Ποιά είναι η θέση σας για τον "Αγαπημένο"?

Status
Not open for further replies.
Εγω θα τσιμπησω το δολωμα παντως και θα κανω την ερωτηση του 1.000.000 Ε που πολλοι τη σκεφτονται αλλα δεν την λενε.Και θα γινω και αντιπαθητικος αλλα δεν πειραζει ..καλοκαιρι ειναι.

Γιατι ειναι τρολλακια ? Ας κοιταξει καποιος τα θεματα πχ που ανοιξε η Μυρτω.Ποσοι απαντησαν και πως εξελιχθηκαν τα θεματα.Γιατι ειναι τρολλακι ?

Δεν θελω να γινω σπαστικος..αλλα εχω μια απορια βρε παιδια.Μη πεσετε και να με φατε..:flipout:

Απάντηση: Re: Ποιά είναι η θέση σας για τον "Αγαπημένο"?

Αυτή την στιγμή σκαλίζω την κιθάρα μου, φορτισμένος αρνητικά απο μια άτυχη στιγμή υγείας σε μια φίλη μου 24 μαίων.

Κάθομαι και σκέφτομαι διάφορα, αρνητικά, θετικά, ότι να ναι.....

Θα μου πείτε τι σχέση έχουν αυτά σε αυτό το νήμα, καμία, γιατί έχουν αυτά που γράφουν εδώ??

Απλώς αναρωτιέμαι, ΡΕ ΣΠΥΡΟ γράφεις αριστουργήματα, μας βάζεις στο τρυπάκι να μπούμε βαθιά σε ένα απύθμενο πηγάδι και να προσπάθησουμε να καταλάβουμε γιατί πρέπει να βουτήξουμε, τι το καλό έχει???

Αναφέρομαι στο Σπύρο γιατί αδικαιολόγητα για μένα επιμένει, να απαντάει σε ενα, δύο τρολάκια, όπως τα αποκαλύπτει...

Θα του πω λοιπόν να αφήσει στην άκρη αυτά που τον κινούν για να γράψει αυτά τα ανούσια και να με/μας βοηθήσει να μεταφέρουμε 1-2 πραγματάκια απο αυτα που ξέρει, σε ανθρώπους που δεν έλαχε να ζήσουν πάνω απο 25-30 χρόνια και να ανακαλύψουν τον μουσικό θυσαυρό, σε αυτόν τον σύντομο χρονικό κόσμο.

Είναι κρίμα να κολλάμε σε πράγματα που μας πάνε πίσω, σας παρακαλώ ΟΛΟΥΣ συνεχίστε ΜΠΡΟΣΤΑ.....

Να στε καλά και συγγνώμη...

Εχεις δικιο και σε ευχαριστώ both sides.:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Μουκ αν φυγεις εσυ με τις γνωσεις και το γραπτο που εχεις ,τοτε αφηνεις την ομαδα με ενα παικτη λιγοτερο.
Αναλαμβανω λοιπον να σε αντικαταστησω ΕΓΩ....για σκεψου το λιγο ....φανταζεσαι ποσο κακο θα ειναι και ποσο θα πεσει η ομαδα?????:flipout::flipout:!!!!

(εχω την εντυπωση οτι μετα απο αυτην την ...απειλη δεν προκειται να φυγει ο Κωστης.....για το καλο του φορουμ δηλαδη:ADFADF1::ADFADF1:)

Προσωπική γνώμη έγραψα απο οσα έχω διαβάσει στά flames που προέκυψαν..
Και υποθετω οτι η αιτια ηταν αυτο που συνεβη στην καφέ..´Υπογεια´ενημέρωση ουκ έχω.
Και να με συγχωρείς ,αλλά το σχόλιό σου για τον Τασο,ιδίως,ειναι πολύ άδικο.
Ρε σύ τελείωνέ το το ρημαδομπάν...
Δεν σού πήρε και η Τραπεζα το σπίτι..
Και στην τελική ή μάς υπολογίζεις ή δεν μάς υπολογίζεις...
Μονον βάζελος δεν εγινα γιά πάρτη σου.:flipout::flipout:
Παμε παρακάτω..

Παρομοίως. :grandpa:

Εγω θα τσιμπησω το δολωμα παντως και θα κανω την ερωτηση του 1.000.000 Ε που πολλοι τη σκεφτονται αλλα δεν την λενε.Και θα γινω και αντιπαθητικος αλλα δεν πειραζει ..καλοκαιρι ειναι.

Γιατι ειναι τρολλακια ? Ας κοιταξει καποιος τα θεματα πχ που ανοιξε η Μυρτω.Ποσοι απαντησαν και πως εξελιχθηκαν τα θεματα.Γιατι ειναι τρολλακι ?

Δεν θελω να γινω σπαστικος..αλλα εχω μια απορια βρε παιδια.Μη πεσετε και να με φατε..:flipout:

Kαι εγώ έχω μιά απορία.
Πιστευεις ακομα οτι το club ειναι αντιδημοκρατικό στην Μουσική Κατηγορία??

Ο Σπύρος είναι από τους ελάχιστους που θέλουν να βοηθήσουν. Το λεω με κάθε ειλικρίνεια. Για αυτό και τον θεωρώ φίλο από κάθε άποψη. Ισχύει από καιρό βέβαια αυτό. Από την εποχή που τόσο μα τόσο άδικα του τα φορτώσανε και τον τιμώρησαν μερικοί αντικειμενικοί. Και από εκεί ξεκινάει για μένα (για όσους παρατηρούν) η περίοδος που βγαίνω από τα ρούχα μου... γενικά.
Υπάρχουν κι άλλοι φίλοι βέβαια, λίγοι αλλά καλοί. Ο Κουνελάκης και ο Δημοκηδής μέσα σε αυτούς. Υπάρχουν επίσης και μερικοί που το θυμηθήκανε σήμερα....

Καταρχήν δεν έγραψα πουθενά ότι θέλω να φύγω.
Αν τυχόν συμβεί κι αυτό (δεν έρχονται όπως τα περιμένουμε τα πράγματα) να μην αισθάνεται κανείς κρεμασμένος.

Οι παρέες δεν καταργούνται ούτε οι φιλίες...

Σπύρο τα πιο βαθιά μου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Ποιά είναι η θέση σας για τον "Αγαπημένο"?

Kαι εγώ έχω μιά απορία.
Πιστευεις ακομα οτι το club ειναι αντιδημοκρατικό στην Μουσική Κατηγορία??

Αντιδημοκρατικο...χμ...ειναι βαρια λεξη.Σιγουρα τα πραγματα εχουν αλλαξει προς το καλυτερο.Δεν υποννοω κατι για την προηγουμενη κατασταση ..απλως βελτιωση υπαρχει και πρεπει να υπαρχει παντα.Αλλα εμεινα ακομα με την απορια..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά είναι η θέση σας για τον "Αγαπημένο"?

Αντιδημοκρατικο...χμ...ειναι βαρια λεξη.Σιγουρα τα πραγματα εχουν αλλαξει προς το καλυτερο.Δεν υποννοω κατι για την προηγουμενη κατασταση ..απλως βελτιωση υπαρχει και πρεπει να υπαρχει παντα.Αλλα εμεινα ακομα με την απορια..

Πάλι καλά πού αποδεχεσαι οτι βελτιώθηκε η κατάσταση...
Γιατί ανήκεις και εσύ στούς ευνοημένους απο την ´βελτίωση´..
Αδικο έχω???

Παρακολουθώ-σιωπηλά πάντα-αυτήν εδώ την κατηγορία,προσπαθώντας να κλέψω λίγες από τις γνώσεις σας και ζηλεύοντας την καλή παρέα που έχετε φτιάξει.
Εδώ μέσα έχουν γραφτεί αριστουργήματα για αριστουργήματα,από ανθρώπους που στο παρελθόν και σε άλλες κατηγορίες έχω ή με έχουν στεναχωρήσει.

Εδώ μέσα όμως είναι ένας άλλος κόσμος.

Ναό θα τον χαρακτήριζα, χωρίς καμία δόση υπερβολής,αφού οι συμμετέχοντες αφήνουν πίσω αυτά που τους χωρίζουν-ποδόσφαιρο,πολιτική-στις άλλες κατηγορίες και παρέχουν με μεγάλη αγάπη τις γνώσεις τους σε όλα τα μέλη.
"Μασημένη τροφή",που θα μας μυήσει σε έναν μαγικό κόσμο που λίγο έως πολύ είναι άγνωστος για τους περισσότερους.

Δεν πρόλαβα να διαβάσω όσα γράφτηκαν και αποτέλεσαν την αφορμή για όσα άσχημα "τρέχουν" αυτή την στιγμή,όμως είναι πραγματικά κρίμα,από 1-2-3 μηνύματα,να χαλάσει το κόσμημα του Avclub που δεν είναι άλλο από την Μουσική κατηγορία.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά είναι η θέση σας για τον "Αγαπημένο"?

Πάλι καλά πού αποδεχεσαι οτι βελτιώθηκε η κατάσταση...
Γιατί ανήκεις και εσύ στούς ευνοημένους απο την ´βελτίωση´..
Αδικο έχω???

Δεν νομιζω οτι ανηκω σε καμμια παραταξη Σπυρο.Εγω λεω τα πραγματα οπως τα βλεπω με τη δικη μου λογικη.

Αν βγουν 5 , 10 ατομα (οχι ενας και δυο που εχω παρεξηγηθει ) και μου πουν οτι ειμαι ανεπιθυμητος θα σταματησω να γραφω.Δια παντος.Δεν εχω προβλημα.
Αλλα αλλο ειναι το θεμα μας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά είναι η θέση σας για τον "Αγαπημένο"?

Δεν νομιζω οτι ανηκω σε καμμια παραταξη Σπυρο.Εγω λεω τα πραγματα οπως τα βλεπω με τη δικη μου λογικη.

Αν βγουν 5 , 10 ατομα (οχι ενας και δυο που εχω παρεξηγηθει ) και μου πουν οτι ειμαι ανεπιθυμητος θα σταματησω να γραφω.Δια παντος.Δεν εχω προβλημα.
Αλλα αλλο ειναι το θεμα μας.

Δεν ειπα οτι εισαι ανεπιθυμητος,προς Θεού..
Ειπα οτι τά παιδιά εδώ μεσα απέδειξαν οτι μονον αντιδημοκρατικά δεν ειναι με την στάση τους απέναντί σου σε ενα θέμα πού δημιουργήθηκε με το ρεμπέτικο.
Αυτο εννοούσα..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά είναι η θέση σας για τον "Αγαπημέν

Δεν ειπα οτι εισαι ανεπιθυμητος,προς Θεού..
Ειπα οτι τά παιδιά εδώ μεσα απέδειξαν οτι μονον αντιδημοκρατικά δεν ειναι με την στάση τους απέναντί σου σε ενα θέμα πού δημιουργήθηκε με το ρεμπέτικο.
Αυτο εννοούσα..

Δεκτο.Αλλωστε την γνωμη μου για το club την εχω πει σε πμ σε ανυποπτο χρονο και χωρις καμμια πιεση.Ξερει αυτος , και δεν αλλαζει.

Οσο για το Μουκιουρουφη απλως η θεση του ειναι εδω.

Re: Απάντηση: Re: Ποιά είναι η θέση σας για τον "Αγαπημένο"?

Και να με συγχωρείς ,αλλά το σχόλιό σου για τον Τασο,ιδίως,ειναι πολύ άδικο.

Να μάθει πρώτα να σκουπίζει σωστά, μετά αν θέλει να μπει και στη λάντζα ή να κάθεται στο ταμείο σιγά σιγά...

Κι αν δεν κάνω λάθος, ακόμα μια συγγνώμη δεν άκουσες Σπύρο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά είναι η θέση σας για τον "Αγαπημένο"?

Να μάθει πρώτα να σκουπίζει σωστά, μετά αν θέλει να μπει και στη λάντζα ή να κάθεται στο ταμείο σιγά σιγά...

Κι αν δεν κάνω λάθος, ακόμα μια συγγνώμη δεν άκουσες Σπύρο...

Αυτά τελειώσανε..
Ολα έχουν παρει τον σωστό τους δρόμο εδώ και καιρό.

Υ.Γ.
Και επιμένω οτι οι Νεότεροι εδώ μέσα κάνουν το καλύτερο πού μπορούν με πολλή αγάπη σε μια κατηγορία πού δεν συμμετέχουν και τά πιό ´εύκολα´παιδιά.

Κώστα δυστυχώς ξόδεψα πάρα πολύ χρόνο για να καθαρίσω και να μεταφέρω τα άσχετα απο τα 2 νήματα ( Απογευματινός καφές και Άρχοντας της νύχτας ) και δεν έψαξα όλα τα νήματα ένα ένα για να βρώ που έγραψες και τί σχετικά με την fedra .Αν εσύ σε κάθε πόστ που έγραφες πέταγες κι απο ένα σχόλιο για την fedra είτε κολλούσε είτε όχι , δεν είμαι υπέθυνος εγώ που δεν το σκούπισα αλλά εσύ που το πέταξες.

Ότι αφορά τον Σπύρο κι εμένα θα σε παρακαλούσα να τα αφήσεις μεταξύ μας.
Αν έχεις κάτι προσωπικό μαζί μου καλύτερα πές το μου για να μην ψάχνω να βρώ κι εγώ τι έχω κάνει που να προκαλεί τόση αντιπάθεια απο την πλευρά σου.

Last edited:
Κώστα δυστυχώς ξόδεψα πάρα πολύ χρόνο για να καθαρίσω και να μεταφέρω τα άσχετα απο τα 2 νήματα ( Απογευματινός καφές και Άρχοντας της νύχτας ) και δεν έψαξα όλα τα νήματα ένα ένα για να βρώ που έγραψες και τί σχετικά με την fedra , αν εσύ σε κάθε πόστ που έγραφες πέταγες κι απο ένα σχόλια για την fedra είτε κολλούσε είτε όχι , δεν είμαι υπέθυνος εγώ που δεν το σκούπισα αλλά εσύ που το πέταξες.

Ότι αφορά τον Σπύρο κι εμένα θα σε παρακαλούσα να τα αφήσεις μεταξύ μας.
Αν έχεις κάτι προσωπικό μαζί μου καλύτερα πές το μου για να μην ψάχνω να βρώ κι εγώ τι έχω κάνει που να προκαλεί τόση αντιπάθεια απο την πλευρά σου.

Απλά ότι για να μας πείσουν οι προθέσεις σου χρειάζεσαι καρβέλια με τα βαπόρια...
Έτσι ακριβώς τα έχεις καταφέρει φίλε Τάσο.

Η κατηγορία δεν ήρθε ουρανοκατέβατη και προστέθηκε ξαφνικά.
Έχει εξελιχθεί μέσα από κορυφαία κείμενα, εξομολογήσεις ψυχής, ανθρώπων που είναι πολύ σημαντικοί κατά την προσωπική μου άποψη.
Όλες οι αντιπαραθέσεις στο παρελθόν, μας έχουν ακόμη και αυτές διδάξει, πως πέρα από το παρεϊστικό κλίμα , αυτό που είναι το σημαντικότερο είναι ο σεβασμός που έχει αναπτυχθεί μεταξύ μας.
Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.
Επίσης είναι ολοφάνερο πως οι φίλοι που συμμετέχουν έχουν αυξημένη αντιληπτικότητα και γνωρίζουν το πως θα εκφράσουν τη διαφορετική τους άποψη.
Όποιος θέλει να ενταχθεί και νιώθει την ανάγκη ή την επιθυμία της συμμετοχής, όχι μόνο είναι καλοδεχούμενος αλλά μας κάνει και ευτυχισμένους.
Τα παραδείγματα είναι πολλά ( ο Spyros ένα από αυτά).

Τώρα για όποιον δεν μπορεί να καταλάβει τα παραπάνω κεκτημένα και αυτονόητα πλέον, να μη σώσει να γράψει ποτέ.
Μου είναι παντελώς αδιάφορος/η.
Δεν τον έχουμε ανάγκη.
Το έχω ξαναγράψει. Την επόμενη φορά που υπάρξει ειρωνεία ή κείμενο βαλτό χωρίς ο συγγραφέας να έχει κερδίσει τα αυτονόητα, ότι και να γράψει θα τα φάει το μαύρο σκοτάδι .

Όποιος έχει απορία να μου στείλει μήνυμα.

Δεν με ενδιαφέρουν τα λογοτεχνικά κείμενα και οι καλολογικές τσιριτσάτζουλες. Με ενδιαφέρουν οι προθέσεις.

Ξέρω πολύ καλά τις προθέσεις του Μουκ. και είμαι απόλυτα σύμφωνος με αυτές. Με τον τρόπο διαφωνώ. Και του το είπα. Η επιμονή μου έφτασε μέχρι ένα όριο. Μπορεί να είναι κολλητός μου αλλά είναι αυτόνομη οντόιτητα και πράττει όπως νομίζει.
Είμαι σίγουρος για τη συνέχεια.
Όπως επίσης είμαι σίγουρος πως τα τρολ (όποια και να είναι αυτά) θα ψοφήσουν στην ανυπαρξία.
Έχει αποδειχτεί πολλές φορές στο κλαμπ.

Υ.Γ. Όποιος εκλάβει την ελευθερία που διακατέχει την κατηγορία σαν αδυναμία να πάει να γράψει στο loser.gr

Σαν πολύ δεν το καθυστερήσαμε με τις χαζομάρες;

Αναλώσαμε πολύ χρόνο και χαλαστήκαμε για ηλιθιότητες!

Μουκ, ξέρεις ότι ο Τζίμης έχει τρεχάματα αυτό τον καιρό και μας έχει αμελήσει λίγο. Χάσαμε κι εσένα κι έχει κουτσαθεί η κατηγορία!
Πιάσε πληκτρολόγιο λοιπόν, γιατί έχουμε μείνει πίσω!
(άμα περιμένουμε να γράψουν για νέα κυκλοφορία τα "γερόντια" :p, σωθήκαμε)

Τρέχουμε τώρα, τρέχουμε!

Υ.Γ. Έχε χάρη που έχω εξεταστική, αλλιώς θα είχα κατέβει κιόλας για "τεκιλοθεραπεία" (sic)...
Υ.Γ. 2: Θείο Τζίμη, εγώ έχω απορία! Να σου στείλω μήνυμα; :jester:

Last edited:
Status
Not open for further replies.