Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 2.5
Βλάση δεν ξέρω αν έπεσα σε καλό κομμάτι ή όχι αλλά πραγματικά δεν ασχολήθηκα καθόλου μαζί της.
Ο Μανώλης μου έδωσε ένα ειδικό DVD το οποίο δεν το χρησιμοποίησα ποτέ, ούτε ξέρω που το έχω παραπεταμένο.
Της έχω βγάλει το λάδι, έχω περάσει τις 700 ώρες σε 3 μήνες και σκιές και είδωλα δεν έχω δεί ούτε για δευτερόλεπτα. Τι να σου πώ;
Για να μην περεξηγούμαι, το οτι δεν την έστρωσα το έκανα από βαρεμάρα όχι από άποψη... Απλά κάθε μέρα έλεγα "να στρώσω και την τηλεόραση" και κάθε μέρα το ανέβαλα... Έ, όταν πέρασε τις 200 ώρες τί να στρώσω;
Κι εγώ αυτή προτείνω ανεπιφύλακτα, αν και το budget μου δεν ήταν αρκετό για να την αγοράσω:furious3:
Την είδα να παίζει HD υλικό στον Κοσμά και μου έπεσε το σαγόνι. Άσε που όλα τα reviews την βγάζουν πανηγυρικά την καλύτερη τηλεόραση του κόσμου!!
Όμως, Μπάμπη, το ότι δεν την "έστρωσες" ούτε μία ώρα πρέπει να είναι μάλλον ιδιαίτερη περίπτωση. Ή το μοντέλο γενικά δεν χρειάζεται "στρώσιμο" ή εσύ έπεσες σε εξαιρετικό κομμάτι. Εγώ πάντως τη Samsung μου (PS-42Q96HD) - από την οποία είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος - την "έστρωσα" για 150 ώρες, αλλά και πάλι ενίοτε αφήνει κάποιο είδωλο, το οποίο όμως αμέσως εξαφανίζεται μέσα σε 10 λεπτά από τα προγράμματα προστασίας οθόνης που έχει η ίδια η τηλεόραση.
Βλάση δεν ξέρω αν έπεσα σε καλό κομμάτι ή όχι αλλά πραγματικά δεν ασχολήθηκα καθόλου μαζί της.
Ο Μανώλης μου έδωσε ένα ειδικό DVD το οποίο δεν το χρησιμοποίησα ποτέ, ούτε ξέρω που το έχω παραπεταμένο.
Της έχω βγάλει το λάδι, έχω περάσει τις 700 ώρες σε 3 μήνες και σκιές και είδωλα δεν έχω δεί ούτε για δευτερόλεπτα. Τι να σου πώ;
Για να μην περεξηγούμαι, το οτι δεν την έστρωσα το έκανα από βαρεμάρα όχι από άποψη... Απλά κάθε μέρα έλεγα "να στρώσω και την τηλεόραση" και κάθε μέρα το ανέβαλα... Έ, όταν πέρασε τις 200 ώρες τί να στρώσω;

Last edited: