Ποια κεφαλη ΜΜ αξιας μεχρι 300ε παιζει καλυτερα το κλασικο Ροκ.

GiannisTyf

Senior Member
29 July 2012
362
θεσσαλονικη
Σε ενα πικαπ Thorens 160 με βραχιονα Rega rb 300 και phono Densen,ποια κεφαλη ΜΜ θα μπορεσει να αποδοσει καλυτερα στα αρκετα βινυλια ροκ των δεκαετιων 60-70-80 που εχω.

Αυτην το πιο πιθανο ειναι να την βρεις μεταχειρισμενη αφου δεν βγαινει πλεον,απο το e-bay Αγγλιας.
Να το ψαξω λιγο και αν βρω κατι θα σου πω

Ναι τωρα οντως στο e-bay UK δεν υπαρχει κατι,αλλα κοιταζε το, υπαρχουν αρκετες κατα καιρους.Αξιζει τον κοπο η υπομονη

Μπορεις να το ψαξεις σαν A&R Cambridge P77 , E77 , C77.
Οι κεφαλες ειναι οι ιδιες.Προσπαθησε να αποφυγεις την MG εκδοση ( P77MG , E77MG , C77MG )

Το σαιτ της Stanton, πάντως την αναφέρει σαν τρέχον μοντέλο και μάλιστα στη έκδοση MK III και σαν ανταλλακτική βελόνα τη D-6800 EEE MK II. Επειδή τη διαθέτω από τα '70ς, και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, θα με στεναχωρούσε να την παροπλίσω. Ένα διερευνητικό τηλεφώνημα στο Νάκα, ίσως ήταν διαφωτιστικό, διαφορετικά προμήθεια από needledoctor ή παρόμοια διαδικτυακά μαγαζιά.

Το σαιτ της Stanton, πάντως την αναφέρει σαν τρέχον μοντέλο ....

Εχεις δικιο δεν το ηξερα.

Εν τουτοις θα "επιμεινω" στην αρχικη μου επιλογη της SAS :-)

Το λινκ του needledoctor λεει για Generic βελονα.

Last edited:
Απάντηση: Re: Ποια κεφαλη ΜΜ αξιας μεχρι 300ε παιζει καλυτερα το κλασικο Ροκ.

Το σαιτ της Stanton, πάντως την αναφέρει σαν τρέχον μοντέλο και μάλιστα στη έκδοση MK III και σαν ανταλλακτική βελόνα τη D-6800 EEE MK II. Επειδή τη διαθέτω από τα '70ς, και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, θα με στεναχωρούσε να την παροπλίσω. Ένα διερευνητικό τηλεφώνημα στο Νάκα, ίσως ήταν διαφωτιστικό, διαφορετικά προμήθεια από needledoctor ή παρόμοια διαδικτυακά μαγαζιά.

Η D-6800 είναι για την 680,πηγαίνει όμως και στην 681.

Re: Απάντηση: Re: Ποια κεφαλη ΜΜ αξιας μεχρι 300ε παιζει καλυτερα το κλασικο Ροκ.

Άκουσε αν μπορείς και την Grado Prestige Silver ή Gold και θα πάρεις ρέστα