Ποια Καρτα Γραφικων ;;;;

16 July 2006
7,526
HAMBURG
Παιδια μου χαλασε το DVD πλευρ που ειχα και παπαλα .....

Θελω να συνδεσω το PC μου στην Τηλεοραση ( CRT ακομα ).....

με την καρτα γραφικων που εχω τωρα ΔΕΝ γινεται !!

Δεν μου δειχνει εικονα μετα απο το καλωσορισμα των Γουιντοους !!!!

εκανα και απ ντειτ εβαλα και νταιβερς και τιποτα .....

Θελω μια καλη καρτα γραφικων να δουλευει σε ΓΟΥΙΝΤΟΟΥΣ ΧΡ ΗΟΜΕ εντισιον !!!

Δεν θελω να πειραξω το πισι τωρα με αλλαγη Γουιντοους και φορματ !!!!

Θελω μια καρτα ΚΑΛΗ μαλον προς ΑΤΙ πλευρα για να μου βγαζει εικονα στην CRT TV μου !!!!!!

η συνδεση θα γινει με καλωδιο S VIDEO η και Κομπονεντ .....

Θα βλεπω DVD απο τον οδηγο του Πι Σιου !!!
καθως και ταινιες απο το σκληρο ....

Θελω η καρτα αν ειναι δυνατο να χρησιμοποιηθει και αργοτερα αμα κανω καινουργιο HTPC !
Τωρα ομως θα τοποθετηθει στο απλο ΠΙ ΣΙ του Σπιτιου μας !!!

Δεν θελω πλεων να αγορασω πλευρ αφου ενα καλω με ΑΠ ΣΚΑΛΙΝΓΚ εχει πανω απο 140 Ευρω οποτε με αυτα τα λεφτα λεω να αγορασω μια καλη καρτα γραφικων !!

για...... βοηθατε ! ΑΤΙ ;;;; και ποια ;;;;;
η Ν ΒΙΝΤΙΑ ;;;;

Καλά να πάθεις που δεν ρωτάς ...

Πρώτα δοκίμασε να μπεις σε ασφαλή λειτουργία

Αφού μπεις σε ασφαλή λειτουργία , δώσε ανάλυση 800x600 σε ανάλυση όπως και προτεραιότητα στο s-video ( την τηλεόραση )

Και θα έχεις μια χαρά εικόνα ...

βρε συ ΔΕΝ δειχνει τιποτα .....

ΔΕν εχει καμια ενδειξη να πατησεις και να δωσεις προτεραιοτητα σε S VIDEO ......

ειναι μια 5700 nVidia 4 χρονων παλια......

αυτο το ασφαλη λειτουργια δεν το καταλαβα ...... τι ακριβως κανω οταν ενοεις αυτο ;;;;;

Προφανώς πρέπει να ενεργοποιήσεις το TVout της κάρτας σου από τους drivers της NVidia. Μην πετάς τα λεφτά σου άδικα. Η κάρτα σου είναι μια χαρά για TV out. Ξέχνα τα 75,72,70,60 Hz και λοιπά. Στην Video ή S-Video έξοδο θα έχεις 50 Hz για PAL και 60 Hz (59,94 για την ακρίβεια) σε NTSC.

Ψάξε και για ένα πρόγραμμα ειδικά για τις Nvidia που λέγεται TV-Tool

Απάντηση: Re: Ποια Καρτα Γραφικων ;;;;

Προφανώς πρέπει να ενεργοποιήσεις το TVout της κάρτας σου από τους drivers της NVidia. Μην πετάς τα λεφτά σου άδικα. Η κάρτα σου είναι μια χαρά για TV out. Ξέχνα τα 75,72,70,60 Hz και λοιπά. Στην Video ή S-Video έξοδο θα έχεις 50 Hz για PAL και 60 Hz (59,94 για την ακρίβεια) σε NTSC.

Ψάξε και για ένα πρόγραμμα ειδικά για τις Nvidia που λέγεται TV-Tool

ναι.....

αλλα πως το ενεργοποιω το ΤV ουτ ειναι το θεμα....

Οταν ξεκινάει το σύστημα , πάτα F8 στο πληκτρολόγιο για να σου εμφανιστεί ένα μενού επιλογής windows ... Θα μπεις στην ασφαλή λειτουργία των windows και θα κάνεις τις αλλαγές που θες ...

Re: Απάντηση: Ποια Καρτα Γραφικων ;;;;

Οταν ξεκινάει το σύστημα , πάτα F8 στο πληκτρολόγιο για να σου εμφανιστεί ένα μενού επιλογής windows ... Θα μπεις στην ασφαλή λειτουργία των windows και θα κάνεις τις αλλαγές που θες ...

συνεχόμενα -bye-

Οκ Παιδες το καταφερα !!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!!!

ειδα τελικα εικονα ...

δεν ξερω ........ μια Ερωτηση ........

Υπερφορτωνεται , Ζοριζεται πολυ η καρτα γραφικων οταν οδηγει ταυτοχρονα 2 οθονες ;;;;

μια οθονη + μια Τηλεοραση ;;;;;;;;

αν ειναι να τα φτυσει το αφηνω καλυτερα....