Ποια είναι σήμερα η καλύτερη πρόταση για 720p?

Έχω διαβάσει αρκετά νήματα γύρω από βιντεοπροβολές και επιλογές / συγκριτικά - αλλα θα μου επιτρέψετε να πω ότι αυτό το νήμα παίρνει βραβείο παρομοιώσεων! Τι σε αυτοκίνητα, τι σε υπολογιστές, τι βιονικά μάτια τι χρυσά αυτιά! Με τρελάνατε! (μου τέλειωσαν και τα ποπκορν) Όπως να'χει... πέρα από την πλάκα, πιστεύω ότι η χρήση των παραπάνω παρομοιώσεων δεν είναι αναγκαία ειδικά όταν συνομιλούν άτομα με κοινές γνώσεις πάνω σε ένα θέμα. Προφανώς εδώ μάλλον δεν ισχύει κατι τετοιο και ίσως αποδικνύεται και σε διάφορα σημεία της συζήτησης. Δυστυχώς ή ευτυχώς δε πρόλαβα να πω την γνώμη μου στην αρχή του νήματος αλλα όπως να'χει δεν θα κρίνω την επιλογή του συμφορουμίτη μας, και θα του πω απλά με γεια, να τον απολαύσει και να μας πει τις εντυπώσεις του.

Απλα ρε παιδιά να θυμάστε ότι σεβόμαστε την άποψη των άλλων και δεν "σπρώχνουμε" την δική μας....

Re: Απάντηση: Ποια είναι σήμερα η καλύτερη πρόταση για 720p?

Μια δοκιμασμένη λύση είναι τα Megavision, που είναι και... ντόπια.

Γιατί υπάρχουν ακόμη αυτές: To site τους πάντως δεν υπάρχει πλέον.

Λοιπόν παιδιά, τελικά χτύπησα το acerακι και αυτή τη στιγμή απολαμβάνω αγώνα HD (720p) στις 100 ίντσες και το αποτέλεσμα είναι απλά καταπληκτικό, δεδομένης της συνολικής επένδυσης των 880 ΕΥΡΩ (προβολέας, βάση οροφής, πανι, καλώδιο HDMI 15μ). Όσο σκέφτομαι επίσης τις διαθέσιμες ώρες που έχει η λάμπα και το χαμηλό κόστος ανταλλαγής της, δε μου κάνει καρδιά να ξαναδώ καν TV!:BDGBDGB53:
Σε λίγες μέρες θα έχω έτοιμο και το PCακι με το 3d vision για να περάσω τις 100" και στη 3η διάσταση...
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις πολύ χρήσιμες απόψεις και τις υποδείξεις.:SFGSFGSF:

Καλορίζικο το συστηματάκι σου φίλε και καλές προβολές .Χαρά μας που σε βοηθήσαμε έστω θεωρητικά :SFGSFGSF:

Λοιπόν παιδιά, τελικά χτύπησα το acerακι και αυτή τη στιγμή απολαμβάνω αγώνα HD (720p) στις 100 ίντσες και το αποτέλεσμα είναι απλά καταπληκτικό, δεδομένης της συνολικής επένδυσης των 880 ΕΥΡΩ (προβολέας, βάση οροφής, πανι, καλώδιο HDMI 15μ). Όσο σκέφτομαι επίσης τις διαθέσιμες ώρες που έχει η λάμπα και το χαμηλό κόστος ανταλλαγής της, δε μου κάνει καρδιά να ξαναδώ καν TV!:BDGBDGB53:
Σε λίγες μέρες θα έχω έτοιμο και το PCακι με το 3d vision για να περάσω τις 100" και στη 3η διάσταση...
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις πολύ χρήσιμες απόψεις και τις υποδείξεις.:SFGSFGSF:

Καλοριζικα, να τα χαρεις !!:a0210:

Και η τιμη καταπληκτικη .
Πόσο δηλαδη κοστιζαν ξεχωριστα το καθενα ?

Καλορίζικος και καλοθέατος! -bye-

Καλοριζικα, να τα χαρεις !!:a0210:

Και η τιμη καταπληκτικη .
Πόσο δηλαδη κοστιζαν ξεχωριστα το καθενα ?

Να'στε καλά όλοι παιδιά, ευχαριστώ!

Για τις τιμές, μου έγινε συνολικά μια καλύτερη τιμή με τα εξής κόστη: Προβολέας 610, βάση 48, πανί 170, καλώδιο 52, σύνολο: 880.

Πάντως είναι αλήθεια ότι απαιτείται ο συνδιασμός μεγάλης HD (έστω και 720p) εικόνας και ενός συστήματος home cinema για να απογειωθεί η εμπειρία. Εάν έχεις μόνο το ένα (π.χ. ένα 32" ή 42" flat panel με home cinema) ή το άλλο (προβολέα χωρίς σύστημα home cinema), χάνει κατά πολύ περισσότερο από ότι κάποιος θα περίμενε.

Μου θυμίζει το πόσο καλύτερη (ψυχολογικά προφανώς) μου φάνηκε η εικόνα που έβλεπα από την HV20 όταν για πρώτη φορά είδα (και άκουσα) το βίντεο που είχα τραβήξει χρησιμοποιόντας ένα πρόσθετο εξωτερικό RHODE μικρόφωνο...