Σ'ευχαριστω JL ,το design το εχω πολυ χαμηλα στη λιστα με τα κριτηρια που θα με οδηγησουν στην τελικη επιλογη.Μιας και το ανεφερες ομως,η βαση με τα τεσσερα ποδια ειναι ασχιμη.Το θεμα ειναι με την ποιοτητα της εικονας τι γινεται.Καλύτερη από πλευράς εικόνας, η 750...
Καλύτερη από πλευράς design, η 6510...
Τα χαρακτηριστικα τους οτι η μια ειναι led και η αλλη lcd
Αυτο με την αποδοση κινησης το λες γιατι το εχεις δει με τα ματια σου?οχι σε καποιο πολυκαταστημααλλα σε σπιτι φιλου ή αν εισαι και ο ιδιος κατοχος του βου με 200hz,τονιζω τη διαφορα γιατι στη δευτερη περιπτωση θα εχουν γινει και οι καταλληλες ρυθμισεις,που αν κρινω απ οσα εχω διαβασει στο forum,ειναι σημαντικος παραγοντας.Επισης εχω διαβασει για την c750 οτι εχει εντονο το φαινομεενο clouding καθως και για την θολουρα που παρουσιαζεται στισ σκηνες δρασεις και αγωνες.Η C750 έχει λιγότερη ανομοιομορφία, ελαφρώς μεγαλύτερη γωνία θεάσης, καλύτερη ικανότητα απόδοσης της κίνησης (200Hz) και κάποιες επιπλέον δυνατότητες (3D, PVR).
H C6510, είναι απλώς πιο λεπτή και με χρώμα ανοιχτό γκρι...
Υperion αυτο μου το εχουν αναφερει κι αλλοι και το εχω διαβασει,ετσι ειναι marketing.Η αληθεια ειναι ομως οτι στα ραφια των πολυκαταστηματων οταν βλεπεις μια lcd πλαι σε led εντοπιζεις καλυτερη απεικονιση των χρωματων.Και οι δυο LCD ειναι. Η μια με φωτισμο απο LED.
Τηλεορασεις "LED" δεν υπαρχουν.
Yperion...τι εννοεις...?Αν ολα αυτα που αναφερεις ισχυουν πως μια τηλεοραση με λεπτο σχεδιασμο οπως ειναι η C6510 θα βοηθησει την κατασταση?
Υperion αυτο μου το εχουν αναφερει κι αλλοι και το εχω διαβασει,ετσι ειναι marketing.Η αληθεια ειναι ομως οτι στα ραφια των πολυκαταστηματων οταν βλεπεις μια lcd πλαι σε led εντοπιζεις καλυτερη απεικονιση των χρωματων.
Yperion...τι εννοεις...?
Επισης εχω διαβασει για την c750 οτι εχει εντονο το φαινομεενο clouding καθως και για την θολουρα που παρουσιαζεται στισ σκηνες δρασεις και αγωνες.
xaxaxa,οτι πρεπει για τα χριστουγεναΔιαβασε και αυτα τα δυο νηματα...
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1024291
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=53970
LED αν δεν το εχεις καταλαβει ειναι αυτο το μαραφετι...
![]()
Στις τηλεορασεις χρησιμοποιουνται λευκα βεβαια.
Aν καποιος εχει την γνωμη πως υπαρχει καλυτερο μοντελο,samsung ή αλλου κατασκευαστη,να το αναφερει,καθε αποψη καλοδεχουμενη.Το διαθεσιμο ποσο ειναι εως 1100 euro και οχι πανω απο 40''.Ευχαριστω!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.