Θα χρησιμοποιησω κ τις δυο ( ψηφιακη κ αναλογικη), για ακροαση μουσικης μονο , στο ντακ δεν εχω καταληξει ακομα σκεφτομαι για το νεο weiss 202! κ θελω εξωτερικη γιατι χρησιμοποιω λαπτοπ! Βοηθηστε για εχω χαθει !!!
Δεν ενδιαφερομαι για ηχογραφηση ουτε για ημιεπαγγελματικες δυνατοτητες εκτος κ θα μου βελτιωσουν το ηχητικο αποτελεσμα! μ ενδιαφερει η εμφανιση ομως , να βλεπεται το μηχανημα! Εχω δει καποια M AUDIO που φαινονται εντελως επαγγελματικα κ ειναι κακασχημα!
Μέχρι 4 κανάλια ηχογράφησης θα βρεις οικονομικά μετά ανεβαίνει η τιμή.
Και γενικά θα πάει μακριά η βαλίτσα εάν θες οι εγγραφές να έχουν και καλή ποιότητα –και μέσω αναλογικών συνδέσεων….
Μια διαφορετική λύση είναι η μετατροπή ενός player… κάποιοι μετατρέπουν oppo λ.χ. για να επιτύχουν ψηφιακή μετατροπή του DSD σε 24/96 και εγγραφή. Και πάλι εξεζητημένη και ακριβή λύση.
Χμμ κάπου διάβαζα ότι μπορεί να γίνει και με μια δικάναλη κάρτα.
Δηλ. να ηχογραφήσει κανείς τα (L+R), μετά τα (SR+SR) και τέλος το (κεντρικό+subwoofer) και μετά να συγχρονίσει τα 6 κανάλια π.χ. με το Cool Edir. Λίγο δύσκολο μου ακούγεται...
Ενδιαφερομαι για εξωτερικη καρτα ηχου (usb) για να τη συνδεσω με το laptop μου. Στο συγκεκριμενο χωρο δεν εχω ενισχυτη, παρα μονο κατι απλα ηχεια (για pc) creative 5.1
Χρηση: μονο ταινιες (mkv,mp4..κτλ) οχι μουσικη
Εκτος απο την sound blaster x-fi 5.1 pro εχετε να προτεινετε κατι αλλο??
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.