ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ TV ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 2.500 ;;

KalamarGiannis

AVClub Enthusiast
9 November 2006
1,252
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
Εννοείται είμαστε ανοικτόμυαλοι σε όλες τις επιλογές...plasma or LCD, inches από 40 ως 50, οποιαδήποτε εταιρία, για όλες τις χρήσεις (τηλεόραση,δορυφόρους,DVD, HD πάσης φύσεως).
Αναζητείται η ισορροπία επιδόσεων σε όλα,γενικώς η ...τέλεια TV για τα λεφτά αυτά, value for money, best of the best κτλ...(dream on...:grinning-smiley-043)

.Πρώτες σκέψεις η SONY 46X3500, Pioneer 428 KURO, samsung 46F86, και κάτι πλάσματα 50'' από panasonic, samsung ...

Προτείνεται τις αγαπημένες σας...:argue:
πως θα τα ξοδεύατε τα δυόμιση αρχές Φεβρουαρίου;

Last edited:
Re: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 2.500 ;;

Αν δεν θέλεις να στρώσεις μία πλάσμα 200+ώρες τότε +1 Sony X3500 και Samsung F86.:ernaehrung004:

δεν θα επαιρνα τηλεοραση χωρις δυνατοτητα για full hd οσο "σκουρη" και αν ηταν
δεν θα επαιρνα plasma αλλης εταιρειας πλην της pioneer
δεν θα επαιρνα μια lcd που δεν ειναι κορυφαια και μαλιστα νο1

ειναι πολλα τα λεφτα για να παρεις κατι απο τα παραπανω

Απάντηση: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 2.500 ;;

Pioneer 428 KURO

Οι απόψεις είναι προσωπικές, γνωστό αυτό.
Όσο για τις 200 ώρες στρωσίματος θεωρώ οτι είναι τουλάχιστον υπερβολές για να μην πώ μύθοι.
Πρωσωπικά σας λέω οτι την δική μου δεν την έστρωσα ούτε μία ώρα. Μετά από 3 μήνες και 700 ώρες στο κοντέρ δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα.

Εννοείται είμαστε ανοικτόμυαλοι σε όλες τις επιλογές...plasma or LCD, inches από 40 ως 50, οποιαδήποτε εταιρία, για όλες τις χρήσεις (τηλεόραση,δορυφόρους,DVD, HD πάσης φύσεως).
Αναζητείται η ισορροπία επιδόσεων σε όλα,γενικώς η ...τέλεια TV για τα λεφτά αυτά, value for money, best of the best κτλ...(dream on...:grinning-smiley-043)

.Πρώτες σκέψεις η SONY 46X3500, Pioneer 428 KURO, samsung 46F86, και κάτι πλάσματα 50'' από panasonic, samsung ...

Προτείνεται τις αγαπημένες σας...:argue:
πως θα τα ξοδεύατε τα δυόμιση αρχές Φεβρουαρίου;

αυτες που αναφερεις εχουν πολυ παραπανω απο 2500.τουλαχιστον ειχαν πριν ενα μηνα σχεδον που κοιταζα εγω για τηλεοραση.το καλυτερο value for money αυτη τη στιγμη τοχει η τοσιμπα με τη 47Ζ3030DG.κατα την αποψη μου παντα.και αυτη πηρα και δεν τοχω μετανειωσει καθολου:D

από electronet η 46Χ3500 τόσο έχει

από electronet η 46Χ3500 τόσο έχει

πασο,elektronet δεν πηγα να κοιταξω για να πω την αληθεια.

Απάντηση: Re: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 2.500 ;;

πασο,elektronet δεν πηγα να κοιταξω για να πω την αληθεια.

Ναι αλλά ΟΧΙ όποια κι όποια !!!!!!

Μόνο η Ρόδος έχει το καλό πήδημα !!!!!!!!:fahne90:

Re: Απάντηση: Re: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 2.500 ;;

Ναι αλλά ΟΧΙ όποια κι όποια !!!!!!

Μόνο η Ρόδος έχει το καλό πήδημα !!!!!!!!:fahne90:

για να το λες κατι θα ξερεις:D

Re: Απάντηση: Re: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 2.500 ;;

Η καλυτερη LCD στα 2,500 ειναι η Sony 46X3500 και η καλυτερη πλασμα η Panasonic 50PZ70.

H 428XD ειναι πολυ μικρη για να ειναι η καλυτερη που μπορει καποιος να αγορασει.

Η καλύτερη TV σήμερα θα είναι απλά καλή μέχρι το καλοκαίρι!

οποτε ας παρει ενα κουβα τωρα (των 1000 ευρω) να βγαλει τα ματια του και το καλοκαιρι εναν αλλο κουβα της τοτε σειρας κοκ κοκ και να δινει 1000αρικα ενω ποτε δεν θα εχει δει τι πραγματικα προσφερει η τεχνολογια

η να παρει τωρα ενα κορυφαιο μοντελο,να το ευχαριστηθει,να το λιωσει,να αποσβεσει το 2500 αρι και οταν αυτη γινει κουβας ( νομιζω οτι θα περασουν 4-5χρονια τουλαχιστον) κοιταει τι θα κανει

το μεγεθος μετραει και πολυ μαλιστα,ας ειναι και κουβας απο τωρα των 50L αντι 42L.

...οταν αυτη γινει κουβας ( νομιζω οτι θα περασουν 4-5χρονια τουλαχιστον) κοιταει τι θα κανει
4-5 χρόνια για να γίνει κουβάς; 1 και πολύ λέω...
Δες τα περσινά κορυφαία τι κουβάδες είναι φέτος. Εδώ οι kuro των τόσων ευρώ δυσφημίζονται από την ίδια την pioneer με το που βγήκαν τα νέα μοντέλα, βάζοντας τα δίπλα-δίπλα με τα προηγούμενα να δείχνουν σαν LCD :blink:

το μεγεθος μετραει και πολυ μαλιστα,ας ειναι και κουβας απο τωρα των 50L αντι 42L.

:eek: :eek: :eek:

Δεν υπάρχει αντικειμενικά καλύτερη TV!
Εξαρτάται απο τα γουστα του καθενος!

Ανεξαρτητους κοστους οι καλυτερες ειναι από το στρατοπεδο των Plasma οι Pioneer Kuro φυσικά, και απο το στρατοπεδο των LCD οι Sony X3500 και Samsung F86! :ernaehrung004:

Επειδή όμως το θέμα του thread που ανοιξε ο φίλος λέει : "ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ TV ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 2.500 Euro",, τότε το κριτήριο το πληρεί ΜΟΝΟ η Samsung 46F86 αυτη τη στιγμή! :antlers:

Re: Απάντηση: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 2.500 ;;

Pioneer 428 KURO

Οι απόψεις είναι προσωπικές, γνωστό αυτό.
Όσο για τις 200 ώρες στρωσίματος θεωρώ οτι είναι τουλάχιστον υπερβολές για να μην πώ μύθοι.
Πρωσωπικά σας λέω οτι την δική μου δεν την έστρωσα ούτε μία ώρα. Μετά από 3 μήνες και 700 ώρες στο κοντέρ δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα.

Κι εγώ αυτή προτείνω ανεπιφύλακτα, αν και το budget μου δεν ήταν αρκετό για να την αγοράσω:furious3:
Την είδα να παίζει HD υλικό στον Κοσμά και μου έπεσε το σαγόνι. Άσε που όλα τα reviews την βγάζουν πανηγυρικά την καλύτερη τηλεόραση του κόσμου!!
Όμως, Μπάμπη, το ότι δεν την "έστρωσες" ούτε μία ώρα πρέπει να είναι μάλλον ιδιαίτερη περίπτωση. Ή το μοντέλο γενικά δεν χρειάζεται "στρώσιμο" ή εσύ έπεσες σε εξαιρετικό κομμάτι. Εγώ πάντως τη Samsung μου (PS-42Q96HD) - από την οποία είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος - την "έστρωσα" για 150 ώρες, αλλά και πάλι ενίοτε αφήνει κάποιο είδωλο, το οποίο όμως αμέσως εξαφανίζεται μέσα σε 10 λεπτά από τα προγράμματα προστασίας οθόνης που έχει η ίδια η τηλεόραση.