Ποιά είναι η θέση σας για τον "Αγαπημένο"?

Status
Not open for further replies.
το ποιος προσβαλε ποιον
το ποιος ηταν ερεθιστικος και κακοβουλος
το ποιος βγηκε εκτος εαυτου

τα ειδαν και τα διαβασαν δυστηχως πολλοι ανωνυμοι
και μελη που δεν μπορουν να εκφρασουν αυτα που
πραγματικα νοιωθουν

κριμα ......

:afraid:

Μπορεί κάποις να ήταν εριστικός αλλά είναι εξ ίσου λυπηρό νά είσαι ο μοναδικός εδώ μέσα πού δεν πήρε χαμπάρι αυτό πού είδαν και διάβασαν όλοι...
Μια κακοβουλη προβοκατόρικη και άθλια απόπειρα δημιουργίας αναστατώσεως στην Μουσική Κατηγορία.
Και μάς δήλωσες και θιγμένος και απο πάνω και λυπημένος...
Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να διαβάζεις προσεκτικά τά πόστς και μετά να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα κοπτόμενος μάλιστα και υπερασπιζόμενος άτομα πού μονον σκοπό είχαν εδώ μέσα να διαλύσουν την Κατηγορία..
Αν δεν το κατάλαβες αυτό λυπάμαι πολύ και εγώ,μιά και ανήκεις στούς παλιούς..
Αυτό το σχόλιο είναι εντελώς ανεξάρτητο απο τό τί συνέβη με τον Κώστα.

Μούκ θεωρώ οτι συνεχίζεις μιάν άσκοπη αντιπαράθεση και μάλιστα μέ ανθρώπους πού δεν είχαν καμιά πρόθεση να υποστηρίξουν τά τρολάκια...
Εάν διαβάσεις τά κείμενα και τών τριών διαχειριστών της Κατηγορίας αλλά και την παρέμβαση τού Δημ.Παναγιωτίδη ως απλού μέλους είναι κάτι παραπάνω απο προφανές πώς έχουν καταλάβει πολύ καλά τι συνέβη εδώ μέσα και οι τοποθετήσεις τους ήταν σαφείς και οξείες.
Οπως και ότι πρώτοι απ´όλους στενοχωρέθηκαν γιά τον προσωρινό αποκλεισμό σου..
Υπ´όψιν οτι ο αποκλεισμός δεν συνέβη γιά το τί έγινε εδώ μέσα(όπως ο κύριος pappas εθεώρησε δηλώνοντας μάλιστα και κρίμα)αλλά για προσωπικές προστριβές σε θέμα της καφέ...
Ο διαχειριστής τής κατηγορίας ,Send τήρησε νομιμότατα όλες τίς διαδικασίες δίνοντας παρατηρήσεις και κλειδώνοντας δύο φορές το επίμαχο thread.

