Dimosthenis
Supreme Member
- 17 June 2006
- 3,277
Τα Mogami τοτε ειναι νομιζω αυτο που ψαχνεις, εκτός αν πιάνεσαι με κολλητήρι ωστε να φταξεις μονος σου!
Τα καλώδια,ειδικά τα interconnect,είναι δύσκολη περίπτωση.Καταρχήν ο ρόλος τους είναι το τελικό tuning του ήχου.Η αποτελεσματικότητα τους εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ποιότητα των μηχανημάτων που συνδέουν.Επίσης πιστεύω πως για λόγους ομοιογένειας θα πρέπει κάποιος να χρησιμοποιεί μια μόνο μάρκα για τα καλώδια του.Εγώ έχω συνδέσει το πικάπ μου(RPM 9.1)με το phono stage με το nordost heimdall(300 ευρώ).Δε λέω πως δεν μπορείς να βρεις κάτι καλό με λιγότερα λεφτά,απλά εγώ είμαι φαν των nordost και αυτά που κάνουν στον ήχο δεν τα έχω ακούσει αλλού.
Ναι ρε παιδιά..
Καταρχάς ευχαριστώ για όλες σας τις απαντήσεις όμως ομολογώ οτι είμαι πιο μπερδεμένος απο πρίν.Επίσης αυτό που μερικοί φίλοι συμforumίτες δέν καταλάβαν είναι οτι επειδή θέλω τρία ζευγάρια interconnect με ενδιαφέρει ΠΟΛΥ ο λόγος ΤΙΜΗΣ προς απόδοση με το ΠΡΩΤΟ να κινείται δε ΔΙΨΗΦΙΑ νουμερα ευρώ....
Εξαρτάται πως το βλέπεις.Εγώ τουλάχιστον πλέον δεν είμαι της λογικής πώς αγοράζω κάτι φθηνό τώρα και μετά από λίγο το αλλάζω γιατί κάτι δε μου αρέσει.Ειδικά στα καλώδια προτείνω να δώσει κάποιος κάτι παραπάνω ώστε να μπορεί να στηρίξουν και μια ενδεχόμενη αναβάθμιση.Άρα φίλε μου το "κράτα τα στάνταρ αν είναι να δώσεις 50 " ήταν λίγο ισοπεδωτικό, σωστά?
Ο κανόνας που λέει ότι τα καλώδιά σου πρέπει να κοστίζουν το πολύ όσο το 10% των μηχανημάτων σου μάλλον είναι καλός οδηγός...
Εξαρτάται πως το βλέπεις.Εγώ τουλάχιστον πλέον δεν είμαι της λογικής πώς αγοράζω κάτι φθηνό τώρα και μετά από λίγο το αλλάζω γιατί κάτι δε μου αρέσει.Ειδικά στα καλώδια προτείνω να δώσει κάποιος κάτι παραπάνω ώστε να μπορεί να στηρίξουν και μια ενδεχόμενη αναβάθμιση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.