Ποια είναι τα θέματα της LG CX ; Είμαι ένα βήμα πριν την αγορά της ή της νέας C1

Στο γράφει ο Βασίλης Πέππας που είναι επαγγελματίας Calibrator, εγώ που έχω αλλάξει 3 65αρες oled , ο Μιχάλης που είναι moderator και περιμένεις και άλλη γνώμη;
δυστυχως ή ευτυχώς δεν γνωριζόμαστε με τα παιδιά και δεν γνωρίζω την ειδικότητα τους, ουτε εχω διαβάσει κείμενα τους, οποτε είπα να ειμαι δημοκρατικός και να αναμένω καποιες γνώμες.

Εδω και καιρό, εχω καταλάβει οτι δεν υπάρχει δημοκρατία, αρα για να μην φάμε και ξύλο :) λέω να πάω να την πάρω απο βδομάδα λογικά.

δυστυχως ή ευτυχώς δεν γνωριζόμαστε με τα παιδιά και δεν γνωρίζω την ειδικότητα τους, ουτε εχω διαβάσει κείμενα τους, οποτε είπα να ειμαι δημοκρατικός και να αναμένω γνώμες.

Εδω και καιρό, εχω καταλάβει οτι δεν υπάρχει δημοκρατία, αρα για να μην φάμε και ξύλο :) λέω να πάω να την πάρω απο βδομάδα λογικά.
Αν θέλεις την ταπεινή μου γνώμη, κλείδωσε ένα κομμάτι με αναμονή πληρωμής μέσω του site γιατί δεν είναι κανείς σίγουρος ότι θα υπάρχουν από Δευτέρα.

Βάλε πληρωμή μέσω λογαριασμού τραπέζης και όταν με το καλό πας σε κατάστημα τη Δευτέρα, δώσε τον κωδικό της παραγγελίας σου και πληρώνεις επί τόπου με κάρτα της Πειραιώς.

• Like
Reactions: billpeppas
Με αυτή την τιμή ακόμα και εγω που δεν είμαι φαν των TV θα έπαιρνα μια 65αρα για την κρεβατοκάμαρα :D

• Like
Reactions: Lobo10
Με αυτή την τιμή ακόμα και εγω που δεν είμαι φαν των TV θα έπαιρνα μια 65αρα για την κρεβατοκάμαρα :D
Και εγώ είμαι ένα βήμα πριν την αγορά της δυστυχώς δεν την πήρα τον Απρίλιο που εδεινε κ prepaid λόγω ότι την θέλω για το νέο σπίτι που θα μπω τον Σεπτέμβριο περίπου.πιστευεται έως τότε θα πέσει κ αλλο η θα έχει εξαντληθεί.

Και εγώ είμαι ένα βήμα πριν την αγορά της δυστυχώς δεν την πήρα τον Απρίλιο που εδεινε κ prepaid λόγω ότι την θέλω για το νέο σπίτι που θα μπω τον Σεπτέμβριο περίπου.πιστευεται έως τότε θα πέσει κ αλλο η θα έχει εξαντληθεί.
Θα έχει εξαντληθεί στις μεγάλες αλυσίδες.

Μόνο σε σκρουτζομάγαζα θα έχουν μείνει λίγα κομμάτια.

υπάρχουν πολλά κομμάτια που ρώτησα.. τωρα αν ξαφνικά την αγοράσουν όλοι... παντως εχει παίξει και σε χαμηλότερη τιμή πριν λίγο καιρο με τις ίδιες προσφορές

υπάρχουν πολλά κομμάτια που ρώτησα.. τωρα αν ξαφνικά την αγοράσουν όλοι... παντως εχει παίξει και σε χαμηλότερη τιμή πριν λίγο καιρο με τις ίδιες προσφορές
Επειδή πριν 4 χρόνια ακριβώς πήρα την πρώτη μου oled και από τότε παρακολουθώ τις τιμές ανά μήνα, οι προφορές του καλοκαιριού για τα περσινά μοντέλα είναι λίγο χειρότερες από αυτές της άνοιξης. Τα κομμάτια που μένουν στις μεγάλες αλυσίδες είναι αρκετά λιγότερα.

Η 65 BX ήδη εξαντλήθηκε..

Ταμάμ θα ήταν τώρα αν έβαζε και η LG κάποια προωθητική σε prepaid ή δική της 5ετη δώρο.

Επειδή πριν 4 χρόνια ακριβώς πήρα την πρώτη μου oled και από τότε παρακολουθώ τις τιμές ανά μήνα, οι προφορές του καλοκαιριού για τα περσινά μοντέλα είναι λίγο χειρότερες από αυτές της άνοιξης. Τα κομμάτια που μένουν στις μεγάλες αλυσίδες είναι αρκετά λιγότερα.

Η 65 BX ήδη εξαντλήθηκε..

Ταμάμ θα ήταν τώρα αν έβαζε και η LG κάποια προωθητική σε prepaid ή δική της 5ετη δώρο.
Ε αυτό αναμένουμε για να αγοράσουμε :)

Καλό ήταν όσο κράτησε.

Τελικά φάγαμε άκυρο για φέτος πάμε για του χρόνου ίδια εποχή για C1.

Ευχαριστώ, καλή συνέχεια σε όλους

Καλό ήταν όσο κράτησε.

Τελικά φάγαμε άκυρο για φέτος πάμε για του χρόνου ίδια εποχή για C1.

Ευχαριστώ, καλή συνέχεια σε όλους
Τι εννοείς άκυρο?τελείωσε?

ws02805f.jpg