Tό ότι αποκλείστηκες γιά μιά εβδομάδα μάς στενοχώρησε ειλικρινέστατα όλους και φυσικά αυτό δεν αλλάζει σέ τίποτα τήν αγάπη και τήν εκτίμηση πού σού έχουμε...
Διαφωνά ριζικά μέ τό αίτημά σου να αποσυρθούν τά θέματά σου απο την Κατηγορία,πού παραπέμπει σε αποχώρησή σου (όπως το καταλαβαινω εγώ)απο το φόρουμ..
Κάνω προσωπική έκκληση νά θεωρήσεις τον προσωρινό αποκλεισμό σου ώς ένα απλό συμβάν πού θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε απο εμάς(μήν ξεχνάς οτι πρίν από σένα το ίδιο συνέβη και σε μένα και μάλιστα με διαδικασίες πού δεν επιθυμώ να ξανασχολιάσω).
Δές το σάν ένα διαδικτυακό ´παιχνίδι´και αποδέξου το...
Και επειδή εδώ μέσα έχεις κάνει πολλούς φίλους τό να δράς παρορμητικά δηλώνοντας οτι μάς αφήνεις αποτελεί μείζον φτύσιμο απέναντί μας πού προσωπικά θα το θεωρήσω ασυγχώρητο..
Λάβε δέ υπ´όψιν σου ότι μιά τέτοια κίνησή σου δικαιώνει απολύτως τά τρολάκια πού μπούκαραν εδώ και μάλιστα άρχισαν να κόπτονται για Δημοκρατία και άλλα τινά..
Η Μουσική Κατηγορία ωρίμασε τά τελευταία χρόνια μετά απο φυσιολογικές και ανθρώπινες διαμάχες και έχει αποκτήσει πλέον μιά θαυμαστή ισορρόπία πού πολλοί ζηλευουν καλοπροαίρετα αλλά και μερικοί άλλοι φθονούν...
Η στάση σου μέ το να συνεχίζεις μιά αντιπαράθεση γιά ένα συμβάν πού κόστισε μιά εβδομάδα υποχρεωτικής αποχής σου απο τά εδώ δρώμενα .δείχνει ότι μέσα στον παρορμητισμό σου ´φτύνεις ´και ´πετάς στά σκυλιά´όλα αυτά γιά τά οποία κυριολεκτικά μάτωσες τά δυό χρόνια λειτουργίας τού Club..
Καλέ μου Φίλε σκέψου πιό ήρεμα γιατί είσαι απαραίτητος και εδώ αλλά και στό Σωματείο..
Και δέξου ότι μπορεί και νά τήν ´πάτησες´σε μιά προσωπική σου διαμάχη...
Δεν τρεχει τίποτα...
Αυτό ούτε αναιρεί κάτι απο τήν ποιότητά σου,ούτε σε ακυρώνει στά μάτια μας...
Αντιθέτως το να επιμείνεις σέ μιά εντελώς παρορμητική και θυμωμένη αντίδραση (επί δικαίων και αδίκων)δείχνει ότι δέν ´μετράς´όλους εμάς πού έχεις σχετιστεί...
Μέ Αγάπη.

Υ.Γ.
Δημήτρη Ιωάννου σου ζητώ ειλικρινά συγνώμη πού καταχρώμαι τού thread σου..
Aλλά είμαι σίγουρος οτι καταλαβαίνεις πώς το κάνω από ενδιαφέρον και φιλία.

Last edited:
Κατ αρχήν δεν με ενοχλεί που "καταχράστε" το θρεντ "μου".

Τουλάχιστον να μη μένουν σκιές,πίκρες και αντιπαραθέσεις στην Κατηγορία μας,την τόσο δοκιμασμένη.

Πιστεύω πως ο Μουκ είναι πικραμένος με τον αποκλεισμό του και δεν θα ήθελα με τίποτα να λείψει η φωνή του και οι μουσικές του από εδώ μέσα.!

Μπορεί να μην γράφω και να παρουσιάζω όπως ο Μουκ και όλοι εσείς,αλλά πιστεύω πως κανείς δεν περισσεύει από εμάς.
Τόσα χρόνια, με μιά κλωτσιά για δυό-τρία trolls???????

Μουκ με την σειρά μου σε παρακαλώ να αναιρέσεις και να παραμείνεις κοντά σε φίλους σου, σε ανθρώπους που αγάπησες και σε αγαπάνε ....

....δεν θέλω να σβησθούν τα ποστς σου, τα οποία (αν και δεν το πιστεύεις ) ανελλειπώς παρακολούθησα, γιατί μου φανέρωναν ένα άλλο μουσικό κόσμο (πόσο καιρό έψαχνα εκείνο το ''silent cries mary'' )...

Άτυχες στιγμές και δυσκολίες πάντα υπάρχουν ... αλλά στο τέλος πρέπει να μας δυναμώνουν .... Η καθημερινότητα δεν επιτρέπει τις 'φυσικές' φιλίες του παρελθόντος, αλλά και οι διαδικτυακές είναι εξίσου πολύτιμες βρε....
Τα 10.000 μέλη δεν είναι δυνατόν να είναι όλοι φίλοι μεταξύ τους, δημιουργούν όμως υποσύνολα, όπως εμείς στην 'μουσική', ένα μικρό κλάσμα (20 - 30 άνθρωποι) που καταφέραμε να συντονίσουμε τα πνεύματα μας και να προσπορίζουμε χαρά και ευφορία από την επαφή μας ....

Χαλάρωσε και ξανασκέψου το.... μην παρατάς τόσες ώρες ενασχόλησης με πράγματα και διαδικασίες που αγαπάς .... και κυρίως όταν τα έκανες για ανθρώπους που αγαπάς ....

Μπορεί κάποις να ήταν εριστικός αλλά είναι εξ ίσου λυπηρό νά είσαι ο μοναδικός εδώ μέσα πού δεν πήρε χαμπάρι αυτό πού είδαν και διάβασαν όλοι...
Μια κακοβουλη προβοκατόρικη και άθλια απόπειρα δημιουργίας αναστατώσεως στην Μουσική Κατηγορία.
Και μάς δήλωσες και θιγμένος και απο πάνω και λυπημένος...
Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να διαβάζεις προσεκτικά τά πόστς και μετά να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα κοπτόμενος μάλιστα και υπερασπιζόμενος άτομα πού μονον σκοπό είχαν εδώ μέσα να διαλύσουν την Κατηγορία..
Αν δεν το κατάλαβες αυτό λυπάμαι πολύ και εγώ,μιά και ανήκεις στούς παλιούς..
Αυτό το σχόλιο είναι εντελώς ανεξάρτητο απο τό τί συνέβη με τον Κώστα.

σ ευχαριστω πολυ Σπυρο και επειδη δεν θελω να ειμαι ο μοναδικος
που να δημιουργω ασχημες καταστασεις και να σας χαλαω την παρεα νομιζω οτι πλεον δεν εχω θεση εδω μεσα ,περασα πολυ ωραια αυτα τα δυο χρονια
και θα εξακολουθω να σας διαβαζω

ναστε ολοι καλα , η απουσια μου ξερω οτι δεν θα χαλασει οτι ωραιο φιαξατε

αγαπητό μέλος Fedra

από την αρχή δεν είχες την αβρότητα του επισκέπτη ....
παρά την επί μήνες παραμονή σου κοντά μας, η οποία λόγω του δυναμικού σου θα μπορούσε να είναι επωφελής για όλους, επιμένεις να μην συντονίζεσαι με τις κρυφές (και συνάμα τόσο σπαρακτικά φανερές) ''γραμμές'' μας .....

....η συζήτηση κάποιων φίλων για να πεισθεί ένας δικός τους για κάποια πράγματα, λυπούμαι αλλά δεν σε αφορά .....

Διέγραψα 2 πόστς ένα του Σπύρου Σούρλα κι ένα του fedra.
Παρακαλώ ας μην συνεχιστούν τα ειρωνικά σχόλια απο οποιαδήποτε πλευρά.

Αν επιθυμεί ο Dimitris Ioannou να μεταφέρουμε το νήμα απο το ποστ που ξεκίνησε ο διάλογος του MOUKOURIOUFIS KOSTAS μαζί μου σε άλλο νήμα ας μου το πεί να κάνουμε τη μεταφορά για να μην χαλάμε και το νήμα για τον Amadeus.

Στέλλιο σε παρακαλώ και εσένα ....

άσε κατά μέρος τις πικρίες, δες την μεγάλη εικόνα ....

μας ενώνουν τόσα πράγματα, τόσες κοινές αγάπες βρε γαμώτο

Μπα σε καλό σας, τι σας έπιασε όλους .....

Απάντηση: Re: Ποιά είναι η θέση σας για τον "Αγαπημένο"?

Διέγραψα 2 πόστς ένα του Σπύρου Σούρλα κι ένα του fedra.
Παρακαλώ ας μην συνεχιστούν τα ειρωνικά σχόλια απο οποιαδήποτε πλευρά.

Αν επιθυμεί ο Dimitris Ioannou να μεταφέρουμε το νήμα απο το ποστ που ξεκίνησε ο διάλογος του MOUKOURIOUFIS KOSTAS μαζί μου σε άλλο νήμα ας μου το πεί να κάνουμε τη μεταφορά για να μην χαλάμε και το νήμα για τον Amadeus.

