Ποια είναι σήμερα η καλύτερη πρόταση για 720p?

όσο για το φίλο τεγκόνικ που έκανε λόγο για την 1 ώρα πειραματισμών με το 3δ ...θα πω ότι δεν πήρε πάνω απο 5 λεπτά το σετάρισμα...βαριά βαριά ....6....και εφόσον υπάρχει και η υποστήριξη στο br 3d disc ...θα τον χαίρεσαι για χρόνια...μέχρι να φύγουν και τα αντιαισθητικά γυαλιά απο τη μέση
όσο για την ποιότητα απεικόνισης του 3δ????
κάνει να το σκεφτούν ξανα και ξανά οι εταιρίες που βγάζουν στην παραγωγή 3δ τηλεοράσεις.....

Μου κάνεις κάποιου είδους πλάκα ε??
Ελα πές ότι μου κάνεις πλάκα...:slapface:
θα το ήθελα πολύ και ...ναι ίσως ειναι κάπως υπερβολικό...
κάνε μου τη χάρη όμως αν πέσει στα χέρια σου να του ρίξεις μια ματιά .....
μιλάμε για σχεδόν μισή τιμή
και βγάλε απο το μυαλό σου την λέξη acer...optomaki είναι....

ααα ειρήσθω εν παρόδω....τα γυαλιά δεν πρόκειται να φύγουν και πολύ σύντομα...για αυτούς που ονειρεύονται κάτι κοντινο....υπάρχει τεράστιο στοκ...θα βαρεθουμε να τα φοράμε...

O W6000 ντροπιάζει τον 3500 καθολικά και ο 350 είναι απλά καλύτερος σε όλα απο τον 82.
Ο εμπειρος Μανώλης Κ. που νομίζω χαιρει απέιρης εμπιστοσύνης στο φορούμ , έχει δηλωσει οτι ο επσον 3500 ειναι ο καλυτερος μεχρι τα 2000 χιλ. Οσο για τον 350, ναι ειναι καλυτερος σε ολα απο τον 82, αλλα δεν δικαιολογει τα +1300ε που ζητα παραπανω για αυτη την διαφορα στην εικονα.

Ο εμπειρος Μανώλης Κ. που νομίζω χαιρει απέιρης εμπιστοσύνης στο φορούμ , έχει δηλωσει οτι ο επσον 3500 ειναι ο καλυτερος μεχρι τα 2000 χιλ. Οσο για τον 350, ναι ειναι καλυτερος σε ολα απο τον 82, αλλα δεν δικαιολογει τα +1300ε που ζητα παραπανω για αυτη την διαφορα στην εικονα.

και οι 2 και ο καστρουνής και ο τεγκόνικ φαίνονται άνθρωποι με εμπερία ...εδώ όπως σε όλα υπάρχει και το υποκειμενικό στοιχείο....παρόλα αυτά και μόνο η λάμπα και το φως του 6000 αρκούν για να σε τυφλώσουν και να τον βγάλεις νικητή...τον 3500 δεν τον έχω δει να παίζει...αλλά είναι μεγάλη ιστορία να έχεις ένα τόσο φωτεινό προβολέα όπως ο benq και παραλληλα χρώματα και μαύρο να ει´ναι τόσο καλά...μόνο απο κανένα μεγάλο Infocus τον φοβάμαι:laugh::laugh:

όσο για το φίλο τεγκόνικ που έκανε λόγο για την 1 ώρα πειραματισμών με το 3δ ...θα πω ότι δεν πήρε πάνω απο 5 λεπτά το σετάρισμα...βαριά βαριά ....6....και εφόσον υπάρχει και η υποστήριξη στο br 3d disc ...θα τον χαίρεσαι για χρόνια...μέχρι να φύγουν και τα αντιαισθητικά γυαλιά απο τη μέση
όσο για την ποιότητα απεικόνισης του 3δ????
κάνει να το σκεφτούν ξανα και ξανά οι εταιρίες που βγάζουν στην παραγωγή 3δ τηλεοράσεις.....

κοίταξε να δείς.Εγώ όπως θα έχεις καταλάβει μου αρέσει να λέω τα πράγματα με το όνομα τους.Καλό το 3D άλλα είναι ακόμη πολύ νωρίς για να επενδύσεις πάνω του.Να δείς τι?υλικό που δεν υπάρχει?να παίξεις παιχνίδι 3D σε προβολέα DLP???Μετά το πρώτο μισάωρο θα θές 2 μήνες διακοπές στα νησιά bora bora πίνοντας μόνο χυμό καρύδας.
Γι'αυτό το λόγο έγραψα ότι θα ασχοληθείς μαζί του ελάχιστα ,απλά για να σου φύγει η κάψα του πώς είναι το 3D και μετά απλά θα αναλώσεις το υπόλοιπό της λάμπας σε ταινίες HD.Οταν φτάσει η ώρα της πλήρης υποστήριξης του 3D τότε ο acer θα είναι για πέταμα και το μόνο που θα έχεις καταφέρει όλο αυτό το διάστημα θα είναι να βλεπεις ταινίες σε έναν μετριότατο HD Ready προβολέα.

Απάντηση: Re: Ποια είναι σήμερα η καλύτερη πρόταση για 720p?

Οσο για τον 350, ναι ειναι καλυτερος σε ολα απο τον 82, αλλα δεν δικαιολογει τα +1300ε που ζητα παραπανω για αυτη την διαφορα στην εικονα.

Γι' αυτό γράφουμε ότι στην τελική πάντα κερδίζει η.......κολοκυθόπιττα.

Φίλε thankin,

αυτή η κουβέντα έχει ξαναγίνει πολλάκις στο φόρουμ και ουδέποτε έχει βγει καθαρό συμπέρασμα. Άλλος μετράει πιο πολύ το value for money, άλλος είναι ικανός να πληρώσει και 2000 παραπάνω για μια μέτρηση από 0,2 σε 0,1 (μαύρο) και τα πληρώνει ευχαρίστως, άλλος δίνει 3 και 4 χιλιάδες παραπάνω για να φοράει xenon και να παίρνει τέλεια χρωματική απόδοση, άλλος πληρώνει παραπάνω για το F.I., κ.ο.κ. τα παραδείγματα άπειρα. Τώρα, πως συγκρίνονται 2 προβολικά διαφορετικής κατηγορίας?? Απλά, δεν συγκρίνονται..

Η μόνη σύγκριση που στέκει είναι σε προβολικά ίδιας κατηγορίας τιμής, ή τέλος πάντων πάνω-κάτω, ώστε να εκτιμηθούν από τον υποψήφιο αγοραστή τα + και τα -. Όταν ακούω κάποιους που έχουν αγοράσει ένα μηχάνημα και το συγκρίνουν με μηχανήματα διπλάσιας και τριπλάσιας αξίας, με συγχωρείς αλλά μειδιώ ελαφρώς. Το παραπάνω είναι γενική διαπίστωση και δεν απευθύνεται σε σένα ή σε κάποιον άλλο φίλο που γράφει στο νήμα. Οι πιο πολλοί από μας είμαστε ευχαριστημένοι με τα μηχανάκια μας. Ας μην τους προσδίδουμε υπερφυσικές ικανότητες που δεν διαθέτουν, λόγω ενθουσιασμού...-bye--bye-

Νάτα πάλι...
ΝΑΙ Ο 3500 ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ!

Τώρα που το παραδέχτηκα μπορεί σε παρακαλώ πολύ να μην υποθεί ξανά?ευγενική παράκληση..:grinning-smiley-043

καλό είναι επίσης να ταρακουνήσουμε και λιγο την ti μήπως και ρίξει τους τρίτσιπους....δεν μπορεί να παλεύουν όλοι οι άλλοι με τη τέλεια σύγκλιση και πάλι να τα ακούνε ...και να μου έχει τους τρίτσιπους 10 φορές πάνω....

κάνει ένα τεστάκι σε οργανικό πάνελ αφήνοντας ένα προβολέα να παίζει 24/7 χωρίς καν να τον ξεσκονίσει απο πάνω...λολ....και σου λέει 4000 ώρες αυτή ειναι η διαρκεια ζωής των ανταγωνιστών...φαντάζομαι με ιnorganic panel δεν το έχει τολμήσει ακόμα....
όσο για το κόστος παραγωγής ...ναι είναι ένα θέμα αλλά αφού είσαι μονοπωλιο μέσω της δραματικής άυξησης των πωλήσεων μπορεί να κάνεις αποσβεση έχοντας ευεργετήσει και πολλούς ανθρώπους..αλλά είπαμε ...το μάρκετινκ...

κοίταξε να δείς.Εγώ όπως θα έχεις καταλάβει μου αρέσει να λέω τα πράγματα με το όνομα τους.Καλό το 3D άλλα είναι ακόμη πολύ νωρίς για να επενδύσεις πάνω του.Να δείς τι?υλικό που δεν υπάρχει?να παίξεις παιχνίδι 3D σε προβολέα DLP???Μετά το πρώτο μισάωρο θα θές 2 μήνες διακοπές στα νησιά bora bora πίνοντας μόνο χυμό καρύδας.
Γι'αυτό το λόγο έγραψα ότι θα ασχοληθείς μαζί του ελάχιστα ,απλά για να σου φύγει η κάψα του πώς είναι το 3D και μετά απλά θα αναλώσεις το υπόλοιπό της λάμπας σε ταινίες HD.Οταν φτάσει η ώρα της πλήρης υποστήριξης του 3D τότε ο acer θα είναι για πέταμα και το μόνο που θα έχεις καταφέρει όλο αυτό το διάστημα θα είναι να βλεπεις ταινίες σε έναν μετριότατο HD Ready προβολέα.

