Ποιά είναι η θέση σας για τον "Αγαπημένο"?

Status
Not open for further replies.
Η κατηγορία δεν ήρθε ουρανοκατέβατη και προστέθηκε ξαφνικά.
Έχει εξελιχθεί μέσα από κορυφαία κείμενα, εξομολογήσεις ψυχής, ανθρώπων που είναι πολύ σημαντικοί κατά την προσωπική μου άποψη.
Όλες οι αντιπαραθέσεις στο παρελθόν, μας έχουν ακόμη και αυτές διδάξει, πως πέρα από το παρεϊστικό κλίμα , αυτό που είναι το σημαντικότερο είναι ο σεβασμός που έχει αναπτυχθεί μεταξύ μας.
Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.
Επίσης είναι ολοφάνερο πως οι φίλοι που συμμετέχουν έχουν αυξημένη αντιληπτικότητα και γνωρίζουν το πως θα εκφράσουν τη διαφορετική τους άποψη.
Όποιος θέλει να ενταχθεί και νιώθει την ανάγκη ή την επιθυμία της συμμετοχής, όχι μόνο είναι καλοδεχούμενος αλλά μας κάνει και ευτυχισμένους.
Τα παραδείγματα είναι πολλά ( ο Spyros ένα από αυτά).

Τώρα για όποιον δεν μπορεί να καταλάβει τα παραπάνω κεκτημένα και αυτονόητα πλέον, να μη σώσει να γράψει ποτέ.
Μου είναι παντελώς αδιάφορος/η.
Δεν τον έχουμε ανάγκη.
Το έχω ξαναγράψει. Την επόμενη φορά που υπάρξει ειρωνεία ή κείμενο βαλτό χωρίς ο συγγραφέας να έχει κερδίσει τα αυτονόητα, ότι και να γράψει θα τα φάει το μαύρο σκοτάδι .

Όποιος έχει απορία να μου στείλει μήνυμα.

Δεν με ενδιαφέρουν τα λογοτεχνικά κείμενα και οι καλολογικές τσιριτσάτζουλες. Με ενδιαφέρουν οι προθέσεις.

Ξέρω πολύ καλά τις προθέσεις του Μουκ. και είμαι απόλυτα σύμφωνος με αυτές. Με τον τρόπο διαφωνώ. Και του το είπα. Η επιμονή μου έφτασε μέχρι ένα όριο. Μπορεί να είναι κολλητός μου αλλά είναι αυτόνομη οντόιτητα και πράττει όπως νομίζει.
Είμαι σίγουρος για τη συνέχεια.
Όπως επίσης είμαι σίγουρος πως τα τρολ (όποια και να είναι αυτά) θα ψοφήσουν στην ανυπαρξία.
Έχει αποδειχτεί πολλές φορές στο κλαμπ.

Υ.Γ. Όποιος εκλάβει την ελευθερία που διακατέχει την κατηγορία σαν αδυναμία να πάει να γράψει στο loser.gr

Nαι, ακριβώς έτσι.
Όμως...
... έχω ζητήσει κάτι Τζιμ για το οποίο δεν αναφέρεσαι.

Σβήσε όλα μου τα ποστ εδώ, θέλω να τεστάρω σκούπες.
Δεν αστειεύομαι καθόλου, με ξέρεις.

Απάντηση: Re: Ποιά είναι η θέση σας για τον "Αγαπημένο"?

Μουκ, ξέρεις ότι ο Τζίμης έχει τρεχάματα αυτό τον καιρό και μας έχει αμελήσει λίγο. Χάσαμε κι εσένα κι έχει κουτσαθεί η κατηγορία!
Πιάσε πληκτρολόγιο λοιπόν, γιατί έχουμε μείνει πίσω!
(άμα περιμένουμε να γράψουν για νέα κυκλοφορία τα "γερόντια" :p, σωθήκαμε)

Τα τζαζικούρια:ADFADF1:(κατά το κλασσικούρια)νέες κυκλοφορίες είναι..
Eντάξει Κύριος??:smash::ernaehrung004::ernaehrung004:
Δεν θά μάς καπελώσετε όλα τά παλιότεκνα.:ADFADF1::ADFADF1:

Σαν πολύ δεν το καθυστερήσαμε με τις χαζομάρες;

Αναλώσαμε πολύ χρόνο και χαλαστήκαμε για ηλιθιότητες!

