ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ TV ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 2.500 ;;

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 2.5

Κι εγώ αυτή προτείνω ανεπιφύλακτα, αν και το budget μου δεν ήταν αρκετό για να την αγοράσω:furious3:
Την είδα να παίζει HD υλικό στον Κοσμά και μου έπεσε το σαγόνι. Άσε που όλα τα reviews την βγάζουν πανηγυρικά την καλύτερη τηλεόραση του κόσμου!!
Όμως, Μπάμπη, το ότι δεν την "έστρωσες" ούτε μία ώρα πρέπει να είναι μάλλον ιδιαίτερη περίπτωση. Ή το μοντέλο γενικά δεν χρειάζεται "στρώσιμο" ή εσύ έπεσες σε εξαιρετικό κομμάτι. Εγώ πάντως τη Samsung μου (PS-42Q96HD) - από την οποία είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος - την "έστρωσα" για 150 ώρες, αλλά και πάλι ενίοτε αφήνει κάποιο είδωλο, το οποίο όμως αμέσως εξαφανίζεται μέσα σε 10 λεπτά από τα προγράμματα προστασίας οθόνης που έχει η ίδια η τηλεόραση.

Βλάση δεν ξέρω αν έπεσα σε καλό κομμάτι ή όχι αλλά πραγματικά δεν ασχολήθηκα καθόλου μαζί της.
Ο Μανώλης μου έδωσε ένα ειδικό DVD το οποίο δεν το χρησιμοποίησα ποτέ, ούτε ξέρω που το έχω παραπεταμένο.
Της έχω βγάλει το λάδι, έχω περάσει τις 700 ώρες σε 3 μήνες και σκιές και είδωλα δεν έχω δεί ούτε για δευτερόλεπτα. Τι να σου πώ;
Για να μην περεξηγούμαι, το οτι δεν την έστρωσα το έκανα από βαρεμάρα όχι από άποψη... Απλά κάθε μέρα έλεγα "να στρώσω και την τηλεόραση" και κάθε μέρα το ανέβαλα... Έ, όταν πέρασε τις 200 ώρες τί να στρώσω;
icon10.gif

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 2.5

Όμως, Μπάμπη, το ότι δεν την "έστρωσες" ούτε μία ώρα πρέπει να είναι μάλλον ιδιαίτερη περίπτωση.

βαλε και μενα μεσα στην λιστα.

Για TV & DVD Pany
Για παιχνίδα & PC Samsung

Y.Γ: Pioneer είναι απ'εξω επειδή απλούστατα είναι και ακριβότερη!

Μπράβο, παίδες (Μπάμπη και akren)! Χαίρομαι πράγματι που απολαμβάνετε μια κορυφαία τηλεόραση η οποία δεν σας "έβγαλε" κανένα πρόβλημα burn in!!!

Απάντηση: Re: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ TV ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 2.500 ;;

Μπράβο, παίδες (Μπάμπη και akren)! Χαίρομαι πράγματι που απολαμβάνετε μια κορυφαία τηλεόραση η οποία δεν σας "έβγαλε" κανένα πρόβλημα burn in!!!

δεν εχουμε την ιδια αν και θα το ηθελα,εγω μιλαω για την 42px70E, λογω υπερθερμανσης του DVD player.:BDBDG54:

Re: Απάντηση: Re: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ TV ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 2.500 ;;

δεν εχουμε την ιδια αν και θα το ηθελα,εγω μιλαω για την 42px70E, λογω υπερθερμανσης του DVD player.:BDBDG54:

Sorry, akren, δεν το κατάλαβα. Πάντως, και η Panny σου πρέπει να σκίζει!

Re: Απάντηση: Re: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 2.500 ;;

Η καλυτερη LCD στα 2,500 ειναι η Sony 46X3500 και η καλυτερη πλασμα η Panasonic 50PZ70.

Γιάννη γιατι η 50PZ70 και όχι η 50PZ700 ?

Απλό ερώτημα θέτω ...

Φίλιππος

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ TV ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 2.5

Κατα Ρόδο μεριά είναι κάτω απο 2500 η 50PZ700 ...
ε..πες αυτην την ρημαδα την τιμη μπας και ψησουμε και τον Γιαννη να την παρει:Banane0:

Re: Απάντηση: Re: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 2.500 ;;

Γιάννη γιατι η 50PZ70 και όχι η 50PZ700 ?

Απλό ερώτημα θέτω ...

Φίλιππος

Η PZ70 υποστηριζει (μερικως βεβαια με μετατροπη στα 60 Ηz) και 24p , αλλωστε η Pz700 εχει καταργηθει απο οτι ξερω και κυκλοφορει πλεον η PZ730 με μερικες βελτιωσεις.

Η PZ70 υποστηριζει (μερικως βεβαια με μετατροπη στα 60 Ηz) και 24p , αλλωστε η Pz700 εχει καταργηθει απο οτι ξερω και κυκλοφορει πλεον η PZ730 με μερικες βελτιωσεις.

Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει μάλλον να αναθεωρήσεις γιατί παίζει και η Samsung PS 50P96FD στο κόλπο... που υποστηρίζει και 1080p/24 ....

Εγω εχω την απολυτη προταση για τηλεοραση, αλλα δυστυχως κοστιζει 2.509 ευρω οποτε αυτοματως "βγαινει εκτος". Λυπαμαι....:clown:

Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει μάλλον να αναθεωρήσεις γιατί παίζει και η Samsung PS 50P96FD στο κόλπο... που υποστηρίζει και 1080p/24 ....

Kαπου διαβαζα ενα τεστ των δυο στο οποιο η Panasonic ειχε λιγο καλυτερη εικονα.

Παντως και η Samsung ειναι καλη επιλογη θεωρητικα.

Εγω εχω την απολυτη προταση για τηλεοραση, αλλα δυστυχως κοστιζει 2.509 ευρω οποτε αυτοματως "βγαινει εκτος". Λυπαμαι....:clown:
σπικ:violent-smiley-030:

Πλακα κανω, για αυτο εβαλα και την "φωτογραφια" μου στο τελος. Αν την ειχα θα την επερνα και εγω.

Re: Απάντηση: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 2.500 ;;

Pioneer 428 KURO

Οι απόψεις είναι προσωπικές, γνωστό αυτό.
Όσο για τις 200 ώρες στρωσίματος θεωρώ οτι είναι τουλάχιστον υπερβολές για να μην πώ μύθοι.
Πρωσωπικά σας λέω οτι την δική μου δεν την έστρωσα ούτε μία ώρα. Μετά από 3 μήνες και 700 ώρες στο κοντέρ δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα.

3 μηνες 700 ωρες ???

Η δικη μου (PDP 436 FDE) δεν εχει γραψει 400 στα 2+ χρονια....

Επι του θεματος, η προταση μου ταυτιζεται με αυτη του Babis K.

& Τελλλοςςς

η καλυτερη φλατ που εχω δει ειναι η πλασμα του Μπαμπη αλλα οταν η pioneer εβγαλε τωρα αυτες τις καινουργιες που κανουν τις τωρινες πλασμα
να φαινονται για πλακα,ειναι να τρωγεται κανεις η οχι?προφανως θαναι πανακριβες αρχικα αλλα τουχρονου........νομιζω παντως οτι φτασανε πλεον στο τελος το θεμα μαυρο.........

Απάντηση: Re: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ TV ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 2.500 ;;

.νομιζω παντως οτι φτασανε πλεον στο τελος το θεμα μαυρο.........

τι γεμισε ο κουβας κατραμι?:2thumb22sup: