογές που αξίζει κάποιος να αγοράσει και να έχει στο iPad του για να βλέπει τα βίντεό του.
souzana Established Member 2 July 2012 292 αθήνα 3 July 2012 #7 Απλα οι υπότιτλοι πρέπει να ειναι το ίδιο όνομα με την ταινία, απλα θα λήγουν σε srt κλασσικά! Εγω έτσι κάνω τουλάχιστον στο avplayer
Απλα οι υπότιτλοι πρέπει να ειναι το ίδιο όνομα με την ταινία, απλα θα λήγουν σε srt κλασσικά! Εγω έτσι κάνω τουλάχιστον στο avplayer