Ποια είναι καλύτερη για Τηλεοπτικό σήμα…

Ασχετο αλλά με πολύ νόημα - δεν ειδα κανέναν να αναφέρεται στην ευαισθησία των Tuner οπως και στις εσωτερικές παρεμβολές και την αυτοθωράκιση των tuner.

Δεν εχω δει Samsung Τηλεόραση ακόμα να παιζει σωστά με αδύναμο σήμα - εχω δει 4 μοντέλα και αρχίζω καταγραφή των κωδικων - και όλες εμφανίζουν κάθετες γραμμές που μάλλον προερχονται απο τα "ρολόγια" της τηλεόρασης που παρεμβάλλονται στην λήψη.

Αν δεν το εχετε δει και εχετε δει εικόνα απο μετριας προς κακής ποιότητας PCI καρτα υπολογιστή καταλαβαίνει τι λέω. Καθετες γραμμές που εχουν σχετικά μικρό αριθμό. Δεν ξερω σε τι οφείλεται αλλά μόνο σε φτηνες (Schaub-lorenz, Funai, Next) τηλεοράσεις εχω δει, αλλά και στις Samsung.

Παρακαλώ να αναφέρετε τις TV που το εμφανίζουν, σαν μπούσουλα για τις αγορες χρηστών που διαμένουν σε δύσκολης λήψης περιοχές.

Για σας παιδιά! Σαν καινούργιος στο Φορυμ είπα να σας ζητήσω την βοήθεια σας.
Αρχικά θέλω να συγχαρώ των GeonX για την πολύ καλή δουλειά που έκανε...
Ο προβληματισμός μου εμένα είναι ανάμεσα στην Sony KDL-32U2530 και στην Philips 32PFL3312.Δεν ξέρω πια από της δυο να διαλέξω.Αν μπορεί κάποιος να μου πει την άποψη.Ενδεικτικά να σας αναφέρω ότι διαθέτω το πολύ 600ευρω οπότε αν κάποιος εχει να μου κάνει μια άλλη πρόταση σε αυτά τα χρήματα είναι καλοδεχούμενη.
Σας ευχαριστώ!!!

Καλησπερα φιλε, χρονια πολλα, και καλως ηρθες.

Ανοιξε καινουργο thread στην κατηγορια AVClub > Εικόνα > Τηλεοράσεις > Συσκευές lcd,crt,plasma,οπισθιας προβολής
(σε αυτη εδω δλδ) γιατι ισως εδω να μην σε "ανακαλυψουν".

Γεια σας. Τελικα απο τα νεα μοντελα ποια εχει καλο τηλεοπτικο σημα; Ειναι αληθεια οτι οι Samsung υστερουν σε αυτο;

Re: Απάντηση: Ποια είναι καλύτερη για Τηλεοπτικό σήμα…

Γεια σας. Τελικα απο τα νεα μοντελα ποια εχει καλο τηλεοπτικο σημα; Ειναι αληθεια οτι οι Samsung υστερουν σε αυτο;

Στις LCD ισχυει το "οτι πληρωσεις παιρνεις".

Τα ακριβα μοντελα δειχνουν πιο καλα απο τα φθηνα και το ιδιο ισχυει και για τις Samsung.

Στις πλασμα απο την αλλη μπορεις να βρεις μια αρκετα καλη στο τηλεοπτικο σημα σε χαμηλη τιμη , γυρω στα 1,00 ευρω.

Το τηλεοπτικό σήμα είναι γνωστό ότι ιστερεί.Ίσως όμως με κάποιο media center να υπάρξει σημαντική βελτίωση λόγω upscaling!!!!

Στις πλασμα απο την αλλη μπορεις να βρεις μια αρκετα καλη στο τηλεοπτικο σημα σε χαμηλη τιμη , γυρω στα 1,00 ευρω.

Τα παραλές! Εντάξει, έχουν πέσει οι τιμές στις πλάσμα, αλλά όχι και ένα ευρώ! :silly: :silly: :silly:

Τα παραλές! Εντάξει, έχουν πέσει οι τιμές στις πλάσμα, αλλά όχι και ένα ευρώ! :silly: :silly: :silly:

Χα χα, σορυ παιδια μου εφυγε το ενα μηδενικο.

Για αναλογικό τηλεοπτικό σήμα η καλύτερη τηλεόραση που έχω δει είναι η Philips 29PT9420 CRT. Για εικόνα από DVD καθώς και από δορυφορικό δεκτή (SD,HD) Panasonic TH50PV60. Εικόνα από Blue Ray Pioneer PDP-LX5080D. Και στατική από υπολογιστή TOSHIBA 46XF355D.

