Ποιά είναι η θέση σας για τον "Αγαπημένο"?

Status
Not open for further replies.
Επειδή είμαι κουρασμένος γράφω για να τελειώνουμε.

Γράφομαι στο site κουκουβάουνες.gr και γράφω στην κατηγορία κουκου για 6 μήνες. Είμαι πολυγραφότατος αλλά είμαι και στο κουκουρούκου.gr.
Tον έβδομο μήνα την κάνω και ζητάω να αφαιρεθούν τα κείμενα μου.
Τι κάνω ;

Όταν απαντήσεις στην ερώτηση το ξανασυζητάμε.

Καλό βράδυ σε όλους.

Re: Απάντηση: Re: Ποιά είναι η θέση σας για τον "Αγαπημένο"?

Εχω ρωτήσει παλιότερα και υποθετικά για τά μηνυματα...
Μου απαντηθηκαν τά παρακατω.
Πρώτον ειναι αδυνατον να σβηστούν γιατί συνηθως έχουν παρεμβληθεί σχολια άλλων και ειναι μεγάλο μπερδεμα..Θα διαμαρτυρηθούν οι λοιποί που συμμετείχαν..Μου φαινεται λογικό.
Η μονη περίπτωση που παιζει ειναι οι αρχικές παρουσιάσεις αλλά θα πρεπει να αποφασισει η Δ.Ο. κατα πλειοψηφίαν..
Και σε αυτή την περίπτωση πάντως είναι σαν να ζητάει ο τάδε κειμενογράφος να παρει πισω κειμενα πού έγραφε σε περιοδικό ενώ συνεργαζόταν με αυτό ,όταν διακόψει την συνεργασία του..
Τα πνευματικά δικαιώματα σημαινουν οτι δεν μπορουν να δημοσιευτούν αλλού χωρίς την αδειά μας...Αυτος ηταν και ο λογος που ο Τασος μας ειχε ρωτησει εάν συναινούμε στην πιθανότητα να φτιάξει ψηφιακή βιβλιοθηκη με τα κειμενα ολων μας.Και τού την δοσαμε...............
Επίσης πνευματικό δικαιωμα σημαινει οτι μπορώ να δημοσιευσω την αρχική μου ,χωρίς τά περαιτέρω σχολια,παρουσιαση και αλλού..
Αλλά να τά πάρω απο εδώ μου φαινεται χλωμό...
Ακομα χειρότερα να ζητήσω να διαγραφούν...Πρωτον ειναι σαν να φτυνουμε τον κοπο μας και δευτερον αυτο δεν ειναι επιτρεπτό.

Νομικά δεν ισχύει τίποτα από αυτά Σπύρο. Έχει ψαχτεί.
Διατηρεί το κάθε μέλος τον έλεγχο των κειμένων του.
Κι αν τυχόν διαμαρτυρηθεί κανείς που χάνει τα νοήματα, τότε ας πιάσουν δουλειά οι γραφιάδες (έχουμε κοτζαμ ομάδα εδώ) να αναστηλώσουν τα θέματα. Πανεύκολο είναι, αρκεί να μη βαριούνται...

Δεν έχει κανένα νόημα η άρνηση από μεριάς διαχειριστών. Άλλο τους καίει....
Και αν θέλουμε να τηρούμε τα καθωσπρέπει όπως λες, πες τους ότι ΑΡΓΗΣΑΝ ΠΟΛΥ να γίνουν τυπικοί.

Να ρωτησω κατι και εγω?

Αν και η αυλη φυση του μεσου το κανει διαφορετικο, αν καποιος που ειχε γραψει 2000 αρθρα σε μια εφημεριδα τα ζητουσε πισω, τι θα επρεπε να κανει? Να παρει πισω ολες τις εφημεριδες απο τους αναγνωστες?

Κωστα, νομιζω δεν γνωριζομαστε προσωπικα (δεν θυμαμαι κιολας) , αλλα μηπως ζητας κατι πρακτικα ανεφαρμοστο?

Re: Απάντηση: Ποιά είναι η θέση σας για τον "Αγαπημένο"?

Να ρωτησω κατι και εγω?

Αν και η αυλη φυση του μεσου το κανει διαφορετικο, αν καποιος που ειχε γραψει 2000 αρθρα σε μια εφημεριδα τα ζητουσε πισω, τι θα επρεπε να κανει? Να παρει πισω ολες τις εφημεριδες απο τους αναγνωστες?

Κωστα, νομιζω δεν γνωριζομαστε προσωπικα (δεν θυμαμαι κιολας) , αλλα μηπως ζητας κατι πρακτικα ανεφαρμοστο?

Όχι δεν είναι το ίδιο.
Κουμπάκια κάνουν τη δουλειά, πληκτρολόγια και πολύ όρεξη για δουλειά αναμορφώνουν ή επεξηγούν με κάποιο τρόπο στα σημεία που χρειάζεται.
Είπαμε δεν χρειάζονται βαρεμάρες εδώ... είμαστε επιχείρηση!!!

Αν ενα μέλος ζητήσει διαγραφή ποστ όταν πρόκειται περί λάθους, εκεί γιατί εφαρμόζεται? Διακρίσεις δεν χωράνε (άλλη μια ακόμα δηλαδή για να ξέρουμε τι λέμε) όταν μιλάμε για αυτονόητο δικαίωμα που ειδικώς επαληθεύεται και από τους κανόνες λειτουργίας ουσιαστικά.

Last edited:
Nαι, ακριβώς έτσι.
Όμως...
... έχω ζητήσει κάτι Τζιμ για το οποίο δεν αναφέρεσαι.

Σβήσε όλα μου τα ποστ εδώ, θέλω να τεστάρω σκούπες.
Δεν αστειεύομαι καθόλου, με ξέρεις.

Κωστα αν και εφόσον είσαι απόλυτα βέβαιος για την επιλογή αυτή είμαι απόλυτα μαζί σου.Γενικότερα είμαι υπέρ του να γίνονται τα πράγματα εύκολα και κυριως προς την κατεύθυνση που επιθυμούμε.Δυστυχώς δεν είναι πάντα εφικτό οι επιλογές μας να μην δυσαρεστούν τους άλλους, βασικά το σημαντικότερο είναι να νιώθουμε εμείς ικανοποιημένοι.

Οφείλω να σου πω, χωρίς ωστόσω να έχω καμία πρόθεση για να σε "γλυκάνω" η να σου αλλάξω γνώμη, απλά σου θυμίζω κάτι που ήδη γνωρίζεις, και αφού είμαστε και σε μια μουσική κατηγορία βέβαια, οτι όλοι έχουμε μοιραστεί την μουσική μας, έχουμε γράψει κασσέτες σε αγαπημένα πρόσωπα. έχουμε ξενυχτήσει κάνοντας παρουσιάσεις σε ανθρώπους ,που για τον άλφα ή βητα λόγο δεν είναι πια στην ζωή μας.
Μπορεί απλά να χαθήκαμε,ή να σφαχτήκαμε βρε αδελφέ οκ.Το θέμα είναι πως την δεδομένη χρονική στιγμή.........την δεδομένη χρονική στιγμή εμείς δώσαμε ότι καλύτερο μπορούσαμε κι ο άλλος μας επέστρεψε το αυτό....αξιζε τον κόπο δηλαδή...Αυτό είναι η "ιστορία" σου και η "ιστορία" του άλλου και επειδή τουλάχιστον στην δεδομένη χρονική στιγμή πάντα , έδινες ότι καλύτερο μπορούσες και με όσο πάθος είχες, πίσω δεν πρέπει να το πάρεις.

ΚΥΡΙΟΙ ΤΕΛΟΣ.

Όποιος θέλει να συζητήσει για δικαιώματα και ότι άλλο θέλει ας πάει στη εκτός.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Ευχαριστώ.

ΤΟ θέμα κλείνει.

Status
Not open for further replies.