Ποιά Είναι Η Καλύτερη Τηλεόραση 55' Ιντσών?

MeXiCaN

New member
18 December 2010
63
Καλησπέρα! θα θελα να ρωτήσω ποιά κατα την γνώμη σας είναι η καλύτερη τηλεόραση Led 3D 55' Ιντσών και αν μπορείτε να μου προτείνετε μερικές για να κάνω την καλύτερη αγορά! Εγω βρίσκομαι ανάμεσα στις παρακατω 2 τηλεοράσεις! Αν μπορείτε κρίνετέ τις και αν δεν τις βρίκσετε κατάλληλες προτείνετέ μου άλλες,αλλά σ'αυτές τις τιμές...!
Samsung UE55C8000 55'' και Sony KDL-55NX810 55" !

Σας Ευχαριστω! :)

Η Samsung Θα έλεγα.Αλλά στις 55 ίντσες δεν είναι και ότι καλύτερο να πας σε LED.Θα σου πρότεινα plasma.Δες τις Panasonic 50VT20 (κορυφαία) και Samusng PS63C7000 όλες κάτω από το budget σου.Η Panasonic ειδικά κατ εμέ πρέπει να έχει την καλύτερη εικόνα που έχω δεί σε τηλεόραση του 2010.Πες μας και την απόσταση θέασης σου όπως και τι χρήση θα κάνεις.

Last edited:
Σε plasma; Δεν είναι κάπως επικίνδυνες ως προς τον οργανισμό;Αλλιώς Plasma θα είχα στο νου μου... Έτσι έχω ακούδει δηλαδή... Αλλά όντως είναι πολυ καλή τηλεόραση από διάφορα previews που διάβασα! Αποόσταση Θέασης περίπου 6,5 μέτρα και την θέλω ειδικότερα για Gaming και προβόλη ταινιών και τα σχετικά! Ευχαριστώ!

Σε plasma; Δεν είναι κάπως επικίνδυνες ως προς τον οργανισμό;Αλλιώς Plasma θα είχα στο νου μου... Έτσι έχω ακούδει δηλαδή... Αλλά όντως είναι πολυ καλή τηλεόραση από διάφορα previews που διάβασα! Αποόσταση Θέασης περίπου 6,5 μέτρα και την θέλω ειδικότερα για Gaming και προβόλη ταινιών και τα σχετικά! Ευχαριστώ!

Λες για αυτό να νιώθω μια ατονία τελευταία :chinscratch: ?

Μην ακούς πωλητές σε καταστήματα Κλαίμε με τα μαργαριτάρια κατα καιρούς
Σε τόσες ίντσες μόνο plasma Τουλάχιστον 60''

Από τα (χαώδη) 6,5m ότι και να πάρεις θα φαίνεται το ίδιο ποιοτικά. Για 3D δεν το συζητάμε, είναι άχρηστο στην απόσταση αυτή. Πάρε τη φθηνότερη, ή πήγαινε στη σωστή λύση του projector.

Αν διαβάσετε την παρουσίαση που κάνει το plaisio http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/LG-PS63C7000Plasma-3D-TV-63-PS63C7000.htm στο τέλος λέει οτι καταναλώνει 70% λιγότερη ενέργεια.
Ισχύει κάτι τέτοιο;
Θυμάμαι παλιά ένα από τα βασικά μειονεκτήματα των πλάσμα ήταν η αυξημένη κατανάλωση ιδιαίτερα στις μεγάλες ίντσες.

Τα εχουμε ξαναπει αυτα και με νουμερα.

Η διαφορα αναλογα με το μεγεθος μεταξυ της ποιο οικονομικης και της πιο ενεργοβορας μπορει να ειναι απο 5 ευρω για συγκριση 32" μεχρι 30 ευρω για συγκριση 50" πλασμα με 55" LED LCD.

Tωρα αν βαλουμε οτι η Samsung δηλωνει για την 63C7000 245 Watt και πχ. η Sony 60EX700 εχει 208 watt μπορεις να βαλεις ποσες ωρες την ημερα βλεπεις και να υπολογισεις την διαφορα.