H PANASONIC TH-42PZ70 PLASMA είναι η καλύτερη για αναλογικό τηλεοπτικό σήμα. Την είδα δίπλα σε CRT SONY 29F66PT, σε SAMSUNG LE40F86B KAI SONY40X3500. Δυστυχώς όμως αυτή καίει το 10πλάσιο ρεύμα και έχει και 4 ανεμιστήρες από πίσω για να ψύχει το πάνελ που σε 1 μήνα έχουν γεμίσει χώμα.

H PANASONIC TH-42PZ70 PLASMA είναι η καλύτερη για αναλογικό τηλεοπτικό σήμα. Την είδα δίπλα σε CRT SONY 29F66PT, σε SAMSUNG LE40F86B KAI SONY40X3500. Δυστυχώς όμως αυτή καίει το 10πλάσιο ρεύμα και έχει και 4 ανεμιστήρες από πίσω για να ψύχει το πάνελ που σε 1 μήνα έχουν γεμίσει χώμα.

Έχεις μαζέψει τις περισσότερες δυνατές ανακρίβειες στον λιγότερο δυνατό χώρο! :grinning-smiley-043

10πλάσιο ρεύμα; χώμα στους ανεμιστήρες; Διατυπώνεις και μία απόλυτη κρίση χωρίς να έχεις συγκρίνει με άλλη πλάσμα, κυρίως ούτε HDready αλλά ούτε και FullHD. Αλλά μην ξεχνάς και τη νέα γενιά LCD που έρχεται/ήρθε. -bye-

εγω που ειδα τις panasonic plasma live δεν ειδα καμοια διαφορα σε τηλ.σημα απο μια καλη lcd

Η διαφορά είναι ορατή στις 40". Με υλικό 720 ή 1920 υπάρχει σαφώς διαφορά ποιότητας στο 1,5 με 2,0 μέτρα.
Το έλεγξα μέσω Pc με καλώδιο DVI to HDMI στην Samsung LE40M87BD, αν κ η καρτα γραφικών μου δεν είναι και τοσο σόι :(.
(asus A9250)
Oσον αφορά το σήμα τβ, έχω μια πολύ καλή εικόνα μόνο που οταν η εικόνα δεν ειναι η αυ8εντική 4:3, υπάρχει μεγέθυνση ειδώλων περιγράμματος. Θα ταιρίαξω απο βδομάδα την κεραία και ελπίζω σε βελτιωση

Last edited:
…καταρχήν οι διαφορές πάντοτε έχουν σχέση με το μέγεθος της οθόνης σε σχέση με την απόσταση θέασης (όπως έχουμε αναφέρει και σε αυτό το thread) αλλά μεγάλη σημασία έχει και το υλικό που τροφοδοτείτε η κάθε tv… άποψη μου όλες οι HD ready και Full HD tv με HD υλικό θα γράψουν όσο καλύτερα γίνετε από 2 μετρά και πάνω(αν μιλάμε για 40’)… σε SD υλικό και γενικά στατικά πλάνα οι LCD θα υπερέχουν σε ταινίες δράσεις με έντονο panning της κάμερας η κανα ποδόσφαιρο έστω και οριακά οι plasma θα πάνε καλύτερα αλλά ρε παιδιά στο μάτι του κάθε από εμάς κάποια θα είναι καλύτερη από την άλλη για αυτό δες τε αποφασίστε και μην ασχολείστε για το πώς θα πείσετε τους άλλους ότι η μια η άλλη είναι καλύτερη… ;)

Απάντηση: Re: Ποια είναι καλύτερη για Τηλεοπτικό σήμα…

… στο μάτι του κάθε από εμάς κάποια θα είναι καλύτερη από την άλλη για αυτό δες τε αποφασίστε και μην ασχολείστε για το πώς θα πείσετε τους άλλους ότι η μια η άλλη είναι καλύτερη….

........:SFGSFGSF:

Καλως σας βρηκα. Ειναι το πρωτο μου post εδω αν και σας παρακολουθω καιρο.
Ενδιαφερομαι για μια τηλεοραση 42 - 46 ιντσων (θα προτιμουσα 46)
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΟΘΟΝΗ PLASMA!!
Η χρηση της θα ειναι 80% κλασσικο τηλεοπτικο σημα, και 10% απλο DVD και αλλα 10% slide show φωτογραφιων.
Φασμα τιμης εως 1300-1400 ευρω το πολυ.
Χρειαζομαι τελικα τα 1920X1080 η για την χρηση που την θελω και οι HD Ready θα με ικανοποιησουν;;
Παραδειγμα η Philips 47PFL5522D θα ειναι ΟΚ για αυτες τις χρησεις;

Last edited: