MOUKIOUROUFIS KOSTAS
Banned
- 27 June 2006
- 7,771
Η κατηγορία δεν ήρθε ουρανοκατέβατη και προστέθηκε ξαφνικά.
Έχει εξελιχθεί μέσα από κορυφαία κείμενα, εξομολογήσεις ψυχής, ανθρώπων που είναι πολύ σημαντικοί κατά την προσωπική μου άποψη.
Όλες οι αντιπαραθέσεις στο παρελθόν, μας έχουν ακόμη και αυτές διδάξει, πως πέρα από το παρεϊστικό κλίμα , αυτό που είναι το σημαντικότερο είναι ο σεβασμός που έχει αναπτυχθεί μεταξύ μας.
Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.
Επίσης είναι ολοφάνερο πως οι φίλοι που συμμετέχουν έχουν αυξημένη αντιληπτικότητα και γνωρίζουν το πως θα εκφράσουν τη διαφορετική τους άποψη.
Όποιος θέλει να ενταχθεί και νιώθει την ανάγκη ή την επιθυμία της συμμετοχής, όχι μόνο είναι καλοδεχούμενος αλλά μας κάνει και ευτυχισμένους.
Τα παραδείγματα είναι πολλά ( ο Spyros ένα από αυτά).
Τώρα για όποιον δεν μπορεί να καταλάβει τα παραπάνω κεκτημένα και αυτονόητα πλέον, να μη σώσει να γράψει ποτέ.
Μου είναι παντελώς αδιάφορος/η.
Δεν τον έχουμε ανάγκη.
Το έχω ξαναγράψει. Την επόμενη φορά που υπάρξει ειρωνεία ή κείμενο βαλτό χωρίς ο συγγραφέας να έχει κερδίσει τα αυτονόητα, ότι και να γράψει θα τα φάει το μαύρο σκοτάδι .
Όποιος έχει απορία να μου στείλει μήνυμα.
Δεν με ενδιαφέρουν τα λογοτεχνικά κείμενα και οι καλολογικές τσιριτσάτζουλες. Με ενδιαφέρουν οι προθέσεις.
Ξέρω πολύ καλά τις προθέσεις του Μουκ. και είμαι απόλυτα σύμφωνος με αυτές. Με τον τρόπο διαφωνώ. Και του το είπα. Η επιμονή μου έφτασε μέχρι ένα όριο. Μπορεί να είναι κολλητός μου αλλά είναι αυτόνομη οντόιτητα και πράττει όπως νομίζει.
Είμαι σίγουρος για τη συνέχεια.
Όπως επίσης είμαι σίγουρος πως τα τρολ (όποια και να είναι αυτά) θα ψοφήσουν στην ανυπαρξία.
Έχει αποδειχτεί πολλές φορές στο κλαμπ.
Υ.Γ. Όποιος εκλάβει την ελευθερία που διακατέχει την κατηγορία σαν αδυναμία να πάει να γράψει στο loser.gr
Nαι, ακριβώς έτσι.
Όμως...
... έχω ζητήσει κάτι Τζιμ για το οποίο δεν αναφέρεσαι.
Σβήσε όλα μου τα ποστ εδώ, θέλω να τεστάρω σκούπες.
Δεν αστειεύομαι καθόλου, με ξέρεις.