Καλησπέρα, μήπως ξέρεις αν μπορώ να συνδέσω αυτήν την κεραία με εξωτερικό ενισχυτή ιστού; ο οποίος ενισχυτής είναι 40db
Καλησπέρα, μήπως ξέρεις αν μπορώ να συνδέσω αυτήν την κεραία με εξωτερικό ενισχυτή ιστού; ο οποίος ενισχυτής είναι 40db
δεν τον ξέρω τον ενισχυτή αλλά γιατί να μην μπορείς;Καλησπέρα, μήπως ξέρεις αν μπορώ να συνδέσω αυτήν την κεραία με εξωτερικό ενισχυτή ιστού; ο οποίος ενισχυτής είναι 40db
Για τη η κεραία είναι 5g και να σου πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με 5g για αυτό φοβόμουν μήπως δεν είχαν συμβατότητα με τον ενισχυτήδεν τον ξέρω τον ενισχυτή αλλά γιατί να μην μπορείς;
Μια χαρα ειναι, ειδικα η 15db. Ειναι βεβαια 4g, και οχι 5g, αν σε ενδιαφερει.
Η κεραια μου ειναι στην ταρατσα. Δεν χρησιμοποιω ενισχυτη.Που βρισκεται η κεραια και τι ειδους ειναι? Ενισχυτης υπαρχει?
Σε πρωτη φαση παντως μπορεις να ρωτησεις τον γειτονα και να δοκιμασεις το δικο του σεταπ.
σε ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση (δεν υπηρξαν και πολλες αλλοστε).Μονο UHF χρειαζομαστε, και καλυτερα το καινουργιο μοντελο LTE700 (δλδ 5g).
Στη συγκριση βλεπω οτι η dat boss εχει πολυ μεγαλυτερη απολαβη απο την elipse.
Επι του πρακτεου ομως νο κομεντ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.