Ε οχι και ειρωνικό το φανφάρα.
Γραμένο απο τον Φαιδρα ειναι. Το αντέγραψα...

Υ.Γ.
Ο Mozart καταστράφηκε εδώ και καιρό απο τις αθλιότητες συγκεκριμένων πάντως.

Kαι αντέδρασα γιατί ένα τρόλ παρενέβη προσβλητικά κάτω απο ένα κειμενο δικό μου πυο αναφεροταν στον ΦΙΛΟ μου Μουκ...
Υπερβολική την βρίσκω τήν άποψη περί ισοτητας τών δυο posts.
Ποια ειρωνεια??
Οτι γράφει και ο Δημοκηδής στον Φαιδρα έγραψα,απλά πιό περιεκτικά.

Last edited:
σ ευχαριστω πολυ Σπυρο και επειδη δεν θελω να ειμαι ο μοναδικος
που να δημιουργω ασχημες καταστασεις και να σας χαλαω την παρεα νομιζω οτι πλεον δεν εχω θεση εδω μεσα ,περασα πολυ ωραια αυτα τα δυο χρονια
και θα εξακολουθω να σας διαβαζω

ναστε ολοι καλα , η απουσια μου ξερω οτι δεν θα χαλασει οτι ωραιο φιαξατε

Θα περίμενα τουλάχιστον επειδή εισαι παλιός νά διαβάζεις προσεκτικά τι είχε γραφτεί...Οχι να παριστάνεις τον θιγμένο.
Προφανώς τά κοπρίσματα πού γράφτηκαν στο 14ο Κοντσέρτο για πιάνο τού Mozart τά θεώρησες απλά ´απόψεις´..Και εξέφρασες και την λύπη σου μάλιστα ακόμα και επειδή αντέδρασε αυτός πού άνοιξε εκείνο το thread.

Σπύρο , δεν πήγαινε για το φανφάρα το ειρωνικό ,
διάβασέ το προσεκτικά ,

ειρωνικα σχόλια απο fedra - απάντηση απο Σ.Σούρλα. προς αποφυγήν flame

δηλαδή , αρχικά έχουμε ειρωνικά σχόλια απο fedra, έπεται η απάντησή σου και ο λόγως διαγραφής είναι η αποφυγή του flame, απλά για να μην τα σβήνω ένα ένα τα έσβησα μαζί και η αιτιολογία είναι λίγο περιεκτική :smash:.

Re: Απάντηση: Ποιά είναι η θέση σας για τον "Αγαπημένο"?

Ένα βήμα πίσω και πλάι οι 'θυμωμένοι' και 'αναχωρητές' και ξανασκεφτείτε το πλιζ. :lehrer: Μεγάλα παιδιά είμαστε, μην ασχολούμαστε με τα αυτονόητα! :cool:

αυτό το βήμα πίσω μάλλον ένα βήμα μπροστά θα είναι:coool:

Παίδες, για κοιτάχτε μας λίγο... Εχουμε αναστατωθεί ολόκληρη κατηγορία επειδη δυο η***/η*** μπαίνουν και προκαλούν... Πώς το βλέπετε, θα το διαλύσουμε;

Κώστα δεν σε γνωρίζω προσωπικά, αλλά εκτιμώ τα γραπτά και την προσφορά σου εδω...θα ειναι μεγιστη γκάφα να φυγεις... Μην κανουμε τη χάρη να διαλυθούμε σε αυτους που το προκάλεσαν.

Last edited by a moderator:
Καταρχήν να ενημερώσω τα φιλαράκια μου ότι απόψε ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να ενημερωθώ (φυσικά όχι από τους αρμοδίους) από προηγούμενο ποστ του Σπύρου για τους λόγους που μπαναρίστηκα.

Θα στείλω τα προσωπικά μου συγχαρητήρια εκεί που πρέπει για την άμεση ενημέρωση, τη τήρηση των τύπων και τις αμερόληπτες διαδικασίες......