Η επιλογή προβολέα είναι η καλύτερη λύση για τις ανάγκες σου. Θα σου έρθει περίπου στα ίδια χρήματα με την αγορά τηλεόρασης με καλύτερο τελικό αποτέλεσμα...

Καλησπέρα! θα θελα να ρωτήσω ποιά κατα την γνώμη σας είναι η καλύτερη τηλεόραση Led 3D 55' Ιντσών και αν μπορείτε να μου προτείνετε μερικές για να κάνω την καλύτερη αγορά! Εγω βρίσκομαι ανάμεσα στις παρακατω 2 τηλεοράσεις! Αν μπορείτε κρίνετέ τις και αν δεν τις βρίκσετε κατάλληλες προτείνετέ μου άλλες,αλλά σ'αυτές τις τιμές...!
Samsung UE55C8000 55'' και Sony KDL-55NX810 55" !

Σας Ευχαριστω! :)

επανέρχομαι στο αρχικό ερώτημα με την διαφορά ότι η οθόνη θα είναι ταυτόχρονα και η κύρια οθόνη υπολογιστή ,οπότε ξεχνάμε τις πλάσμα...και ότι η απόσταση είναι περίπου στα 3 μέτρα.
αν προσθέσω και 2 ακόμα 3D τηλεοράσεις στην λίστα...

LG INFINIA 55LX9500 55"

Philips 52PFL8605H 52"

Samsung UE55C8000 55''

Sony KDL-55NX810 55"

ποια λοιπόν από τις παραπάνω θα ψηφίζατε ως την καλύτερη >52" 3D?

Last edited:
επανέρχομαι στο αρχικό ερώτημα με την διαφορά ότι η οθόνη θα είναι ταυτόχρονα και η κύρια οθόνη υπολογιστή ,οπότε ξεχνάμε τις πλάσμα...και ότι η απόσταση είναι περίπου στα 3 μέτρα.
αν προσθέσω και 2 ακόμα 3D τηλεοράσεις στην λίστα...

LG INFINIA 55LX9500 55"

Philips 52PFL8605H 52"

Samsung UE55C8000 55''

Sony KDL-55NX810 55"

ποια λοιπόν από τις παραπάνω θα ψηφίζατε ως την καλύτερη >52" 3D?

Την Samsung...έχει και local dimming (στοιχειώδες).

Απάντηση: Re: Ποιά Είναι Η Καλύτερη Τηλεόραση 55' Ιντσών?

Ναι ειναι επικινδυνη. Δεν ξεκολας μπροστα απο την οθονη και μπορει να παθεις αποβλακωση.:flipout:
Συμφωνώ απόλυτα με τον Yperion.Φίλε μου έχω την 50 εδώ και δύο εβδομάδες, η pany είναι όλα τα λεφτά. Μήν ακούς κανέναν.
Εχω 165 ώρες λειτουργείας και κάθε ημέρα που περνάει γίνεται καλύτερη.Απίστευτα χρώματα,απίστευτη εικόνα.:108:

Re: Απάντηση: Re: Ποιά Είναι Η Καλύτερη Τηλεόραση 55' Ιντσών?

Συμφωνώ απόλυτα με τον Yperion.Φίλε μου έχω την 50 εδώ και δύο εβδομάδες, η pany είναι όλα τα λεφτά. Μήν ακούς κανέναν.
Εχω 165 ώρες λειτουργείας και κάθε ημέρα που περνάει γίνεται καλύτερη.Απίστευτα χρώματα,απίστευτη εικόνα.:108:

αν χρησιμοποιούσες την οθόνη για το πισί ποια θα ήταν η επιλογή σου από τις υπόλοιπες που έβαλα?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά Είναι Η Καλύτερη Τηλεόραση 55' Ιντσών?

αν χρησιμοποιούσες την οθόνη για το πισί ποια θα ήταν η επιλογή σου από τις υπόλοιπες που έβαλα?

Σίγουρα η SAMSUNG 55.