Είσαι στρατιωτικός και τα λες τσεκουράτα??:flipout::flipout: (την έχεις δει την ταινία, φαντάζομαι, αλλιώς να βράσω τον 5000)

Ε, όχι και για πέταμα, βρε Νικ.......μια χαρά θα τον χρησιμοποιήσει ο άνθρωπος σε κάποιο άλλο δωμάτιο (κρεββατοκάμαρα, ή να τον μεταφέρει κάπου για θερινές προβολές)

Υπερβολικό σε βρίσκω.

Όσο για τις καρύδες και τα Bora Bora (παιχνίδια με DLP)...και λίγα τα λες....μια φορά έπαιξε 4 ώρες Λάρα και έγινα κουρούμπελο!!!:D:D

Re: Απάντηση: Re: Ποια είναι σήμερα η καλύτερη πρόταση για 720p?

Όσο για τις καρύδες και τα Bora Bora (παιχνίδια με DLP)...και λίγα τα λες....μια φορά έπαιξε 4 ώρες Λάρα και έγινα κουρούμπελο!!!:D:D

εδώ θα παίζει κάποιο ρόλο και ...η ηλικία ....:laugh::laugh:

μην το δένετε πάντως ούτε αυτό ...
έχω βαρεθεί να διαβάζω στο νετ για τους πονοκεφάλους του 3δ και άλλες φοβικές χαζομάρες.....
με 6 σχεδόν ώρες σε ενα απαιτητικό παιχνίδι ´-και καταπληκτικο- οπως το asssasins creed....-δεν τρέχει μια ....όλα καλά....

Re: Απάντηση: Re: Ποια είναι σήμερα η καλύτερη πρόταση για 720p?

εδώ θα παίζει κάποιο ρόλο και ...η ηλικία ....:laugh::laugh:

μην το δένετε πάντως ούτε αυτό ...
έχω βαρεθεί να διαβάζω στο νετ για τους πονοκεφάλους του 3δ και άλλες φοβικές χαζομάρες.....
με 6 σχεδόν ώρες σε ενα απαιτητικό παιχνίδι ´-και καταπληκτικο- οπως το asssasins creed....-δεν τρέχει μια ....όλα καλά....
Ναι άλλα το βράδυ φοράς την μπλέ μπέρτα με το S πάνω της και σώζεις ανθρώπους...πέστα όλα..:flipout::flipout:

Οσο για την ηλικία...αυτό δεν το έπιασα..μήπως ψήνεσαι για καμιά κοντριτσα ας πούμε...
διάλεξε...διαγωνισμό πίτσας,μπύρας,κοιλιάς..ύπνου..οτι σε βολευει..

Last edited:
μέχρι να έρθει η ώρα της πλήρους....και όχι της πλήρης υποστήριξης του 3δ φίλε τεγκονικ....ο acer είτε με 3δ είτε χωρίς θα έχει κάνει απόσβεση 100 φορές την τιμή του.....

Φίλε libair με καλυψες πληρως. αν πρεπει για να τοποθετηθούμε και να συγκρινουμε να δουμε πρωτα τα παντα να παιζουν με τα παντα ταυτοχρονα με ιδιες πηγες και ρυθμισμένα απο τα ιδια ματακια τοτε γνωμη μου ειναι οτι στο φορουμ θα επικρατει απολυτη απολυτη σιωπή. Γι αυτο υπαρχουν και τα reviews και τα φορουμ και τα περιοδικα και η απειρη πληροφορηση. Με αυτη την λογικη για παρω εναν υπολογιστη θα έπρεπε να βαλω ολα τα πιθανα μοντελα να παιζουν διπλα διπλα και να τρεχω 10 προγραμματα ταυτοχρονα, και για να παρω φουρνο να ψησω σε 10 φουρνους τα ιδια γεμιστα , αγορασμενα απο τον ιδιο μαναβη!! Η λογικη "δες το με τα ματια σου" κατα την γνωμη μου ειναι στην σωστη κατευθυνση, "μην αγοραζεις γουρουνι στο σακι" , αλλα δεν πρεπει να μπαινουμε σε κυνηγι μαγισσών!!

Δεν είναι λογικό να στήσεις υπολογιστές δίπλα δίπλα για να τους συγκρίνεις, καθότι ότι πληροφορίες χρειάζεσαι για τις επιδόσεις τους μπορείς να τις βρεις από benchmarks. Για διάφορους λόγους, αυτό δεν ισχύει στους βιντεοπροβολείς.

Αυτό το καταλαβαίνεις όταν βλέπεις δυο μηχανήματα παρόμοιων προδιαγραφών δίπλα δίπλα. Επίσης, όλα τα λεφτά είναι το σοκ του να δεις δυο προβολείς να δείχνουν εντελώς διαφορετικά μετά από μικρές αλλαγές στις ρυθμίσεις, και να σου αρέσει πολύ περισσότερο αυτός που "έθαβες" πριν από λίγα δευτερόλεπτα.. ;)

Βέβαια, το "άθλημα" θέλει εμπειρία. Ένα εξασκημένο μάτι θα καταλάβει ποιοι παράγοντες της εικόνας μπορούν να αλλάξουν μέσω ρυθμίσεων - και ποιοι όχι.

Οπότε, ναι, για να συγκρίνεις προβολείς πρέπει να τους δεις. Τα υπόλοιπα είναι απλά κουβέντα.

ζητώ συγγνώμη...άλλωστε στην ίδια δεκαετία πρέπει να είμαστε....εκτός και αν ανέβηκες κατηγορία προχθές....λολ.....

ζητώ συγγνώμη...άλλωστε στην ίδια δεκαετία πρέπει να είμαστε....εκτός και αν ανέβηκες κατηγορία προχθές....λολ.....

Μην πιστεύεις ό,τι διαβάζεις........φήμες!!!:D:D

Δεν είναι λογικό να στήσεις υπολογιστές δίπλα δίπλα για να τους συγκρίνεις, καθότι ότι πληροφορίες χρειάζεσαι για τις επιδόσεις τους μπορείς να τις βρεις από benchmarks. Για διάφορους λόγους, αυτό δεν ισχύει στους βιντεοπροβολείς.

Αυτό το καταλαβαίνεις όταν βλέπεις δυο μηχανήματα παρόμοιων προδιαγραφών δίπλα δίπλα. Επίσης, όλα τα λεφτά είναι το σοκ του να δεις δυο προβολείς να δείχνουν εντελώς διαφορετικά μετά από μικρές αλλαγές στις ρυθμίσεις, και να σου αρέσει πολύ περισσότερο αυτός που "έθαβες" πριν από λίγα δευτερόλεπτα.. ;)

Βέβαια, το "άθλημα" θέλει εμπειρία. Ένα εξασκημένο μάτι θα καταλάβει ποιοι παράγοντες της εικόνας μπορούν να αλλάξουν μέσω ρυθμίσεων - και ποιοι όχι.

Οπότε, ναι, για να συγκρίνεις προβολείς πρέπει να τους δεις. Τα υπόλοιπα είναι απλά κουβέντα.

οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν αυτή την πολυτέλεια..μπορεί όμως να υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που εχεις δεί οτι τα γούστα σου ταιριάζουν με τα δικά τους οπότε δίνεις προτεραιότητα στην γνώμη τους και την ασπάζεσαι πολύ πιο εύκολα.....αυτό δεν σημαίνει οτι δεν μπορείς να υιοθετήσεις τη γνώμη τους ......και να την ακολουθήσεις και σε αγορά που πρόκειται να κάνεις.....
τώρα τα εξασκημένα ....βιονικά μάτια ....που βλέπουν τις αποκλίσεις του 5ου δεκαδικού στα nits....σηκώνει πολύ κουβέντα...
άλλωστε όπως σου είπα και ανάμεσα σε ανθρωπους που έχουν πολλά πολλά χιλιόμετρα οι γνώμες μπορεί να είναι κουκουρουκου...

Βιονικά μάτια δεν υπάρχουν, όπως δεν υπάρχουν και "χρυσά αυτιά" και πάει λέγοντας.

Υπάρχει όμως εμπειρία. Σε μια δεδομένη εικόνα σε πανί είναι σημαντικό να καταλαβαίνει κανείς πως αυτή έχει διαμορφωθεί έτσι όπως έχει διαμορφωθεί. Δηλαδή τι σημαίνει στην πράξη και τι επηρεάζει το black level, το ansi contrast, η σύγκλιση, το on/off contrast, η ίριδα, το gamma, κτλ κτλ. Και φυσικά πως αλληλεπιδρούν μεταξύ τους όλα τα παραπάνω.

Ναι, οι γνώμες είναι γνώμες. Αλλά όταν εκφέρουμε μια γνώμη, καλό είναι να δίνουμε και κάποια στοιχεία ώστε να καταλαβαίνουν οι συνομιλητές μας πως αυτή προκύπτει.

Για παράδειγμα, αν κάποιος σχηματίζει μια γνώμη διαβάζοντας ένα συγκριτικό, καλό είναι να παραπέμπει και στο συγκριτικό.