ποια η γνωμη σας για το iPhone 6

delpiero10

Established Member
30 May 2011
186
peristeri
καλησπέρα από έναν φανατικο iphona...πιστευω ότι το κινητο σε σχεση με τον ανταγωνισμο ηταν πολύ κατωτερο από αυτά που περιμενα.από camera 8 mp και 2.2 φακο από μνημη 1 g,αναλυση ουτε καν...πειτε μου την γνωμη σας..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κατασκευαστής Apple Apple
Ανακοινώθηκε 2014, Σεπτέμβριος 2014, Σεπτέμβριος
Κυκλοφόρησε 2014, Σεπτέμβριος 2014, Σεπτέμβριος
Δίκτυο 2G GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - all models GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - all models
Δίκτυο 3G HSDPA 850 / 900 / 1700 / 1900 / 2100 HSDPA 850 / 900 / 1700 / 1900 / 2100
Δίκτυο 4G LTE- all models LTE- all models
Τύπος SIM Nano-SIM Nano-SIM

Οθόνη

Μέγεθος 4.7 ιντσών 5.5 ίντσες
Τύπος οθόνης LED-backlit IPS LCD, capacitive touchscreen LED-backlit IPS LCD, capacitive touchscreen
Multitouch Ναι Ναι
Ανάλυση 750 x 1334 1080 x 1920
Πυκνότητα Pixel 326 PPI 401 PPI
Προστασία Ελαιοφοβική επίστρωση Shatter proof glass, Ελαιοφοβική επίστρωση

Συσκευή

Διαστάσεις 137.5 x 67 x 7 χιλιοστά (5.41 x 2.64 x 0.28 ίντσες) 158.1 x 77.8 x 7.1 χιλιοστά (6.22 x 3.06 x 0.28 ίντσες)
Βάρος 129 γρ. (3.99 oz) 172 γρ. (6.07 oz)

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής Dual-core 1.4 GHz TBA
Chipset Apple A8 Apple A8
Χρώματα Space Gray, Άσπρο/Ασημί, Gold Space Gray, Ασημί, Gold
Πλατφόρμα iOS 8 iOS 8
GPS Ναι, με A-GPS, GLONASS Ναι, με A-GPS, GLONASS
Ραδιόφωνο Όχι Όχι
Αισθητήρες Επιταχυνσιόμετρο, Γυροσκόπιο, Αισθητήρας απόστασης, Πυξίδα Επιταχυνσιόμετρο, Γυροσκόπιο, Αισθητήρας απόστασης, Πυξίδα, βαρόμετρο

Μπαταρία

Χρόνος αναμονής (2G) / Έως και 384 ώρες (3G)
Τύπος/Χωρητικότητα Li-Po 1810 mAh

Χρόνος ομιλίας (2G) / Έως και 24 ώρες (3G)

Μνήμη

Αποθηκευτικός χώρος 16//64/128 GB 16/64/128 GB
RAM 1 GB 1 GB
Θύρα επέκτασης Όχι Όχι

Δεδομένα

WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi hotspot Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi hotspot
NFC Ναι Ναι
Bluetooth v4.0, A2DP v4.0, A2DP
USB v2.0 v2.0

Κάμερα

Κύρια κάμερα 8 MP, 3264 x 2448 pixels, Αυτόματη εστίαση, dual-LED (dual tone) flash 8 MP, 3264 x 2448 pixels, image stabilization, Αυτόματη εστίαση, dual-LED (dual tone) flash
Δεύτερη κάμερα Ναι 1.2 MP, 720p, burst, HDR
Εγγραφή βίντεο 1080p@60fps 1080p@60fps, 720p@240fps, οπτικό σταθεροποίηση εικόνας
Ειδικά χαρακτηριστικά Ταυτόχρονη εγγραφή βίντεο και εικόνας, touch focus, geo-tagging, αναγνώριση προσώπου, HDR panorama, HDR photo 1.5µm pixel size, geo-tagging, simultaneous HD video εγγραφή image recording, touch focus, αναγνώριση προσώπου και χαμόγελου, σταθεροποίηση εικόνας, πανόραμα, HDR

Συμφωνώ μαζί σου.Μετά από Iphone 4, 4s και 5 πήγα σε note 3 γιατί - εκτός των άλλων- βαρέθηκα από την μια να μου πουλάνε τεχνολογία χλευάζοντας τον ανταγωνισμό και από την άλλη να τον ακολουθούν κατώτεροι των περιστάσεων..

και επισης μου αναψαν τα λαμπάκια που το ειχαν μονο στο safari.μεχρι και την παρουσιαση κλειδωμενη?απαραδεκτοι

καλησπέρα από έναν φανατικο iphona...πιστευω ότι το κινητο σε σχεση με τον ανταγωνισμο ηταν πολύ κατωτερο από αυτά που περιμενα.από camera 8 mp και 2.2 φακο από μνημη 1 g,αναλυση ουτε καν...πειτε μου την γνωμη σας..

Το δοκίμασες φίλε μου και απογοητεύτηκες? Διάβασες κάποιο έγκυρο review?

Μέτριο. Απο την στιγμη του χαμού του jobs η εταιρεία ακολουθεί τους αλλους αντι να θέτει τα πρότυπα. Μέχρι πέρυσι χλεύαζαν τις 5.5 " με γελειες διαφημίσεις με αντιχηρες και μετα απο ενα χρονο βγάζουν και αυτοι ...παντόφλες! Αλλα αυτη δεν ειναι, ειναι πιο λεπτή!
Καταφέρνει όλες τις αδυναμίες και τις τσιγκουνιες της να τις κανει άποψη! Θες ram pixel ppi ? πήγαινε αλλου! Εμεις δίνουμε καλη σταθερη κλειδωμένη πλατφόρμα!

Θεώρω οτι πολλοι παραμένουν πιστοί λόγω των πολλών πληρωμένων εφαρμογών που φυσικα τους κρατα δεμένους! Οταν εχεις σκάσει μερικές εκατοντάδες ευρω για εφαρμογές πως να φύγεις, και να θες!

Το 4.7 ειναι απο specs κατηγορίας των 120e αλλα κοστιζει πολυ περισσότερο, και το 5.5 υστερεί απο όλες τις ναυαρχιδες και απο όλες τις κινεζιες τυπου xiaomi οι οποίες το τσακίζουν και σε specs και βρίσκονται κοντα σε ποιοτητα κατασκευής ζητώντας το 1/3 για να τα αποκτήσεις.

Δεν περίμενα κάτι επαναστατικό σχετικά με τα καινούργια iPhones αυτό που περιμένω είναι να δώ πόσο θα είναι η μνήμη και οι μπαταρία.

δεν μπαινω πλεον καν στην διαδικασια να το δοκιμασω πηρα ένα g3 γιατιστο πορτοφολι μου δεν εχω 850 ευρω διαθέσιμα.

φιλε ντινο γουστάρουμε apple καργα αλλα πρωτα να φτιαξουν την εγγυηση και αφου είναι grande να την κανουν 2 χρονια,να φτιαξουν οθονη κ καμερα αλλιως θα παιρνουμε lg value for Money.το λογισμικο ας το αφησουν ετσι γιατι το κιτ κατ σοκοφρετα των android είναι λες και το φτιαξανε στην τουαλετα

η καμερα ειναι μια χαρα , πιστεψε με και η οθονη επισης.
Μη ψαρωνεις με Mp και τρελες αναλυσεις που το μονο που κανουν ειναι να ζοριζουν επεξεργαστη και μπαταρια.

φιλε ντινο γουστάρουμε apple καργα αλλα πρωτα να φτιαξουν την εγγυηση και αφου είναι grande να την κανουν 2 χρονια,να φτιαξουν οθονη κ καμερα αλλιως θα παιρνουμε lg value for Money.το λογισμικο ας το αφησουν ετσι γιατι το κιτ κατ σοκοφρετα των android είναι λες και το φτιαξανε στην τουαλετα

Η εγγήση είναι 2 χρόνια. https://www.apple.com/gr/legal/statutory-warranty/
Το ότι οι εισαγωγείς των προιόντων Apple παραβιάζουν το ελληνικό και κοινοτικό δίκαιο με την άγνοια-ανοχή των καταναλωτών δεν μπορεί να προβάλεται ώς επιχείρημα..

Eκείνο που ισχύει στην πράξη ειναι αυτό που βλέπουμε (βλέπετε) οταν βάλετε το serial number του προιόντος στο παρακάτω Link

https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do

Στο ipad 4 που έχει η κόρη μου (αγορασμένο απο Istorm στην Ελλάδα) μου δειχνει 1 χρόνο

To link που δίνεις γράφει πάνω αριστερά με πρασινα γραμματάκια US. To δικό μου σου δείχνει ποιά είναι η εγγύηση στα προιόντα Apple εντός της ΕΕ. Αν θές να πας το ipad 4 στις ΗΠΑ για servise, σε καλύπτουν για 1 χρόνο, στην ΕΕ για 2. ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Re: Απάντηση: ποια η γνωμη σας για το iPhone 6

Εγω πάντως εχω το 4s και προσπαθώ να το μάθω.

Re: Απάντηση: ποια η γνωμη σας για το iPhone 6

Στους 22 μήνες μου έβγαλε μια κίτρινη κηλίδα το 4s, το πήγα στο Γερμανό και ο τεχνικός μου έιπε ότι είναι εκτός εγγύησης, των ρώτησα πότε βγήκαμε απ την ΕΕ και σε 4 μέρες μου έφερε καινούργιο