Ποια φωτογραφικη μηχανη να παρω?

Καλορίζική και απο μένα. Θα την ευχαριστηθείς πολύ πιστέυω. Και προσεξέ την καλά, έχει πολλές λειτουργίες που με την πρώτη ματιά δεν φαίνονται!
Κάτσε και ψαξε την....

Δηλαδη η sony μου Τ3 ειναι χαλια;:bigcry: Και την ειχα αγορασει πριν 4 χρονια 400 ευρω! Μολις πληρωσω μερικες δοσεις της TV τοτε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ AΓΟΡΑ DSLR!

...να ρωτήσω και κάτι ακόμη???

Τι γνώμη έχετε γαι την Canon Ixus 960 IS???
Την βρηκα στα 285 Ευρώ αλλά δεν είδα να την προτείνετε...και αναρωτιέμαι:hmmmm:

Eιμαι παρα πολυ ευχαριστημένος! Μονο η μεταφορα απο τη μηχανη στον υπολογιστη δεν ειναι τοσο απλη οσο στη ΣΟΝΥ που ειχα. Την 960 μου ειχε πει ο κ. Βλασιδης να μην την παρω, αλλα δε θυμαμαι το λογο.

Re: Απάντηση: Ποια φωτογραφικη μηχανη να παρω?

Eιμαι παρα πολυ ευχαριστημένος! Μονο η μεταφορα απο τη μηχανη στον υπολογιστη δεν ειναι τοσο απλη οσο στη ΣΟΝΥ που ειχα. Την 960 μου ειχε πει ο κ. Βλασιδης να μην την παρω, αλλα δε θυμαμαι το λογο.

Απλώς οι 850/860 είναι ελαφρώς καλύτερες με λιγότερα χρήματα.

Re: Απάντηση: Ποια φωτογραφικη μηχανη να παρω?

Tι πρόβλημα έχεις με την μεταφορά? Συνδέεις το καλωδιάκι και εμφανίζει την επιλογή για μεταφορά φωτογραφιών, tickαρεις αυτές που θες και πατας ΟΚ!
Το βλέπει και ως εξωτερικό σκληρό αμα θες να κάνεις Copy Paste μόνος σου. Πόσο πιο απλό μπορεί να γινει απο αυτό?

Ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις σας!!!:grinning-smiley-043

Μετά συγχωρήσεως από τους ειδικούς, έχω φάει ένα κόλλημα με τη sony T500 (κυρίως για την επιπλέον δυνατότητα video hd 720p)...
Προσπαθώ να βρω επιχειρήματα για το ένα ή το άλλο...:huh2:

καλορίζικη, έκανες την καλύτερη επιλογή. είχα compact sony και canon και ήμουν πολύ πιο ευχαριστημένος από την 2η.