Ποια ειναι η προταση σας?

ilman3

New member
8 February 2008
4
Καταρχας γεια σας.ειμαι νεο μελος στο club και αυτο ειναι το 1 μου post.Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση μιας και ψαχνω μια νεα tv 26 η 32.Ποια ειναι κατα την γνωμη σας η καλυτερη σε σχεση αποδοσης-τιμης?Ευχαριστω και καλως σας βρηκα:worshippy:

Καλως ηρθες,

Αυτη τη στιγμη αξιζουν δυο 32αρες, που παιζουν στα 699 (και λιγακι πιο κατω)

Samsung LE32R86B
LG 32LB75

Αν εκει ειναι και το budget σου, αυτες θα σε καλυψουν (αν και δεν μας ειπες για τι χρηση την θελεις!)

Samsung LE32R86B
Πηρα χτες 2 και με λιγακι χρονο που αφιερωσα ειδα οτι υπαρχουν πολλες δυνατοτητες.
Και αν δεν κανω λαθος η προσφορα που αγοραστηκαν ισχυει για λιγο ακομη.

kαι την πήρε ο ξα πριν 3 μήνες 999...δεν πειράζει όμως, χτες γέννησαν οπότε τώρα μόνο να δει τηλεόραση δεν προλαβαίνει heh

Θα συμφωνίσω με τους προηγούμενους φίλους, η Samsung LE32R86B για τα λεφτά που την δίνουν είναι πολύ καλή περίπτωση.

'Εχουν κατεβάσει όλοι τη τιμή της R86 γιατι βγάνει η R87 και η R88. Τις έχουν και στο ελληνικό site της samsung πλέον...

Απο πλευράς εικόνας η Panasonic LX70 δεν παίζεται. Εντυπωσιακό μαύρο και καλή εικόνα στους επίγειους σταθμούς (εν αντιθέσει με τις περισσότερες LCD). Κοστίζει όμως κάτι παραπάνω...

Σας ευχαριστω για τις μεχρι τωρα απαντησεις σας..Γενικα δεν την θελω για κατι το ιδιαιτερο(απλα τηλ να βλεπω,games εχω το pc )αλλα οπως λενε"τρωγοντας ερχετε η ορεξη" για κατι παραπανω.........

Απάντηση: Re: Ποια ειναι η προταση σας?

Σας ευχαριστω για τις μεχρι τωρα απαντησεις σας..Γενικα δεν την θελω για κατι το ιδιαιτερο(απλα τηλ να βλεπω,games εχω το pc )αλλα οπως λενε"τρωγοντας ερχετε η ορεξη" για κατι παραπανω.........

καμια ταινια παιζει απο dvd?
αν ναι πες μας αποσταση θεασης

Παντως σε ξενα forum πολλοι λενε οτι η LG 32LB75 ειναι καλυτερη της Samsung LE32R86, ειδικα σε τηλεοπτικο σημα και SD. Και με δεδομενα τα καλυτερα features της αλλα και τις υψηλες βαθμολογιες σε reviews, εγω θα προτιμουσα την LG!

Παντως σε ξενα forum πολλοι λενε οτι η LG 32LB75 ειναι καλυτερη της Samsung LE32R86, ειδικα σε τηλεοπτικο σημα και SD. Και με δεδομενα τα καλυτερα features της αλλα και τις υψηλες βαθμολογιες σε reviews, εγω θα προτιμουσα την LG!

Mε βαση αυτα τα τεστ φαινεται οτι εχεις δικιο...

http://www.hdtvorg.co.uk/reviews/lcd/lg_32lb75.htm
http://www.hdtvorg.co.uk/reviews/lcd/samsung_le32r87bdx.htm

Re: Απάντηση: Re: Ποια ειναι η προταση σας?

καμια ταινια παιζει απο dvd?
αν ναι πες μας αποσταση θεασης

γενικα δεν βλεπω dvd στην tv αλλα για αποσταση θεασης υπολογιζε στα 3 μετρα....