Ποια κάρτα για ιντερνετικές αγορές ?

Re: Απάντηση: Ποια κάρτα για ιντερνετικές αγορές ?

Σύ είπας! :)

Και τέλος πάντων, εδώ δεν θέλω να έχω "εχθρούς", μόνο φίλους με τους οποίους ίσως να διαφωνώ και δεν θέλω να σε προσβάλω όπως ίσως αισθάνθηκες.
Συμφωνούμε πως υπάρχουν απερίσκεπτοι άνθρωποι που βλέπουν μόνο το τυρί και όχι τη φάκα, στις "προσφορές" των τραπεζών.
Οι πιο πολλοί όμως δεν είναι τέτοιοι, είναι πνιγμένοι που πιάνονται από τα μαλλιά τους να σωθούν. Ακόμη κι εσύ λες πως βρέθηκες στην ανάγκη τοκογλύφου.
Τότε γιατί αθωώνεις τις τράπεζες και την αισχροκέρδεια, ρίχνοντας την ευθύνη στον απερίσκεπτο;
Και μαλάκας απερίσκεπτος να είναι ο άλλος, ΔΕΝ έχουν δικαίωμα οι τράπεζες, ούτε ηθικό ούτε νόμιμο να τον γδάρουν.
Γι αυτό και υπάρχουν και πολλοί που τελικά δεν αποδεικνύονται τόσο μαλάκες και δικαιώνονται στα δικαστήρια, όχι μόνο θύματα.

Εμείς σαν κοινή γνώμη, δεν δικαιούμαστε ούτε σαν τρόπο του λόγου να αναφέρουμε, "ας πρόσεχαν" για τα θύματα των τραπεζών ακόμη και όταν το ίδιο το θύμα δεν έπραξε σωστά. Ένας ολόκληρος λαός ποδοπατιέται για το πρόσκαιρο συμφέρον αυτών των τραπεζών, που σημαίνει πως πρέπει να απαιτούμε να μην εξαχρειώνονται αυτές και φέρονται ως κοινοί λωποδύτες τοκογλύφοι. Και να μην τους απαλλάσσουμε από την ευθύνη ούτε με τα λόγια, επειδή βρίσκουν τρόπους να χειραγωγούν νομοθεσίες.

Κι εγώ φίλε μου δεν είμαι εδώ μέσα για να πουλάω πνεύμα,να καταριέμαι ανθρώπους και να κάνω εχθρούς.

Re: Απάντηση: Ποια κάρτα για ιντερνετικές αγορές ?

Από τη eurobank η κάρτα συναλλαγών (Debit Mastercard), δηλαδή η κάρτα που σου δίνει η τράπεζα για να κάνεις ανάληψη από το ATM κτλ, "περνάει" για online συναλλαγές ως χρεωστική, μπορεί να συνδεθεί με το paypal και φυσικά δεν σε χρεώνει για να τη φορτίσεις όπως οι προπληρωμένες. Επιπλέον το e-Banking της eurobank είναι βολικό αλλά αργεί μια δυο μέρες να ενημερωθεί όταν κάνω κάποια αγορά.

Δεν μου την δέχεται την Debit της Eurobank το Paypal... Το έχει κάνει κάποιος άλλος?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια κάρτα για ιντερνετικές αγορές ?

Δεν μου την δέχεται την Debit της Eurobank το Paypal... Το έχει κάνει κάποιος άλλος?

Εχει υπολοιπο μεσα για να τραβηξει χρηματα αμεσως το paypal;βαλε 5 ευρουλακια και ξαναδοκιμασε

Απάντηση: Re: Ποια κάρτα για ιντερνετικές αγορές ?

Δεν πρόλαβα το edit.
Βασίλη,μάλλον θα είσαι μικρός στην ηλικία και δεν έχεις προλάβει τους πραγματικούς τοκογλύφους που επειδή οι τράπεζες δεν μπορούσαν να δώσουν δάνεια,δάνειζαν με 2,5 και 3% το μήνα.
Από δαύτους αγόρασα το πρώτο μου αμαξάκι με γραμμάτια και επιτόκιο 2,5% το μήνα.

Αυτοι ηταν <φιλανθρωποι> 4 με 5% το μηνα και ανατοκισμο

Εχει υπολοιπο μεσα για να τραβηξει χρηματα αμεσως το paypal;βαλε 5 ευρουλακια και ξαναδοκιμασε

Έχω 'λεφτα' μέσα απλά νομίζω έχει να κάνει με το ότι η κάρτα είναι Maestro και δεν τις υποστηρίζει τέτοιες το PayPal στην Ελλάδα.