Ποια ειναι καλυτερη c750 ή c6510 ????

Καλύτερη από πλευράς εικόνας, η 750...

Καλύτερη από πλευράς design, η 6510...

Τα χαρακτηριστικα τους οτι η μια ειναι led και η αλλη lcd τα βλεπουμε ακομη και στα εντυπα διαφημιστικα,θα με βοηθουσαν οι σχολιασμοι οσο αναφορα την ποιοτητα της εικονα για παραδειγμα χωρις να εισχωρουμε σε εξειδηκευμενες λεπτομερειες(φοραει αυτο το panel kai tetoia).
Aναφερομαι στις 40αρες και ασχολουμαι πολυ με το gaming,επομενως μ ενδιαφερει πολυ για to xbox 360 και dvd-blu ray.

Απάντηση: Re: Ποια ειναι καλυτερη c750 ή c6510 ????

Καλύτερη από πλευράς εικόνας, η 750...

Καλύτερη από πλευράς design, η 6510...
Σ'ευχαριστω JL ,το design το εχω πολυ χαμηλα στη λιστα με τα κριτηρια που θα με οδηγησουν στην τελικη επιλογη.Μιας και το ανεφερες ομως,η βαση με τα τεσσερα ποδια ειναι ασχιμη.Το θεμα ειναι με την ποιοτητα της εικονας τι γινεται.

Η C750 έχει λιγότερη ανομοιομορφία, ελαφρώς μεγαλύτερη γωνία θεάσης, καλύτερη ικανότητα απόδοσης της κίνησης (200Hz) και κάποιες επιπλέον δυνατότητες (3D, PVR).

H C6510, είναι απλώς πιο λεπτή και με χρώμα ανοιχτό γκρι...

Η C750 έχει λιγότερη ανομοιομορφία, ελαφρώς μεγαλύτερη γωνία θεάσης, καλύτερη ικανότητα απόδοσης της κίνησης (200Hz) και κάποιες επιπλέον δυνατότητες (3D, PVR).

H C6510, είναι απλώς πιο λεπτή και με χρώμα ανοιχτό γκρι...
Αυτο με την αποδοση κινησης το λες γιατι το εχεις δει με τα ματια σου?οχι σε καποιο πολυκαταστημααλλα σε σπιτι φιλου ή αν εισαι και ο ιδιος κατοχος του βου με 200hz,τονιζω τη διαφορα γιατι στη δευτερη περιπτωση θα εχουν γινει και οι καταλληλες ρυθμισεις,που αν κρινω απ οσα εχω διαβασει στο forum,ειναι σημαντικος παραγοντας.Επισης εχω διαβασει για την c750 οτι εχει εντονο το φαινομεενο clouding καθως και για την θολουρα που παρουσιαζεται στισ σκηνες δρασεις και αγωνες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια ειναι καλυτερη c750 ή c6510 ????

Και οι δυο LCD ειναι. Η μια με φωτισμο απο LED.

Τηλεορασεις "LED" δεν υπαρχουν.
Υperion αυτο μου το εχουν αναφερει κι αλλοι και το εχω διαβασει,ετσι ειναι marketing.Η αληθεια ειναι ομως οτι στα ραφια των πολυκαταστηματων οταν βλεπεις μια lcd πλαι σε led εντοπιζεις καλυτερη απεικονιση των χρωματων.

Αν ολα αυτα που αναφερεις ισχυουν πως μια τηλεοραση με λεπτο σχεδιασμο οπως ειναι η C6510 θα βοηθησει την κατασταση?
Yperion...τι εννοεις...?

Re: Απάντηση: Re: Ποια ειναι καλυτερη c750 ή c6510 ????

Υperion αυτο μου το εχουν αναφερει κι αλλοι και το εχω διαβασει,ετσι ειναι marketing.Η αληθεια ειναι ομως οτι στα ραφια των πολυκαταστηματων οταν βλεπεις μια lcd πλαι σε led εντοπιζεις καλυτερη απεικονιση των χρωματων.

Εσυ το εντοπιζεις αυτο. Εγω για παραδειγμα βλεπω οτι η Samsung C650 εχει καλυτερη εικονα απο την LG LE5500 που ειναι "LED".

Aκομη και το monitor απο το laptop που σου γραφω "LED" ειναι αλλα καμια διαφορα δεν εχει απο το προηγουμενο μου laptop.

Yperion...τι εννοεις...?

Εννοω μηπως το μειωμενο παχος και βαρος της τηλεορασης βοηθαει να φυγει η θολουρα.

Διαβασε και αυτα τα δυο νηματα...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1024291
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=53970

LED αν δεν το εχεις καταλαβει ειναι αυτο το μαραφετι...

Red_led_x5.jpg

Στις τηλεορασεις χρησιμοποιουνται λευκα βεβαια.

Re: Απάντηση: Re: Ποια ειναι καλυτερη c750 ή c6510 ????

Επισης εχω διαβασει για την c750 οτι εχει εντονο το φαινομεενο clouding καθως και για την θολουρα που παρουσιαζεται στισ σκηνες δρασεις και αγωνες.

Aυτά τα δύο φαινόμενα, θα τα βρεις σε μεγαλύτερο βαθμό στην 6510...

Η τοπολογία οπίσθιου φωτισμού της, με τα led να βρίσκονται σε δύο μπάρες κατά μήκος της πάνω και κάτω οριζόντιας πλευράς, απαιτεί τη χρήση περισσότερων διαχύτων και πολωτικών φίλτρων, που περιορίζουν τη γωνία θέασης, ενώ η ομοιομορφία είναι αδύνατον να φτάσει τα επίπεδα μίας συσκευής με συμβατική τοπολογία οπίσθιου φωτισμού, δηλαδή πολλές πηγές φωτός κατανεμημένες σε ολόκληρη την επιφάνεια της οθόνης. Αν τις πετύχεις ποτέ δίπλα-δίπλα τις συγκεκριμένες δύο τηλεοράσεις, η διαφορά είναι οφθαλμοφανής, ακόμα και σε συνθήκες καταστήματος, ενώ γίνεται ακόμα μεγαλύτερη σε οικιακό χώρο.

Τη διαφορά των 200Hz σε σχέση με τα 100Hz, θα την δεις κυρίως σε υλικό HD και όχι στο ελληνικό τηλεοπτικό στάνταρ ανάλυσης.

Aν καποιος εχει την γνωμη πως υπαρχει καλυτερο μοντελο,samsung ή αλλου κατασκευαστη,να το αναφερει,καθε αποψη καλοδεχουμενη.Το διαθεσιμο ποσο ειναι εως 1100 euro και οχι πανω απο 40''.Ευχαριστω!!!

Διαβασε και αυτα τα δυο νηματα...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1024291
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=53970

LED αν δεν το εχεις καταλαβει ειναι αυτο το μαραφετι...

Red_led_x5.jpg

Στις τηλεορασεις χρησιμοποιουνται λευκα βεβαια.
xaxaxa,οτι πρεπει για τα χριστουγενα

Re: Απάντηση: Ποια ειναι καλυτερη c750 ή c6510 ????

Aν καποιος εχει την γνωμη πως υπαρχει καλυτερο μοντελο,samsung ή αλλου κατασκευαστη,να το αναφερει,καθε αποψη καλοδεχουμενη.Το διαθεσιμο ποσο ειναι εως 1100 euro και οχι πανω απο 40''.Ευχαριστω!!!

Νομίζω ότι η 40c750 είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρείς σε αυτά τα λεφτά στις LCD αυτή την περίοδο