Ποια είναι καλύτερη ώστε να δω ποια θα κρατήσω;

taksidiotis

Established Member
30 January 2015
237
Καλησπέρα ομαδα.ερώτηση.
Πριν 2 έτη είχα πάρει μια 55αρα σειράς 90.
Λοιπόν τότε από την Sony είχα κάνει ολική ασφάλεια και για θραύση οθόνης,πλέον δε το κάνουν.
Λοιπόν το κακό έγινε τέλος πάντως και θα μου την αντικαταστήσουν με καινούρια 9505.
Έχω και μια Sony xf 9005 55” και μια XH9077 55που πήρα το Σάββατο ως αντικατάσταση της σπασμένης.
κι η ερώτηση μου είναι για το ποια είναι καλύτερη ώστε να δω ποια θα κρατήσω.

Sent from my iPad using Tapatalk

Re: Sony KD XH9505 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα ομαδα.ερώτηση.
Πριν 2 έτη είχα πάρει μια 55αρα σειράς 90.
Λοιπόν τότε από την Sony είχα κάνει ολική ασφάλεια και για θραύση οθόνης,πλέον δε το κάνουν.
Λοιπόν το κακό έγινε τέλος πάντως και θα μου την αντικαταστήσουν με καινούρια 9505.
Έχω και μια Sony xf 9005 55” και μια XH9077 55που πήρα το Σάββατο ως αντικατάσταση της σπασμένης.
κι η ερώτηση μου είναι για το ποια είναι καλύτερη ώστε να δω ποια θα κρατήσω.

Sent from my iPad using Tapatalk
Απόλυτα καλύτερη δεν υπάρχει. Η 95 θεωρείται ανώτερο μοντέλο όμως και ακριβότερο. Αν δεν πλήρωνεις διαφορές η λογική λεει την 95. Το βασικό πλεονέκτημα της είναι η υψηλότερη φωτεινότητα (εγω με την 90 η φωτεινότητα της μερα με ήλιο και ανοιχτό παράθυρο δε με φτάνει πάντα). Θερωρηται και ενα πολύ μικρό κλικ καλύτερη εικόνα. Για την εικόνα εχει καλύτερο επεξεργαστή.
Δεν εχει hdmi 2.1 που έχει η 90 και έχει επεξεργαστή android ποιο αργο απ την 90. Επίσης σε θέμα blooming η 90 γράφουν rtings και διάφορα reviews οτι ειναι ενα μικρο κλικ καλύτερη απ την 95. Κατα ποσο όντως ισχύει δεν ξερω αλλα ετσι γράφουν.

Φιλε εχω την 9505 ,και μια ολεντ cx.παλια ειχα μια xf9005
Να ξερεις η 9505 ειδικα σε hdr ειναι η μερα με την νυχτα με την xh90. εχει σχεδον τα διπλα nits. Το hdr της και τα χρωματα της ειναι εκπληκτικα

Για μενα η xh9505 ειναι η καλητερη led αυτην την στιγμη.η εικονα της πλησιαζει πολυ την oled cx.σε φωτισμους εκρηξεις κτλπ ειναι ανωτερη απο την cx

Οπότε μου λέτε να κρατήσω την 9505 πού θα μου δώσουν ως αντικατάσταση.
Λογικά θα δώσω την 9005.

Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk