Ποιά ηχεία?

Geo_x

Senior Member
11 August 2006
443
Πόλη του καφέ
Θελω να αγορασω ενα ζευγαρι μπροστινα. Ο χωρος ειναι γυρω στα 15τ.μ., η χρηση τους θα ειναι κυριως για ταινιες/games, και ενισχυτη εχω τον Pioneer 1014. Τιμη γυρω στα 600-800 .

Σκεφτομαι για τα Acoustic Energy Aelite 2, μιας και εχω ηδη τα Aelite 1 (τα οποια θα γινουν surround). Τι λετε? Καμια αλλη προταση?

Ψηνομαι αρκετα για τα Diamond 9.6! Μηπως ειναι μεγαλα για τον χωρο και τον ενισχυτη? Ο χωρος θα εχει πολυ λιγα επιπλα, και τα ηχεια θα τοποθετηθουν σχεδον στις ακρες του δωματιου...

Τα ειχα στα υποψηφια, αλλα κοπηκαν λογω χρωματος! Δυστυχως δεν ταιριαζουν με τιποτα με τα υπολοιπα ηχεια και γενικα τον χωρο...

Κανενας αλλος παιδια? Θα αρχισω να βγαζω αφρους σε λιγο!!! Δεν βρισκω καν καταστηματα για να ακουσω κανενα...

Θελω να αγορασω ενα ζευγαρι μπροστινα. Ο χωρος ειναι γυρω στα 15τ.μ., η χρηση τους θα ειναι κυριως για ταινιες/games, και ενισχυτη εχω τον Pioneer 1014. Τιμη γυρω στα 600-800 .

Σκεφτομαι για τα Acoustic Energy Aelite 2, μιας και εχω ηδη τα Aelite 1 (τα οποια θα γινουν surround). Τι λετε? Καμια αλλη προταση?

νομίζω ότι με αυτή την λύση εξασφαλίζεις ισσοροπία στον ήχο, και για τα ηχεία έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές στον ΗΧΟ

Το μονο που με φοβιζει στα Aelite 2 ειναι τα μικρα woofer τους (απο 2 βεβαια στο καθε ηχειο)! Αν παω για βασης, μηπως θα ηταν καλυτερα τα B&W 685? Γενικα να κοιταξω σε δαπεδου ή βασης? Οπως αναφερω και στο πρωτο post ο χωρος ειναι περιπου 15τ.μ. με ελαχιστα επιπλα.

Επειδή και εγώ έχω αντίστοιχο χώρο στα 17τμ, θεωρώ ότι τα diamond 9.5 για το συγκεκριμένο χώρο πέφτουν "πολλά". Εγώ πήρα τα DLS R50 και πραγματικά είναι εκπληκτικά για την κατηγορία τους. Τσέκαρέ τα..

Βρηκα σε προσφορα τα Acoustic Energy Aelite Three στα 700 ! Αξιζει να τα παρω ή δεν θα αποδωσουν σωστα στο χωρο μου (~15τ.μ.)?

Εγώ πάντως θα τα έπαιρνα, εφόσον είχα ήδη και τα Aelite 1. Το καλύτερο ταίριασμα εξασφαλισμένα!
Αφού είναι μέσα στον προϋπολογισμό σου, προχώρα!

b&w 685.....ta exw 3 meres kai exw pathei plaka.koita kai to periodiko eikona ixos.exoun tin kalyteri vathmologia apo ola ta ixeia tis katigorias tous...nautilus return!!!!!!!

τα Acoustic Energy Aelite Three ηχειτικα θα τεριαξουν με τα Aelite 1.πιστευω οτι ειναι μια πολυ καλη επιλογη.