Ποια έκδοση "True Lies" να αγοράσω;

Ulysses

AVClub Enthusiast
28 June 2008
732
Θεσσαλονίκη
Λοιπόν,θέλω να αγοράσω το True Lies στην καλύτερη δυνατή απόδοση.
Σε Blu ray δεν έχει βγει ακόμα (είναι να βγει) άρα θα το αγοράσω σε dvd.

Στο Amazon υπάρχει αυτή η έκδοση απλά είναι region 1 (οπότε θα το ξεκλειδώσω με πρόγραμμα και θα το γράψω σε νέο δισκάκι).
http://www.amazon.com/True-Lies-Arnold-Schwarzenegger/dp/B00026ZG10/ref=pd_cp_mov_0

Απορίες:
1)Μήπως υπάρχει κάπου και σε region B το παραπάνω dvd του Amazon;
2)Εχω κατεβασμένο στον HDD μία έκδοση της ταινίας αυτής που την ονομάζει "D-Theater" και παιδιά τσακίζει σε ποιότητα ήχου-εικόνας (έπαθα πλάκα!!!).
Δεν έχει πουθενά την ένδειξη DVD,τι είναι αυτό λοιπόν και το πουλάνε πουθενά καινούριο (όχι μεταχειρισμένο!);Μήπως να προτιμήσω αυτό λοιπόν;

Το εξώφυλλο του...

1.png

Και τα στοιχεία του :

D-Theater Rip
Format: MKV
Video Codec: H.264
Audio Codec: AC3, DTS
Video: 1920x816 (OAR), 12609 Kbps, 23.976 fps
Audio: English DTS 5.1 1536 kbps
Size:14.41GB

Last edited:
2)Εχω κατεβασμένο στον HDD μία έκδοση της ταινίας αυτής που την ονομάζει "D-Theater" και παιδιά τσακίζει σε ποιότητα ήχου-εικόνας (έπαθα πλάκα!!!).
Δεν έχει πουθενά την ένδειξη DVD,τι είναι αυτό λοιπόν και το πουλάνε πουθενά καινούριο (όχι μεταχειρισμένο!);Μήπως να προτιμήσω αυτό λοιπόν;

Δες εδώ: D-VHS

D-Theater

D-Theater logo.
In 2002, prerecorded D-VHS cassettes were sold under the brand name D-Theater in the US.

Αυτό είναι ένα bootleg από τα εκατοντάδες που κυκλοφορούν για αγορά στο Amazon με το μανδύα του γνήσιου προϊόντος, κάθε μέρα σβήνουν δεκάδες τέτοιους "πωλητές" ...μέσα στο '13 θα κυκλοφορήσει το True Lies παρέα με το The Abyss περιποιημένα από τον Κάμερον...λίγη υπομονή.

Απο την στγμή που έχεις στον σκληρό μια καλή έκδοση, δεν αξίζει η αγορά σε DVD.
Όταν με το καλό βγει σε Bluray τα ξαναλέμε.

Αν έχεις ένα σχετικά καλό σύστημα, σίγουρα με το blu ray θα το ευχαριστηθείς πολύ περισσότερο από το dvd.

To D-vhs ηταν το πρωτο ΗD πολυ πριν δουμε Bluray και ακομα με 1080i ειχε παρα πολυ καλη εικονα.
Θυμάμαι το πρωτο μήνυμα μου στο Avforum αφορούσε την επιλογή η οχι ενος τετοιου player