Μουκ, ξέρεις ότι ο Τζίμης έχει τρεχάματα αυτό τον καιρό και μας έχει αμελήσει λίγο. Χάσαμε κι εσένα κι έχει κουτσαθεί η κατηγορία!
Πιάσε πληκτρολόγιο λοιπόν, γιατί έχουμε μείνει πίσω!
(άμα περιμένουμε να γράψουν για νέα κυκλοφορία τα "γερόντια" :p, σωθήκαμε)

Τρέχουμε τώρα, τρέχουμε!

Υ.Γ. Έχε χάρη που έχω εξεταστική, αλλιώς θα είχα κατέβει κιόλας για "τεκιλοθεραπεία" (sic)...
Υ.Γ. 2: Θείο Τζίμη, εγώ έχω απορία! Να σου στείλω μήνυμα; :jester:

Το να γράψω άλλη φορά για μουσική, δεν πρόκειται να γίνει Στέργιο, αν πρώτα δεν ακουστούν και γίνουν όσα ζητάω.

Κώστα, σόρρυ, αλλά εμένα δε μου πάει η καρδιά να σβήσω τα ποστ σου.
Αν είναι να το κάνει κάποιος αυτό, ας το κάνει ο Τζίμης. Κανένας άλλος δεν έχει το δικαίωμα (αμφιβάλλω αν το έχει ακόμα κι αυτός, εδώ που τα λέμε - Τζίμη, με πιάνεις, έτσι; )

Εκτός κι αν εννοείς μόνο εκείνα τα οποία συμμετείχαν σε καυγάδες.

Σπύρο, οι επανεκδόσεις κυκλοφοριών του '50 :grandpa:, πιάνονται για νέες κυκλοφορίες; :D
Σε πειράζω, σαφώς και υπάρχουν καινούρια. -bye-

Re: Απάντηση: Re: Ποιά είναι η θέση σας για τον "Αγαπημένο"?

Τα τζαζικούρια:ADFADF1:(κατά το κλασσικούρια)νέες κυκλοφορίες είναι..
Eντάξει Κύριος??:smash::ernaehrung004::ernaehrung004:
Δεν θά μάς καπελώσετε όλα τά παλιότεκνα.:ADFADF1::ADFADF1:

Άστονε μωρε... Θελει τεκιλιάρικα κομματια αυτος:ADFADF1:
Πού να καταλάβει απο Mπραντ, Μάρθες, ψαλμούς και πολωνους... :twoguns:

Στην κατηγορία σβήνονται μόνο αυτά που πρέπει και τίποτα άλλο.
Και ο σκληρός να πεθάνει, τα κείμενα θα μείνουν στην αιωνιότητα.

Αρκετό Ιδρώτα ρίξαμε σήμερα.
Κωστή θα ξαναγράψεις οταν το αποφασίσεις εσύ...
Με την ρέγουλα.
Με όλο τον σεβασμό,γνώμη μου,πώς τά σκουπίσματα των μηνυμάτων σου δεν βοηθάνε κανεναν..
Τετοιες πρακτικές (θα το γράψω δημόσια και ας είναι 'ξεδιάντροπο´..)θυμίζουν τον Αγά πού μόλις έπιασε την γυναικα του να τον κερατώνει, για να την τιμωρήσει πήγε και έκοψε τά π@π@ρια του......................
Εμείς θα σε περιμένουμε μόλις πάρεις τον χρόνο πού χρειάζεσαι...
Take your time...
Y.Γ.
Το ποστάκι τού Τζιμη αποκαλυπτικότατο τών προθέσεων τών Διαχειριστών της Μουσικής.
Οφείλω να τούς ευχαριστήσω όλους γιά την στάση τους το τελευταίο δύσκολο διάστημα πού εμφανίστηκαν Α.Τ.Ι.Α.
Υ.Γ.2
Εmilot,thanks Φιλε.!!!!!!!!!!!!

Κώστα, σόρρυ, αλλά εμένα δε μου πάει η καρδιά να σβήσω τα ποστ σου.
Αν είναι να το κάνει κάποιος αυτό, ας το κάνει ο Τζίμης. Κανένας άλλος δεν έχει το δικαίωμα (αμφιβάλλω αν το έχει ακόμα κι αυτός, εδώ που τα λέμε - Τζίμη, με πιάνεις, έτσι; )

Εκτός κι αν εννοείς μόνο εκείνα τα οποία συμμετείχαν σε καυγάδες.

Σπύρο, οι επανεκδόσεις κυκλοφοριών του '50 :grandpa:, πιάνονται για νέες κυκλοφορίες; :D
Σε πειράζω, σαφώς και υπάρχουν καινούρια.

Βέβαια το έχει. Κι εσύ το έχεις κι ο Τασος.
Σε πρόσφατη κουβέντα για το θέμα με αρμοδιότερο μέλος, δεν προκύπτει από πουθενά η στέρηση του δικαιώματος μου να έχω τον πλήρη έλεγχο των γραπτών μου και επίσης ούτε η διαχείρηση του φόρουμ προκύπτει να έχει δικαίωμα να απαγορεύσει. Δεν υπάρχουν πουθενά αυτά.

Καλώ και τον Ντοκ. να τοποθετηθεί ώστε να διαπιστώσουμε την αλήθεια όσων λέω.

Εννοείται Στέργιε ότι δεν έχω το δικαίωμα.
Εξάλλου τα περισσότερα του Μουκ. αφορούν αγαπημένες μου μουσικές , οπότε δεν υπάρχει περίπτωση.

Στην κατηγορία σβήνονται μόνο αυτά που πρέπει και τίποτα άλλο.
Και ο σκληρός να πεθάνει, τα κείμενα θα μείνουν στην αιωνιότητα.

Τζίμη, σαν διαχειριστής αυτό δεν έχεις κανένα δικαίωμα να το λες. Δεν υπάρχουν αποδείξεις φίλε, οι κανονισμοί δεν λένε τίποτα τέτοιο. Έχει ψαχτεί ήδη.

Όχι σε μένα θέατρο ρε σεις...:ADFADF1:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά είναι η θέση σας για τον "Αγαπημένο"?

Άστονε μωρε... Θελει τεκιλιάρικα κομματια αυτος:ADFADF1:
Πού να καταλάβει απο Mπραντ, Μάρθες, ψαλμούς και πολωνους... :twoguns:

Γιατί δηλαδή??
Τα ´δικά´μας δεν πάνε με Τεκίλες??
Eγώ όταν ακούω Sibelius πίνω pina collada.:Banane0::Banane0:

Y.Γ.
Τετοια γράφω και με βλέπω σε καμιά Τήλο για ´Γάμο´..:ADFAD2::ADFAD2:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά είναι η θέση σας για τον "Αγαπημένο"?

Γιατί δηλαδή??
Τα ´δικά´μας δεν πάνε με Τεκίλες??
Eγώ όταν ακούω Sibelius πίνω pina collada.:Banane0::Banane0:

Y.Γ.
Τετοια γράφω και με βλέπω σε καμιά Τήλο για ´Γάμο´..:ADFAD2::ADFAD2:

Brahms και μπύρα, jazz και κανα ουίσκι... μην εκτεθούμε κιολας :FSGSFGS4:

Re: Απάντηση: Ποιά είναι η θέση σας για τον "Αγαπημένο"?

Αρκετό Ιδρώτα ρίξαμε σήμερα.
Κωστή θα ξαναγράψεις οταν το αποφασίσεις εσύ...
Με την ρέγουλα.
Με όλο τον σεβασμό,γνώμη μου,πώς τά σκουπίσματα των μηνυμάτων σου δεν βοηθάνε κανεναν..
Τετοιες πρακτικές (θα το γράψω δημόσια και ας είναι 'ξεδιάντροπο´..)θυμίζουν τον Αγά πού μόλις έπιασε την γυναικα του να τον κερατώνει, για να την τιμωρήσει πήγε και έκοψε τά π@π@ρια του......................
Εμείς θα σε περιμένουμε μόλις πάρεις τον χρόνο πού χρειάζεσαι...
Take your time...
Y.Γ.
Το ποστάκι τού Τζιμη αποκαλυπτικότατο τών προθέσεων τών Διαχειριστών της Μουσικής.
Οφείλω να τούς ευχαριστήσω όλους γιά την στάση τους το τελευταίο δύσκολο διάστημα πού εμφανίστηκαν Α.Τ.Ι.Α.
Υ.Γ.2
Εmilot,thanks Φιλε.!!!!!!!!!!!!

Εγώ ευχαριστώ Σπύρο και λοιπούς....

Υ.Γ Περιμένω Beethoven αφιέρωμα βρεεε....

Καταρχήν δεν ξέρω να σβήνω.
Το σημαντικότερο όμως είναι πως όσο είμαι διαχειριστής εδώ μέσα δεν θα σβηστεί τίποτα στην κατηγορία.
Δεν γίνεται για άπειρους λόγους. Μη λέμε πράγματα ξανά και ξανά.
Κανένα thread δεν θα κρεμάσει ,για τον οποιοδήποτε λόγο.
Ότι υπάρχει εδώ μέσα είναι πλέον ιστορία.

Καταρχήν δεν ξέρω να σβήνω.
Το σημαντικότερο όμως είναι πως όσο είμαι διαχειριστής εδώ μέσα δεν θα σβηστεί τίποτα στην κατηγορία.
Δεν γίνεται για άπειρους λόγους. Μη λέμε πράγματα ξανά και ξανά.
Κανένα thread δεν θα κρεμάσει ,για τον οποιοδήποτε λόγο.
Ότι υπάρχει εδώ μέσα είναι πλέον ιστορία.

Είσαι και λάθος και εκτός κανονισμών Τζίμη.
κι επίσης τάσσεσαι υπερ του μαγαζιού ξεκάθαρα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά είναι η θέση σας για τον "Αγαπημένο"?

Εγώ ευχαριστώ Σπύρο και λοιπούς....

Υ.Γ Περιμένω Beethoven αφιέρωμα βρεεε....

Πρώτα θάχει Schubert..To χρωστάω στον εαυτό μου γιατί τοχα γράψει στο παλιό avforum και δυστυχώς δεν το κράτησα και χάθηκε:bigcry:(Kαι μετά ζητάει ο Μουκ να διαγράψει τά ´παιδιά του).Θα το ξαναγράψω αλλοιώτικα γιατι δεν θυμαμαι τιποτα απο το παλιο κειμενο..
Mοιαζει με Beethoven...Θα σου αρεσει..
Και εάν ψάξεις στο Index έχω γραψει πολλά απο Beethoven παλιοτερα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά είναι η θέση σας για τον "Αγαπημένο"?

Πρώτα θάχει Schubert..To χρωστάω στον εαυτό μου γιατί τοχα γράψει στο παλιό avforum και δυστυχώς δεν το κράτησα και χάθηκε:bigcry:(Kαι μετά ζητάει ο Μουκ να διαγράψει τά ´παιδιά του).Θα το ξαναγράψω αλλοιώτικα γιατι δεν θυμαμαι τιποτα απο το παλιο κειμενο..
Mοιαζει με Beethoven...Θα σου αρεσει..
Και εάν ψάξεις στο Index έχω γραψει πολλά απο Beethoven παλιοτερα.

Μωρε τα έχω διαβάσει 2-3 φορές...χε χε!!!

Πάω πάσο, γράψε, πρότεινε και θα σου πω!!!!

Επειδή με ξέρετε, κι επειδή από ΑΒΑΣΙΜΕΣ ΑΡΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, να ξέρετε ότι θα υπάρξει συνέχεια μεγάλη για το θέμα των posts ΜΟΥ.

Αλλά είναι και οι ισολογισμοί...σας καταλαβαίνω.

Απάντηση: Re: Ποιά είναι η θέση σας για τον "Αγαπημένο"?

Είσαι και λάθος και εκτός κανονισμών Τζίμη.
κι επίσης τάσσεσαι υπερ του μαγαζιού ξεκάθαρα.

Εχω ρωτήσει παλιότερα και υποθετικά για τά μηνυματα...
Μου απαντηθηκαν τά παρακατω.
Πρώτον ειναι αδυνατον να σβηστούν γιατί συνηθως έχουν παρεμβληθεί σχολια άλλων και ειναι μεγάλο μπερδεμα..Θα διαμαρτυρηθούν οι λοιποί που συμμετείχαν..Μου φαινεται λογικό.
Η μονη περίπτωση που παιζει ειναι οι αρχικές παρουσιάσεις αλλά θα πρεπει να αποφασισει η Δ.Ο. κατα πλειοψηφίαν..
Και σε αυτή την περίπτωση πάντως είναι σαν να ζητάει ο τάδε κειμενογράφος να παρει πισω κειμενα πού έγραφε σε περιοδικό ενώ συνεργαζόταν με αυτό ,όταν διακόψει την συνεργασία του..
Τα πνευματικά δικαιώματα σημαινουν οτι δεν μπορουν να δημοσιευτούν αλλού χωρίς την αδειά μας...Αυτος ηταν και ο λογος που ο Τασος μας ειχε ρωτησει εάν συναινούμε στην πιθανότητα να φτιάξει ψηφιακή βιβλιοθηκη με τα κειμενα ολων μας.Και τού την δοσαμε...............
Επίσης πνευματικό δικαιωμα σημαινει οτι μπορώ να δημοσιευσω την αρχική μου ,χωρίς τά περαιτέρω σχολια,παρουσιαση και αλλού..
Αλλά να τά πάρω απο εδώ μου φαινεται χλωμό...
Ακομα χειρότερα να ζητήσω να διαγραφούν...Πρωτον ειναι σαν να φτυνουμε τον κοπο μας και δευτερον αυτο δεν ειναι επιτρεπτό.

Status
Not open for further replies.