Κι επειδή αρκετοί δεν έχετε καταλάβει σε τι είδους αμπελοχώραφο βρίσκεστε, ένα σας λέω: μερικοί καρφώνουν χερούλια στο σκαμπώ μη πέσουν

Ο λαός πάντως λέει:
το βραδυνό σου το θυμό κράτα τον για το πουρνό.

Υ.Γ.
Δεν γνωρίζω προσωπικά κανέναν από τους δύο υπ'ατμόν φίλους αλλά όλες οι φωνές είναι χρήσιμες εδώ μέσα ακόμη κι αν πολλοί διαφωνούμε κατά καιρούς με τα λεγόμενά τους.
Οπότε καλό είναι ο ...ατμός να καταλαγιάσει.

Last edited:
Αυτή την στιγμή σκαλίζω την κιθάρα μου, φορτισμένος αρνητικά απο μια άτυχη στιγμή υγείας σε μια φίλη μου 24 μαίων.

Κάθομαι και σκέφτομαι διάφορα, αρνητικά, θετικά, ότι να ναι.....

Θα μου πείτε τι σχέση έχουν αυτά σε αυτό το νήμα, καμία, γιατί έχουν αυτά που γράφουν εδώ??

Απλώς αναρωτιέμαι, ΡΕ ΣΠΥΡΟ γράφεις αριστουργήματα, μας βάζεις στο τρυπάκι να μπούμε βαθιά σε ένα απύθμενο πηγάδι και να προσπάθησουμε να καταλάβουμε γιατί πρέπει να βουτήξουμε, τι το καλό έχει???

Αναφέρομαι στο Σπύρο γιατί αδικαιολόγητα για μένα επιμένει, να απαντάει σε ενα, δύο τρολάκια, όπως τα αποκαλύπτει...

Θα του πω λοιπόν να αφήσει στην άκρη αυτά που τον κινούν για να γράψει αυτά τα ανούσια και να με/μας βοηθήσει να μεταφέρουμε 1-2 πραγματάκια απο αυτα που ξέρει, σε ανθρώπους που δεν έλαχε να ζήσουν πάνω απο 25-30 χρόνια και να ανακαλύψουν τον μουσικό θυσαυρό, σε αυτόν τον σύντομο χρονικό κόσμο.

Είναι κρίμα να κολλάμε σε πράγματα που μας πάνε πίσω, σας παρακαλώ ΟΛΟΥΣ συνεχίστε ΜΠΡΟΣΤΑ.....

Να στε καλά και συγγνώμη...

Απάντηση: Re: Ποιά είναι η θέση σας για τον "Αγαπημένο"?

Καταρχήν να ενημερώσω τα φιλαράκια μου ότι απόψε ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να ενημερωθώ (φυσικά όχι από τους αρμοδίους) από προηγούμενο ποστ του Σπύρου για τους λόγους που μπαναρίστηκα.

Θα στείλω τα προσωπικά μου συγχαρητήρια εκεί που πρέπει για την άμεση ενημέρωση, τη τήρηση των τύπων και τις αμερόληπτες διαδικασίες......

Κι επειδή αρκετοί δεν έχετε καταλάβει σε τι είδους αμπελοχώραφο βρίσκεστε, ένα σας λέω: μερικοί καρφώνουν χερούλια στο σκαμπώ μη πέσουν

Προσωπική γνώμη έγραψα απο οσα έχω διαβάσει στά flames που προέκυψαν..
Και υποθετω οτι η αιτια ηταν αυτο που συνεβη στην καφέ..´Υπογεια´ενημέρωση ουκ έχω.
Και να με συγχωρείς ,αλλά το σχόλιό σου για τον Τασο,ιδίως,ειναι πολύ άδικο.
Ρε σύ τελείωνέ το το ρημαδομπάν...
Δεν σού πήρε και η Τραπεζα το σπίτι..
Και στην τελική ή μάς υπολογίζεις ή δεν μάς υπολογίζεις...
Μονον βάζελος δεν εγινα γιά πάρτη σου.:flipout::flipout:
Παμε παρακάτω..

Status
Not open for further replies.